Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Izmir özel gazi hastanesi dr.ayşen güçlü ye gidenler ve dogum yapanlar buraya
ben bir kere gittim ama memnun kalmadım ama bir kaç arkadaşım var hatta gazi hast doğum yaptı ve ayşen hn çok memnun kaldılar ama ben kesinlikle kalmadım
ben bir kere gittim ama memnun kalmadım ama bir kaç arkadaşım var hatta gazi hast doğum yaptı ve ayşen hn çok memnun kaldılar ama ben kesinlikle kalmadım
çok sıcak gelmedi bana sıcakkanlı gelmedi ne bilim insan hamile olunca ilgi şefkat falan bekliyor yani ben öyleydim.beni azarlar gibi muayene etti belkide o gün kötü bir dündü onun için bilemem sen bi git dene benim dışımdaki arkadaşlarım memnun kaldı
cnm banada bu doktoru tavsıye ettıler bende 8 haftalık hamıleyım hala dogru duzgun bı doktor bulamadım pekı ucretlerı konusunda bı bılgın varmı muyene ve dogum ucretı ne kadar??
cnm banada bu doktoru tavsıye ettıler bende 8 haftalık hamıleyım hala dogru duzgun bı doktor bulamadım pekı ucretlerı konusunda bı bılgın varmı muyene ve dogum ucretı ne kadar??
merhaba canım muayne ücreti 35 tl ama doğum fiyatlarını kendim sormadım hiç ama okuduğum kadarıyla 600 tl 800 tl arasındamış bence iyi bir dr ama yogunlar baya butun hastanelerde öle zaten
merhaba canım muayne ücreti 35 tl ama doğum fiyatlarını kendim sormadım hiç ama okuduğum kadarıyla 600 tl 800 tl arasındamış bence iyi bir dr ama yogunlar baya butun hastanelerde öle zaten[/Q
cok pahalı bı hastane dııl bellı ama benım korkum doktorlardan yana.8 haftalık hamıle olmama ragmen 3 doktor deıstırdım cok kararsızım bende.Randevu sıstemı nasıl pekı gıdıp saatlerce beklemıosun dııl mı
merhaba canım muayne ücreti 35 tl ama doğum fiyatlarını kendim sormadım hiç ama okuduğum kadarıyla 600 tl 800 tl arasındamış bence iyi bir dr ama yogunlar baya butun hastanelerde öle zaten
merhaba canım muayne ücreti 35 tl ama doğum fiyatlarını kendim sormadım hiç ama okuduğum kadarıyla 600 tl 800 tl arasındamış bence iyi bir dr ama yogunlar baya butun hastanelerde öle zaten[/Q
cok pahalı bı hastane dııl bellı ama benım korkum doktorlardan yana.8 haftalık hamıle olmama ragmen 3 doktor deıstırdım cok kararsızım bende.Randevu sıstemı nasıl pekı gıdıp saatlerce beklemıosun dııl mı
canım bence fiyatları dediğin gibi pahalı değil hamile kalmadan önc ayşen hnm 3 defa gittim hepsindede güleryüzlü sen sormadan cevap veriyo anlatıyo hamile kaldıktan sonrada 3 defa gittim hep aynı şekilde karşıladı beni memnun kaldım ve arkadaşlarım ve onların çevrelerinden gidenler var memnun olmayanı duymadım ve herkzinde memnuniyet anlayışı farklı çok yoğun calışıyorlar her gittiğimde 30 dk 45 dk beklediğim oluyo genelde sabah saatlerinde randevu alıyorum eşimde beklediğim için kızıyor bana özele gidelim diyor ama dr yanına girdiğimde beklediğim dakikalar kafamdan siliniyor isterse birbuçuk saat olsun beklerim bende sağlıkçıyım benimde oluyor geç aldığım inşallah memnuniyetim ileriki zamanlardada devam eder alıştım çünkü ilk kadın doğumcum inşallah sende memnun kalırsın bence denemeye değer canım kafanda kalmasın sonra çokkk yazdım demi