İzmir Medicalpoint Tüp Bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi XeNaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

XeNaa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
284
Puanlar
23
Merhaba, 1 negatif 1 kimyasal tüp bebek denememiz var. 3. denemede doktor ve hastane değiştirmeyi düşünüyorum. ilk 2 denememiz Emre Başerdeydi. Farklı yaklaşımlara ihtiyacım var çünkü standart uygulamadan elimiz boş çıktık. Medicalpoint ile ilgili çok yorum göremedim. Tedavi olanlar olumlu olumsuz deneyimlerinize ihtiyacım var. Bu hastane dışında İzmirde gerçekten farklı açılardan bakabilen doktor ihtiyacım var. 7 yıldır gebelik elde edemedik. Eşimde sorun yok. Bende pcos ve otoimmün hastalık mevcut (romatoid artrit+sedef)
Yardımcı olursanız çok sevinirim fikirlere açığım

Merhaba, benim doktorum dışardan ama tüp bebek merkezi olarak medicalpointi tercih ediyor. Geçen sefer 2 tane 3. Gün embriyom oluştu, biri tutunamadı, diğeri tutundu ama dış gebelik oldu malesef. Bu sefer 2 tane 3. Gün 2 tane 5. Gün embiryom var yine medicalpoint laboratuvarında bakalım. Hastane ortamı olduğu için memnunum kendi sağlığım açısından açıkcası diğer yerleri bilmiyorum tabi de.

Benim de bahçecide 2 olumsuz deneyimim var medical pointle görüştüm yeni başlayacağım orayla kafama yattı ilk görüşme iyiydi fiyatlar çok uygun 130 bin dendi şartlar uygunsa kendi bünyesinde ilaç raporu da çıkarıyorlarmış.. ya açıkcası bahçeci ve funda göde sosyal medyada şişiriliyor ben öyle gittim.. sanırım algı oluşturuluyor hepimizde.. bu arada ilk görüşmeye ücret almıyorlar

Merhaba canım ben medicalpark ahmet zeki ışıkta ilk denemede pozitifi aldım çok şükür benimde romatoid artritim var ahmet hoca tüp bebek konusunda uzmanlığını yapmış bir profesör bana otoimnun hastalığım olduğu için transfer yapılırken gmcsf diye bir uygulamada yaptı bağışıklık sistemiyle ilgiliymis sanırım embriyoyaya uyguladı diye biliyorum

Back
X