izmir medıfema hastanesı

Merhaba kızlar bu hastanede oldu sanırım,m bebisleriniz nasıl memnunmusunuz

7 aylık hamileyim. Başından beri Medifema Hastanesinde Ali İrfan Güzel beye gidiyorum. Doktorumdan memnunum. İlgili, kibar ve mesafeli bir doktor. Doğumumu da bir aksilik olmazsa bu hastanede yapmayı planlıyorum.

Ameliyathane ekibi nasıldır bilemiyorum ama genelde o bölümün çalışanları çok iyi olur. Benim üçüncü sezeryanım olacak. Yaşayıp göreceğiz benim bu hastaneyle alakalı sevmediğim bir şey var. Kayıt, vezne gibi yerlerde çalışan kızlar suratsızlıkta özel olarak seçilmiş gibiler.

Şubat ayinda bu hastanede doğum yaptım ameliyat hane ekibi on numaraydi çok korktuğum için sagolsunlar çok yardımcı oluyorlar dr sukru coksenim beydi hastaneden ayrıldı bebegimin aylık kontrollerini hala medifema da yaptiriyoruz Necati bey e çok memnunuz ama Dr um ayrıldığı için ali beye muayene olmak zorunda kaldım hiç memnun kalmadım

Kzlar merhba bnde medifama ali ırfan beye gdıorum ayrntılı usg fytı nekadr oranın

Bende medifema hastanesine gidicem ama başka yerlerde çok olumsuz yorum var biraz korktum açıkçası hangi Dr daha iyi ilgilenir banada fikir verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…