Izmir medicalpark hakkinda bilgiii

Tsfm01

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
1.683
762
323
Arkadaşlar daha önce 1 kez tup yaptırdım denizlide negatif . şimdi izmir medicalpark randevu aldim.fiyatlar uçuk.ama önerenler var.kalitesiz ve az yumurtam oluyor:( napsam bilmiyorum.daha önce gidip negatif aldigim yer daha ucuz fiyat.7bin tl.izmir medicalpark 13000 tl.fikir verin yardim edin napsam :(( var mı izmir medicalpark ahmet zeki ışık a giden

Himm ben aydından geleceğim. Israel eruh ne kadar tutuyor. ıgneler basladinmi. Hayırlı olsun tedavin canım

Evet benim transferim gerçekleşti salı günü test yapılacak ancak negatif olduğunu düşünüyorum 😔 ama bu durumun doktorla bi ilgisi yok tabi ki toplamda 14bin civarı tuttu benim her şey dahil

Evet benim transferim gerçekleşti salı günü test yapılacak ancak negatif olduğunu düşünüyorum 😔 ama bu durumun doktorla bi ilgisi yok tabi ki toplamda 14bin civarı tuttu benim her şey dahil
Inşallah pozitiftir canim ya.off neden tutunmuyorsunuz minisler.bu aradakaç yumurtan oldu.dondurulmuş çıktı mi

Inşallah pozitiftir canim ya.off neden tutunmuyorsunuz minisler.bu aradakaç yumurtan oldu.dondurulmuş çıktı mi
inşallah perşembe günü öğreneceğim inşallah belirtilerim olmadığı için umutsuzum açıkcası

Benim 6 yumurtam toplandı 3 ü istenilen büyüklükteydi 2 tanesi 8 ve 9 hücreli olarak transfer edildi dondurulacak embriyo kalmadı ama benden kaynaklı sanırım inşallah sizin daha çok olur doktor bey az konuşur ancak titiz olduğunu düşünüyorum hamile kalamazsam eğer 2. Denemeyi de onunla yapmayı düşünüyorum

Back
X