Merhabalar, çok geçmiş olsun. Fiyat bilgisini benimle de paylaşır mısınız?

Doktorunuzun adı nedir acaba

Cevap için teşekkürler. Peki Özgür Sunay ya da Yiğit Tiftikcioglu nu biliyor musunuz ikisinden biriyle görüşme sağladınız mı ben ikisi arasında kararsızım
Rica ederim. Evet bn izmirde gorusmedik dr birakmamistm o donem. ikisiyle de gorusmustum. İkisi arasindan ozgur sunay bana daha cok guven vermisti. Fakat cenk beyle gorustukten sonra listeyi sildim ben eger kararsizsaniz cenk beyle de gorusmenizi tavsiye ederim. Aradaki farki anliycaksiniz. Daha dogrusu ben cok icime sinerek emanet ettim kendimi. Operasyon gecirmedigim dr ile ilgili ne soylesem olmaz smdi.

Ben daha görüşmedim ama telefonda konuştuğum kadarıyla Özgür beye daha yakın hissettim ilk görüşmemi onunla yapacağım sanırım.. Cenk bey'e karar vermenizdeki en önemli karar neydi merak ettim

Ben daha görüşmedim ama telefonda konuştuğum kadarıyla Özgür beye daha yakın hissettim ilk görüşmemi onunla yapacağım sanırım.. Cenk bey'e karar vermenizdeki en önemli karar neydi merak ettim
Oncelikle ilk karsilamada dahi cok samimi buldum dr umu. Birkac markayla calisan bir dr du. Gorustugum cogu dr tek marka ile calisiyordu ve kndi kullandgi markayi ovuyordu. Baska secenek yoktu. Dr um ilk gorusmede her markayi uretilis tekniklerinden tutun hammaddesine kadar, hangi markanin hangi tip hastaya uygunluguna kadar en ince ayrintisiyla bilgi verdi bana. İlk gorusmede biraz beklemk zorunda klmistm ve sinir basmisti bana beklerkn. Fakat odasina grdigimde neden baskasini disarda bklemk zorunda oldugumu anladim. 1 saati gecmstr gorusmemiz ve muhtmln baska biri de bnm gorusmemin bitmesini bkliordu o sirada. Sordugum tum sorulara yanit aldim. Tek cumlelik yanitlar degil cddi manada bilgilendirildim. Asla hc bir konuyu gecistrmedi ve ne istedigimi cok fazla irdeledi. Bn cok arastrmstm dr gorusmelerine baslamdan once ve cok da tedrgndim. Fakat beni sakinlestirdi dr um. Ve operasyon sonrasinda karsilastgm sonuctan anladimki ne dediyse onu yapmis gercekten. Gorstgm cogu dr diklestrme onerdi cunku emzirme sonrasi deformasyon vardi. İz kalicagini soylediler. Farkli ebatlar ve markalar onerildi. Cenk bey ise eger yeterli olursa icerden diklestrme yapicgni iz birakmk istemedgni fakt yeterli olmazsa sonucu begenmezse diklestrme izi icin izin aldi bnden. Ve suanda disaridan diklestrme izim yok. Gogus alti izlerim ise kayboldu diyebilirim. Ebat ve dogallik olarak dokunus olrk ne istedgmi okdr iyi anlmiski tam istedigim sonucla karsilastim. İyilestrme surecimi tamamladigimda areolamin kucultulmesini istedim ve bu islem icin ucret talep etmedi dr um. O sureci de atlattim ve iyilestim hic bir sorun yasamadim. Biraz uzun yazdim ama toparlarsam, dr um ameliyat sonrasinda da ayni oncesi gb son derece ilgiliydi. Hala kontrollerime gidip geliyorum. O alaka hic degismedi. Suanda bir problem yasasam isi ticarete dokmeden yardimci olucagndan hastasinin sorununu cozmeye calisicagindan son derece eminim. Hem cok tatli bir dr hem de cok tatli bir insan. Cok sukur sorunsz atlattim bu sureci ve hayatima cok guzel bir sekilde dokundu dr um.

Ne güzel bir tecrübe olmuş ben her iki doktoru da duydum çok memnun kalanları olup. İkisi de iyi hekimler diye biliyorum görüşme sonrası insan kiminle daha rahat ettiğini anlıyor. Benim doktorum da aynı şekilde hem protez seçimi hem öncesi sonrası açısından çok benzer bir yaklaşımdaydı ben de sizin gibiyim güven veriyor bu yaklaşımlar bana da. Bir protez markasını zorlasa rahatsız olurdum. Benim durumumda 3 markada da bana uygun seçenekler vardı. Seçimi bana bıraktı doktorum. Alman markası seçtim çok güvenilir buluyorum oradaki denetim ve teknolojiyi öyle sindi içime. Gerçekten iyi doktor süreçte her aşamada kendisini tekrar tekrar gösteriyor siz de ne güzel tecrübe etmişsiniz. Sorun yaşadığınızda özellikle ulaşılabilir ve özenle sorunu çözen bir doktor olması çok önemli. Keşke benim de içeriden dikleştirme şansım olsaydı ama o kadar deformeydi ki göğüslerim izsiz olma şansı yoktu maalesef. Çok sevindim sizin öyle hallolabilmesine. Güzel sağlıklı günlerde kullanın keyifle

