• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi İzmir Kent Hastanesinde Tavsiye Edeceğiniz Bir Çocuk Doktoru Var Mı?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

pikolata78

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.907
1.249
333
Merhaba Arkadaşlar;
1 aylık bir oğluma doktor seçemedim. kent hastanesi bize yakın ve çok güvendiğim bir hastane. o yüzden doktor tercihimizi ordan yapmayı planlıyoruz. fakat hangi doktora gidelim bir türlü karar veremedik. ayrıca bebeğim düşük ağırlıklı doğdu erken doğum olmamasına rağmen (2 kilo 330 gram). çok fazla gaz sancıları çekiyor doktora danışmadan ne yapacağımı bilemedim. nurse harvey's kullanmaya başladım. ilk defa bugün içirdim. (1 ayımız bugün doldu) bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

ben de kentte doğum yaptım,
7,5 aylık doğdu.
cocuk doktoru cengiz bey var orda.
tavsiye ederim,
bizim ilk muayene ve sonraki birkaç muayenemizi yaptı,
sonra biz kendi doktorumuza geçtik. ama ondan memnn kaldık.

teşekkür ederim erguldogan.
mesajını gördükten sonra arayıp cengiz beyden randevu aldım
zaten 3 doktor var. tavsiye üzerine gitmek daha iyi olur diye düşündüm.
muayene dönüşü neler yaşadığımızı bu başlık altında anlatırım.
tekrar teşekkür ederim. ayrıca bebişini de Allah bağışlasın.

canım süreyya paksoy içinde olumlu şeyler duymuştum.bir araştır istersen..

sağol toprockk. o bayanı da duydum fakat çiğli kent bana daha yakın. bir sorun olduğunda çok kısa bir zamanda ulaşabiliyorum. süreyya hanım alsancak şubesinde olduğu için ona gidemiyorum. ilgin için çok teşekkürler.

evet arkadaşlar süreyya bey çok iyi bir doktor.benimde oğlumun doktoru ayrıca.biz aylık gidiyoruz. Ve çok memnunuz.

evet arkadaşlar süreyya bey çok iyi bir doktor.benimde oğlumun doktoru ayrıca.biz aylık gidiyoruz. Ve çok memnunuz.

netten baktım alsancak şubesinde olduğunu gördüm Süreyya bey'in. ( bu arada ben bayan sanmıştım :)) acaba bir kere gidip denesek mi? CADIARZU

netten baktım alsancak şubesinde olduğunu gördüm Süreyya bey'in. ( bu arada ben bayan sanmıştım :)) acaba bir kere gidip denesek mi? CADIARZU

evet alsancakta bence git dene çok iyi ve ilgili bir doktor insanı telaşlandırmıyor.Muayene ücreti 90 ytl.Ben devlet memuruyum ama hastanenin emekli sandığıyla anlaşması yok .Sizin sosyal güvencenizle varmı onu arayıp sorabilirsin.

evet alsancakta bence git dene çok iyi ve ilgili bir doktor insanı telaşlandırmıyor.Muayene ücreti 90 ytl.Ben devlet memuruyum ama hastanenin emekli sandığıyla anlaşması yok .Sizin sosyal güvencenizle varmı onu arayıp sorabilirsin.

bizim özel sağlık sigortamız var. sigorta ücreti karşılıyor canım. fikir verdiğin için çok teşekkür ederim.

Back
X