Izmir mart 2012 tüp bebek transferi yaptıranlar

izmirlianne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
5
0
36
İzmir
Arkadaşlar Mart 2012 tarihinde tüp bebek transferi yapan varmı? Herhangi bir değişiklik hisseden transfer sonrası lütfen cevap verin....
Ben 35 yaşındayım... Hiç bir sorunum çıkmadı yumurta oluşumu 5 adet oldu 2 tane 1.kalite yumurta oldu 1 tanesini tarnsfer ettiler diğerini
dondurduk... İnşallah hamileyimdir...

Arkadaşlar izmirli olup mrt ayında tüp bebek transferi yaptıran yakmu.... Bende hiçbir belirti yok ne adet ile ilgili nede bebek ile
ilgili ilk denememiz... Symrna da yaptırdıkkkk. Konu ile ilgili cevaplarınız bekliyorum...

Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Yrd. Doç.Dr. Eda Karacan'nın yürüttüğü çalışma için yaklaşık 25 dakika süren ve anne baba olma isteği ve üretkenlikle ilgili aşağıdaki linkteki anketi doldurmanız rica edilmektedir.

Bu ankete aşağıdaki koşulları sağlayanlar katılabilecektir:
1- En az 2 yıllık evli olup çocuk sahibi olmayanlar
2- Evli olup, 5-25 yaş arasında en az 1 çocuk sahibi olanlar

Lütfen aşağıdaki linki uygun olduğunu düşündüğünüz kişilerle paylaşınız.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExvRl9VNlZieHUxR0hnaHotazdDcGc6MQ

Benim konuşmak isteyen yok muu?????????

Dün hamilelik testi yaptım pozitfi çktı.... Ama daha kan testim olmadı....
YİNEDE ÇOK HEYECANLIYIM İNŞALLAH TUTMUŞTUR ANNESİNİN GÜZELİ AYNI TECRÜBELERİ YAŞAYIN VARSA LÜTFEN CEVAP YAZSIN...

EVDE VAKİT GEÇMİYOR.....

selam izmirlianne
tüp bebek merkezleri başlığında smyrna ile ilgili açık konu var orada bize katıl istersen tecrübelerinden yararlanırız konuşur dertleşiriz
ben de nisanda başlayacaktım tedaviye ama erteledik birkaç ay bakalım hayırlısı
bu arada test sonucum pozitif demişsin inş böyle devam eder Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…