Tüp Bebek Merkezleri ızmır kent hastanesını tavsıye edıyorum arkadaslar..

GEL PC PC

can oglum, bal oglum
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
240
41
98
İzmir
hamile kalinca bu siteye izmir kent hastanesi doktorum israel Aruh u yazmak icin kendime soz vermistim. 4. cu tup bebek tedavimdi. ilk ikisini erol tavmergen de yaptik' 3. cuyu ankara universitesinde yaptirdik sonuc husran. arkadaslarimin tavsiyesi uzerine gittim israel beye. neymis gidenler ilk denemede hamile kaliyormus diye anlattilar. tabi ben fazla kulak asamaya asmaya gittim eeee 3 koca tedavi gecirmis biri olarak bana hikaye geliyodu bunlar. kullandigim ilaclar yontem diger ucuyle ayniydi, yanliz diger 3 tedavide dondurulacak embriyomuz kalmazken bu defa 4 tane cok saglikli embriyolarimiz donduruldu' 2 si nakledildi. 7 aylik ogluma hamileyim. ve ben kent hastanesinin labaoratuarlarinin ve embriyologlarinin cok iyi olduklarina karar verdim. pahali bi hastane ama inanin degdi, esim tese oldu, dondurma islemi filan 9000 tl tuttu, benim gibi oraya ilk gelislerinde hamile kalan bircok insanla tanistim. bunlar heralde tesaduf olamaz, arkadaslara bi fikir olsun diye yaziyorum bunlari. herkese iyi sanslar..:49:

:nazar::nazar::nazar:
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla mutlulukla kucağına almayı allah nasip etsin. Tam kent hastanesi ile ilgili düşünürken ve arastirirken mesajına denk geldim. Yazdığın için cok teşekkürler. Böyle paylasimlar ışık tutuyor. Ben iki defa Symrnada denedim olmadı. Üçüncü için dr ve hastane araştırıyorum. Cok tebrik ederim.
Diğer tedavilerinden farklı bir şey yapıldı mi acaba ? Biraz ayrıntı verebilir misin?

merhaba. diger tedaviden farkli olarak doktorum esimle degilde benimle ilgilendi, esim azosprem ama biuopsiyle sprem bulunuyor, bende polikstik over varmis diger 3 tedavide bundan bahseden olmadi bana. diger doktorlar hemen baslayalim tedaviye dediler, israil bey once adetlerimi duzene koymaya calisti, 2 ay ilac kullandim. glifor yazdi, metobolizmayi duzenler yumurtlamayi artirir dedi. tedaviye hemen basliyalim demedi, once bi kullan ilaclari hersey duzene girsin sonra baslarz dedi sure vermemisti. bize ilk baslarda garip gelmisti, bizi oyaliyomu acaba diye dusunduk. cunku diger doktorlar hemen baslatmisti, israel beyin farki onemsiz gibi duran durumlarin ustune gitmek. iyide olmustu. bu arada kilo verdim, spor yaptim
tup bebek ilaclari digerleriyle ayniydi, puregon vs ayni seyler, ama sonuc farkliydi, ebriyolarimiz kaliteliydi, hic olmadigi kadar, ve tuttu bebegim 7 aylik.
darisi sizin basiniza, biraz pahali ama degdi, tavsiye ederim

bugun cevabini gorunce cok sevindim. :16:

dedigin gibi onemsiz gorunen ayrintilar cok sey degistirebiliyor. tedavilerimde kaliteli yumurta sayisi azdi. endometriumda incelik vardı. ve bu goz onune alinmadi. uzuluyorum. o kadar tedavi bosa gitti. her endo ile ilgili bisi sordugumda doktor bana birak ben bu isi biliyorum dedi. negatifi alinca yumurtalarin yeterince kaliteli degil o yuzden olmuyor dedi.
yipratici bir surec sonucta hepimizin yasadigi. dogru yerde olmak istiyorum o yuzden. bu yuzden cevabin cok anlamlı oldu. allah gonlune gore versin. :emir_bebek: saglikla kucagina al.
yardimlarin icin cok tesekkur ederim. :16::16::16:

Back
X