Cok tesekkur ediyorum. Size de gelmis gecmis olsun. Cok sevindim sorunuz atlatmaniza. Cevremde de burdan da okadar mutsuz olan vardiki opersyon sonrasi cok tedirgindim. Dediginiz gb deneyimi olan cogu dr islemi bir sekilde yapiyor fakat hastasinin yaninda olan ve sonrasinda yaptigi isin sorumlulugunu alan dr bulmak biraz zor. Yakin arkadasim benzer bir problem yasadi. Operasyon sonrasi 6 ay icinde kapsul kontraktoru, kayma, dalgalanma ne varsa yasadi ve dr u hala herseyin yolunda olduguna ikna etmeye calisiyordu. Sirf ucretsiz revizyona almamak icin. Bazilarinin odeme yaptiktan sonra hastasiyla isi bitiyor malesef. Ne guzel siz de benim gb iyi bir dr a denk gelmissiniz. Olabildigince tavsiye edin dr unuzu, arayis icindeyken birilerinin deneyiminden faydalanmak cok onemli. İnst sayfasinda yaptigi islere bakarak dr secilmiyor. Tekrar gecmis olsun. Umarim uzun sure sorunsuz tadini cikaririz

Benim de emzirme olduğu için çok hafif sarkma var ama telefonda konuştuğum hiçbir doktor içerden dikleştirme gibi bir şey söylemedi. Yani sırf o iz yüzünden diklestirmeye hiç sıcak bakamıyorum. Benim ameliyat bebeğim olduğu için ertelenicek gibi duruyor ama bu yazdıklarınızdan sonra kesinlikle Cenk bey ile de görüşeceğimdetaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim, memnun kalmanıza çok sevindim.

Rica ederim ne demek. Olabildigince cok dr la gorusun. Cok fikir alin. Umarim olmak istedgnz zaman kendiniz icin dogru dr u bulup sonucundan cok ama cok mutlu olursunuz

Çok teşekkürler tüm güzel dilekleriniz için Aynen benim de çevremde olup da sonrasında sıkıntı yaşayanlar oldu sırf flaş isim diye o bu şu yaptırdı diye gitmemek lazım kimseye. Ben de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum doktorumu sadece ne yazıyı yazarken ne de yanıtlamalarla ilgili rızasını almadım kendisinin, reklam yaptırıyor sanılır prestijini zedelerim diye çekincem ondan kim sorarsa özelden mesajla yazıyorum. Öyle kıymetli bir insan bana göre. İnsan böyle tecrübeleri duydukça huzur buluyor her şey para değil emeğiyle güzellikler için uğraşan nice doktorlar da var diye. Umarım siz de uzun yıllar tadını çıkarır sefasını sürersiniz

Rica ederim ne demek. Olabildigince cok dr la gorusun. Cok fikir alin. Umarim olmak istedgnz zaman kendiniz icin dogru dr u bulup sonucundan cok ama cok mutlu olursunuz
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için son bir sorum olacak kas üstü daha ağrısız geçiyor diyorlar sizin kas üstü mü kas altı mı oldu

İnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için son bir sorum olacak kas üstü daha ağrısız geçiyor diyorlar sizin kas üstü mü kas altı mı oldu
Dual plan yapildi. Benim cok agrim olmdi. İki gun bi zorladi agri kesiciler yeterli oldu. Saniyorum 4.gun agri kesiciyi kullanmamaya baslamistim antibiyotige devam ediyordum sadece.

Merhaba, gelmiş geçmiş olsun çok güzel yazmışsınız her detayını teşekkür ederiz. Bende 22 yaşındayım hiç doğumum olmadı bekarım göğüs ucum omuzdan itibaren 27cm de (olması gereken 20-21cm) 5 ay önce 360 lipo oldum İzmirde göbeğimde bi kaç yerde sorun var doktorum dikleştirme istiyorsan hazır bayılmışken göbeğini düzeltriiz dedi bende bi anda kabul ettim kas altı protez ile dikleştirme yapıcak cumartesi günü 325cc iyi olur dedi . Ama çevremde herkes karşı çıkıyor şuan çocuğum olursa kötü olur mu napıcam ben (

Merhabalar, büyütme dışında da dikleştirme falan oldu mu? Birde hangi doktora oldunuz?
Evet benim asilcsorunum boyutlaricdegildi emzirmeden dolayi goguslerimin sarkmasiydi. Diklestirme ve motiva 320 cc silikon takildi.

Bu arada kizlarnsol gogsum bariz bir sekilde sag gogsumdenndaha bombeli ve buyuk oldu acikcasi ona moralim cok bozuluyor. Ve sagda normal klasik dikis agrilari varken sol gogusun icine.bildiginiz kramp giriyor hareket kiditligi yaratiypr bugun 11. Gun bariz bi kramp girme hali yasayan oldumu aranizda ve gogus alti dikislerde bi katlanma gibi olmus dikilen yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…