- Emoji Skoru
- 283
- Puanlar
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, çok teşekkür ederim yazdığınız içinMerhaba başlık Atalı olmuş ama belki görürsen diye yazıyorum ben şuan eser Bey'in hastasıyım tedavi surecindeyiz.
Tekrar merhabalar, biz de perşembe günü ön görüşme için gittik, Eser beyle devam etmeye karar verdik :) nasıl ilerliyor süreciniz, iyi haberlerinizi alırız inşallah :)Yalnız ücretleri hatırladım kadarıyla söyledim yanlış hatırlamış olabilirim maddi konuyu eşim takip ediyor daha çok. Ben zaten tedirgin ve korkak başladığım için maddi bilgilendirme aşamasında odaklanamadim kendimi sakinleştirmeye çalışıyodm![]()
Hayırlısı olsun hakkınızda Çarşamba günü transfer oldum haftaya test vericem bakalım şimdilik herşey Yolunda gibi siz basladiniz mi tedaviyeTekrar merhabalar, biz de perşembe günü ön görüşme için gittik, Eser beyle devam etmeye karar verdik :) nasıl ilerliyor süreciniz, iyi haberlerinizi alırız inşallah :)
Merhabalar umarım tedavimiz olumlu sonuçlanmıştır bende Eser bey ile sürece başlıcam sanırım tavsiye eder misiniz ?Hayırlısı olsun hakkınızda Çarşamba günü transfer oldum haftaya test vericem bakalım şimdilik herşey Yolunda gibi siz basladiniz mi tedaviye
Ben eser beyle başlamıştım tedaviye ama maalesef ani hastane değişikliği yaptığı için baska doktorla.devam.etmek.zorunda kaldımKonu cok aktif degil ama benim de Eser Beyde tedavi olan kisilerin goruslerine ihtiyacim var.
Ben eser beyle başlamıştım tedaviye ama maalesef ani hastane değişikliği yaptığı için baska
Zaten stresli olan bir surec sizin icin daha da zor hale gelmis. Guzel sonuclar alirsiniz dilerimBen eser beyle başlamıştım tedaviye ama maalesef ani hastane değişikliği yaptığı için baska doktorla.devam.etmek.zorunda kaldım
Şuan için elimde embriyo kalmadı süreci sonlandırdk umarım sizde güzel sonuçlar elde edersiniz kolaylıkla ama eser bey iyi bi.doktor ilk trabsferimi yaptıktan sonra ayrıldı hastaneden ama yumurta toplama olsun ilk trabsfer surecimde dahil kendisi yönetti sakin yaklaşımıyla sürece hakim ilerliyor biz memnunduk kendisindenZaten stresli olan bir surec sizin icin daha da zor hale gelmis. Guzel sonuclar alirsiniz dilerim![]()
Gerçekten Zorlu bi süreç hem maddi hem manevi ama ben şuna inanıyorum kendimi tamamen bıraktığım zaman bu iş olacak gibi tüp bebek sürecinde istesende istemesende bırakamıyosun ilaçlar çok ağır sürekli aklında Bebek var mentali tamamen toparlamak lazım tüm anne olmak isteyen kadınlarımızzda dahil hepimizin hakkında en güzeli kolaylıkla olsun gerçektenBenim de 2. Denememde ayni son oldu. Transfer asamamasina bile gelememesi tum inancimizi kiriyor haliyle. Bir sonraki deneme icin fiziksel mental olarak guc toplamaya calisiyorum. Hakkinizda hayirlisi![]()
Acibademe gectikten sonra mi tedavi gordunuz, eger oyleyse labaratuvar ile ilgili dusunceleriniz nedir?Arkadaşlar ben eser hocamdan çok ama çok memnundum hem kişilik olarak çok iyi hem de çok bilgili onda tedavi gördüm