Merhaba arkadaşlar, forumda bayağı bir araştırdım ancak birçok merak eden olmasına rağmen hiç bilgi paylaşılmamış Konak Doğum Evi ile ilgili. Ben geçen gün orada doğum yapan bir bayanın kayınvalidesiyle görüştüm, Menemen'deki Sada Hastanesi'nde doğum yapmaktan vazgeçmiş doktoru illa sezaryen yapalım dediği için, Konak Doğum'a gitmiş ve ebeler de doktorlar da anne gibi davranarak yaptırmışlar doğumunu. Ssk'lıymış, sadece 50 tl ekstra ücret ve refakatçi ücreti vermişler.
Lütfen bilgisi olanlar, yakını veya kendi orada doğum yapanlar/yapamayanlar paylaşımda bulunsunlar
COK IYI eger hamıle kalırsam usunurum ama bısey sorucam bende tavsıye uzerıne balcovaya gııorum sen nereyegıdıorsun cocuk usunuyormusun yada hamılemısın
Canım ben 1985 doğumluyum ve şuan 30 haftalık gebeyim.annem beni 1985 senesinde konak doğum evinde doğurmuş.öylesine memnun kalmışki anlata anlata bitiremiyor inan........umarım halen öledir.hayırlı doğumlar dilerim arkadaşım
COK IYI eger hamıle kalırsam usunurum ama bısey sorucam bende tavsıye uzerıne balcovaya gııorum sen nereyegıdıorsun cocuk usunuyormusun yada hamılemısın
Canım ben 1985 doğumluyum ve şuan 30 haftalık gebeyim.annem beni 1985 senesinde konak doğum evinde doğurmuş.öylesine memnun kalmışki anlata anlata bitiremiyor inan........umarım halen öledir.hayırlı doğumlar dilerim arkadaşım
Teşekkürler arkadaşım benim de kayınvalidem oradan emekli oldu ebe idi orada belki annen tanır, doktorların yaptıramadığı doğumları bile yaptırırmış ama o kadar zaman geçmiş ki üstünden, o da şu anki durumunu bilmiyor hala iyi mi değil mi diye.
orada yanlış bilmiyorsam Lütfi bey diye bir doktor varmış
adını yanlış anımsıyor olabilirim ama ütfiye benzer bir isim
çok methediyorlar
ben de nerak ettim
orada yanlış bilmiyorsam Lütfi bey diye bir doktor varmış
adını yanlış anımsıyor olabilirim ama ütfiye benzer bir isim
çok methediyorlar
ben de nerak ettim
Bende bu konak dogum evını cok merak edıyorum acıkcası bn ozel hastaneye gıdıyorum zaten ve normal dogum dusunuyorum ama gece sancım tutunca doktorum gelmıcekmıs buda benı cok dusundurdu kendı doktorum olmucaksa o kadar parayı vermenın manası yok yanı lutfen konak dogum evınde dogum yapan varsa bılgılendırsınler bızı