sana gercekten egepolu onerıyorum cok uzak degıl sırınyere oranın yorumlarınıda oku ama kesınlıkle dorukta dogumu onermıyorum!!!! egepol tam tesekkullu bur hastane ucretlerıde cok uygun bır kere gıt kararını verırsın bence ben dogumuda orda dusunuyorum
Fiyatları uygun olduğu için tavsiye üzerine bir defa gittim, ama pişman oldum. Şebnem Hanım muayene derken sanki bir an önce kurtulmak istercesine hızlı davrandı ve konuşurken hiç yüzüme bile bakmadı. SSK hastanelerini mumla aratır biçimde davrandı. Asistanına ise söyleyecek laf bulamıyorum. Resmen kendini bir halt sanan toy bir kızdı. Hastalara tepeden bakan tavrı hiç hoşuma gitmedi. Diğer doktorlar ve çalışanlar iyi olabilir ama Şebnemn hanımı tavsiye etmiyorum.
mrh arkadaşlar bnde 24haftalık hamıleyım doğum için hala bi doktora karar veremedim gecen hafta arkadasım hayat hastanesinde doğum yaptı yalçın beyde sezeryandı 260tl gıbı bı para ödemişler bende cook arastırdım fakat hayat hastanesıyle ilgili guncel bişeler yazan pek yok oyuzden gıdıp kendım gorucem yarın yalçın beyle gorusmeye gıdıcem ben epıdral normal istiyorum hastaneyide bi gezmek istiyorum herkes farklı bışe anlatıo cokk pis falan diyenler var gözlerimle bakıp sizede yarın anlatırım inş:))
Merhaba Çiğdem
Bende karşıyakada oturuyorum ve 20 haftalık hamileyim.Ben Kordon k.d.kliniği Mete beye gidiyorum.Ama 16 mart ta ilk defa tavsiye üzerine gazi hastanesi Ayşen hn gidicem.Doğumumuda kısmet olursa bu hastanede istiyorum.400 tl ücreti diyorlar.Özel gazi hastanesi hakkındada bilgi var bu sitede oku istersen çok cevap var ve hepsi bilgilendiriyor.Hayırlısı olsun bebeğin sağlıkla al kucağına inşallah.
mrb ben de hayat hastanesini arastırıyorum..ılk baslarda yalcın bey e gıdıyordum en son ızınlıydı ercan bey e gıtmek zorunda kaldım son bı kac kontrolum de de ercan bey de devam ettım..suan ıcın bı sıkıntı yok ama dogum yaklastıkca ne olur bılmıyorum 30 haftalık hamıleyım..sızın gozlenmmlerınız neler acaba.?cok kararsızım ama sonunda dogumda orda olucak gıbıme gelıyo odaları falanda gezmedım acıkcası ama hayrılısı artık..
herkes Yalcın bey demiş, Ercan bey hakkında bilgisi olan var mı acaba???
bende karşıyakada oturuyorum. şuan 35 haftalık hamileyim. Ercan bey çok iyi ve bilgili bir doktora benziyor. Ama doğumuna girdiği birindende bilgi almak isterim. Herkez Yalçın beyi anlatıyor. Peki ya Ercan bey doğumda nasıl??
ben de doğumda nasıl olduğunu cok merak ediyorum zamanım daraldı hıç bir bilgim yok sadace cok konuskan sıcakkanlı ve doktor dan cok arkadas gıbı onun dısında dogumda nasıl oldugunu bılmıyorum kımseden de duymadım hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?