- Konu Sahibi aysemelek35
-
Merhaba cnm yazismalari okudumd bende ayrancilarda oturuyorum medifemaya gidiyorum 4 boyutlu ultrason fiyatlarini biliyormusun sen
45 tl canım benımKzlar merhba bnde medifama ali ırfan beye gdıorum ayrntılı usg fytı nekadr oranın
Saol cnm bugun kntrle gttım ogrndm bnde:)45 tl canım benım
hımmm ben gecen sene orda dogum yaptım daha ucuzdu sankı yanlıs hatırlamıyorsamSaol cnm bugun kntrle gttım ogrndm bnde:)
hımmm ben gecen sene orda dogum yaptım daha ucuzdu sankı yanlıs hatırlamıyorsam
Dogum ıkibin miş cnm hazıran sonuna kadarhımmm ben gecen sene orda dogum yaptım daha ucuzdu sankı yanlıs hatırlamıyorsam
sezeryan canım ewetSEZERYAN DOĞUM MU
pahalanmıs gecen sene 10 subatta yaptım dogum 1250 tl ıdıDogum ıkibin miş cnm hazıran sonuna kadar
İyi yapmıssın cnm sagsalim dogurayımda bnde:)pahalanmıs gecen sene 10 subatta yaptım dogum 1250 tl ıdı
ınsallah canım Allah yardımcın olsun senındeİyi yapmıssın cnm sagsalim dogurayımda bnde:)
Saol cnm bnmmınsallah canım Allah yardımcın olsun senınde
Ali irfana gdiom bn cok memnunum cok ilgili bi doktrBende medifema hastanesine gidicem ama başka yerlerde çok olumsuz yorum var biraz korktum açıkçası hangi Dr daha iyi ilgilenir banada fikir verin lütfen
Saol canm inş iyi bi hastanedirAli irfana gdiom bn cok memnunum cok ilgili bi doktr
Bı gıt muayene ol anlrsn zaten cnm ayranclrda mı oturuosunSaol canm inş iyi bi hastanedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?