izmir medical park kadın doğum doktorunu öneren?

Bir çok tanıdığımın uyarmasına aldırış etmeden ismine güvenerek doğumum için medical park İzmir Karşıyaka hastanesini tercih ettik. Geçtiğimiz pazar doğum yaptım. 4 günde 2 farklı doktor 3 kere bebeğimizi kontrol ederek hiçbir şeyi yok dediler. En sonda cuma günü. Cumartesi akşamı neden bilmiyorum içime sinmedi Behçet uz çocuk hastanesine de götürdüm kontrole. Doktor neden bu kadar geç kaldınız dedi, (oysa ki saatler önce medical parkta çocuk doktoru kontrol etmişti) ege üniversitesine sevk etti. Ege üniversitesinde çocuğum 7 gün yatış aldı. Bebeğimiz enfeksiyon kapmış. Geç kalınsaymış, kana karışsaymış kaybetme ihtimalimiz varmış. Ağlamaktan sesim çıkmaz oldu... Ne desem bilemedim...
Aklınızda olsun bebek doğunca göbek bağının temizliği hakkında bir şeyler yapılması gerekliymiş. Bize kimse söylemedi 3 kere kontrolde de kimse bir terslik var demedi. Allah Ege Üniversitesi ve Behçet Uz Hastanesi çalışanlarından razı olsun. Ne varsa devlet hastanelerinde var.. Oranın doktorları bir görüşte anladı bir sorun olduğunu...

medikal parkta bütün takibi yaptırmak çok mu masraflı olur? zekeriya bey ile öğrendim hamileliği. yorumlar çok iyi onun hakkında. başka muayenehanecilik yapan önerebilceğiniz biri var mııı?

Konu biraz eski kalmis ama Medikal parka gidip memnun kaldiginiz doktor var mi? Sadece doktor olarak değil tabi hastane anlamında da memnuniyet. Ucretlerin cok yuksek olduğunu duydum. Simdi ki doğum ücretleri vs hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?

:KK64:

Back
X