İzmir Özel çınarlı hastanesinde dogum yapan varmı ?

minolto87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2008
393
3
96
İzmir
Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum.Özel çınarlı kadın dogum hastanesinde dogum yapan varmı? Benim doktorum özel dışarıdan gelicek 3850 fiyat verdi.Ama oranın sgk anlaşması varmış ondan faydalanmak istiyorum.o yüzden kendi doktorum cok tuzlu.fiyatı hakkında bi bilginiz varmı?Tşkler

Slm ben 10 gun once dogum yaptim doktorum anlastigim yerden ayrilmisti bana dede cinarlida yapalim ben istemedim cunku bastan sona kadar gittigim yerdi esim gazeteci didik didik arastirdik ikisinin arasinda ki farki cinarli ssk karsilamiyor benim gittigimin odalari daha iyi tek fark bu canim

Slm ben 10 gun once dogum yaptim doktorum anlastigim yerden ayrilmisti bana dede cinarlida yapalim ben istemedim cunku bastan sona kadar gittigim yerdi esim gazeteci didik didik arastirdik ikisinin arasinda ki farki cinarli ssk karsilamiyor benim gittigimin odalari daha iyi tek fark bu canim

Teşekkürler canım cevabın için ben 4 sene önce dogum yaptım cınarlıda memnun kaldım acıkcası ozaman sgk anlaşması yoktu doktorum dışardan geldi haliyle tuzlu bi fiyattı ozamanlar 2350 verdim.şimdi ise ikiz hamileligim malum ikiz masrafları fazla oluyor yine aynı doktora gidiyorum bu seferde fiyat 4000 civarı oranın kendi doktoruyla dogum yapsam fiyat ne olur onu araştırıyorum.Hayırlı olsun bu arada dogumun saglıklı mutlu yıllarınız olsun

İsallah sorunsuz saglikli kucagina alirsin bebisleri kucagina canim banada ucbinbesyuz drdiler orada dogum benim arkadasim da orada oldu benden 10gun once onun dk. Oradaydi oda ayni fiyata oldu

bende reşat bozoklara gidiyorum onunda çınarlıyla anlaşması varmış 1350 dedi fiyatı ilkini karataşta yapmıştım ama çınarlı daha iyi olduğunu söyledi epidural sezeryan yapacak daha hastaneyi gidip görmedim doktar iyi olduktan içim biraz rahat.

Merhaba bende cinarliya gidiyorum henuz dogum fiyatlarini ogrenmedim.doktorum gungor bey simdilik memnunum cok aciklayici ve ilgili geldi bana.

6000 tl tutuyor galiba tam emin degilim oyle hatirliyorum

merhaba selemmer , yorumunu yeni okudum .sen hangi hastanede doğum yaptın ve önerdiğin tavsiye edebileceğin bir doktor ve hastane var mı

Back
X