Mutlaka vardır da sanırım bu başlık onların gözüne pek çarpmıyor. Dün Dr Feza Vardar'ın kliniğine gittim.
Feza Vardar 9 Eylül'den mezunmuş. 10 yıldır bu sektörün içerisindeymiş. Kullandığı makine Alexandrate Orion, özelliğiyse ışını 2 ye kırması ve böylelikle kişiye daha az acı vermesi. Yalnız şu var, makine ince tüyleri görmüyor. O yüzden benim yarım bacağımı görebilirmiş. Yarım bacak, kol, genital bölge ve koltukaltı 8 seans 1.850 dedi. Göbeğimde çizgi halinde kıl var, onu da yapar hediye ederiz sana dedi. 6 haftada bir gelecekmişim.
Bugün de ESSİ diye Narlıdere'de bir güzellik merkezine gittim. Bayağı asortik bir yer. 2 tane doktoru varmış bi de hemşireleri. Benim tenim Diode lazere uygunmuş esmer olduğumdan dolayı. Kol, koltukaltı, genital bölge, bıyık ve çeneme kredi kartına taksitle 3.000, nakit ya da tek slipe 2.850 dedi. Diode lazer yapmadan önce tenine jel sürüyolarmış, nokta atışı yapıyomuş kıl köklerine. İnce kılları da görüyormuş. Herhalde bu yüzden çok pahalı. İlk başta ayda 1 gidiyomuşsun ondan sonra seyrek. Gelmeden 1 gün önce lazer yapılacak yeri jiletle alman lazımmış.
Agoranın karşısında Levent Özlü'nün yanında AQUAMARINE diye bir yer var. Eczacımız oraya lazer yaptırıp memnun kalmış. Bir ara da oraya gideceğim bilgi almak için.