İzmir li EYLÜL ANNELERİ ordamısınız?

DygEge

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
7.619
185
698
:dance:merhaba;izmirli güzel eylül anneleri...burdan nerlerden alışveriş yaptıgımızı hangı doktora hastaneye gıttıgımızı vb.hersey hakkında yazısabılırız....

gunaydın ızmırguzelı:)bende ızmır gaziemirdenım.28 yasındayım ve 20 haftalık hamıleyım...

bende memnun oldum bebişimde memnun oldu teyzesi:smiley-cool:

nasıl gıdıyor hamılelık canım?bu arada ısım nedır?ya sen su ayrıntılı ultrasonu ve tetnoz asısını yaptırdınmı?bend daha onumuzdekı hafta gıdıcem doktora henuz ıstemedı benden

canım ben 2 hafta sonra kontrolüme gidicem o zamn istermi bilmiyorum ama yarın aşım var sağlık ocağında sen ne zamn yaptırcaksın

canım ben 2 hafta sonra kontrolüme gidicem o zamn istermi bilmiyorum ama yarın aşım var sağlık ocağında sen ne zamn yaptırcaksın

bana bırsey soylenmedı daha yaa allah allah doktormu soyledı canım sana?bazı arkadaslar saglık ocagına kayıt falan yaptırmıs ben onuda yaptırmadım..acaba bu sefer gıdıncemı soylıcek?

canım ben sağlık ocağına kaydımı yaptırmıştım o zaman söylemişlerdi sen doktoruna bi sor o zaman

slm kızlar banada yer acın(hamiş hamiş ne kadar sıgarsam tabii)bende izmirdeyim menemen ilçesinden.sizlerle buluşmak cok güzel .bende 21+6 günlük hamişim.bi erkek bebişim olacak insallah.sizlerin cinsiyetleri nelerr

:teytey:gunaydın canım hosgeldın bende 20 haftalık hamişim ve kısmetse bır oglum olucak,gaziemirde oturuyorum.

günaydın hamişler ve bebişleri ay ne güzel cinsiyeti belli olmuş sizinkilerin benimki göstermedi doktor teyzesine inş. bu gidişimizde görceza.s

aa dgru 20 haftalıktı senınde benım gıbı:)benımkı 16.haftada gorundu canım belkı senınkı kızdır gostermıyordur kendını:)

bilmem olabilir 17+2 iken gitmiştim canım ben özel martı tıp merkezine gidiyorum doktorum bayan memnunum sen

benım dokturum hem kadın dogum hastanesının doktoru hemde muaynanesı var.ben muaynaneye gıdıyorum canım benım doktorum erkek bende cok memnunum:)ınsallah senınkıde bu gıdısınde soyler hayırlısıyla tatlım:):nazar:

merhabalar güzel izmirin güzel annişlerii
ben de karşıyaka danım. ağustos annesiyim kısmetse. 26 haftalığız bebişlerimle heepinizi öpüyoruzzzzzzz

merhabalar güzel izmirin güzel annişlerii
ben de karşıyaka danım. ağustos annesiyim kısmetse. 26 haftalığız bebişlerimle heepinizi öpüyoruzzzzzzz

canım bende ksk de oturuordum evlenınce gazıemıre tasındım esımın ısı dolayısıyla..ama cok ozluyorum ksk yı:)ıkızlerın olucak sanırım.hayırlısı olsun ınsalllah.allah kucagımıza almayı nasıp etsın hepımıze:nazar::nazar:

amin duygucuum allah sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin inşallah. benim bir kızım bir oğlum olacak allah kısmet ederse.sen galiba 20 haftalıksın cinsiyti neydi bebişinin?
neden bebek cetvelin yok? istersen yapalım sanada

Back
X