hamile kalinca bu siteye izmir kent hastanesi doktorum israel Aruh u yazmak icin kendime soz vermistim. 4. cu tup bebek tedavimdi. ilk ikisini erol tavmergen de yaptik' 3. cuyu ankara universitesinde yaptirdik sonuc husran. arkadaslarimin tavsiyesi uzerine gittim israel beye. neymis gidenler ilk denemede hamile kaliyormus diye anlattilar. tabi ben fazla kulak asamaya asmaya gittim eeee 3 koca tedavi gecirmis biri olarak bana hikaye geliyodu bunlar. kullandigim ilaclar yontem diger ucuyle ayniydi, yanliz diger 3 tedavide dondurulacak embriyomuz kalmazken bu defa 4 tane cok saglikli embriyolarimiz donduruldu' 2 si nakledildi. 7 aylik ogluma hamileyim. ve ben kent hastanesinin labaoratuarlarinin ve embriyologlarinin cok iyi olduklarina karar verdim. pahali bi hastane ama inanin degdi, esim tese oldu, dondurma islemi filan 9000 tl tuttu, benim gibi oraya ilk gelislerinde hamile kalan bircok insanla tanistim. bunlar heralde tesaduf olamaz, arkadaslara bi fikir olsun diye yaziyorum bunlari. herkese iyi sanslar..