Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burun estetigi yaptirmak isteyenler resimerini yolasinlar bakalimmmSlm kizlar bu yaz estetik yaptiracam doc dr Fatih uygur'un taniyan varmi aranizda ? ...)
EVET BENİMDE dr.um kardesimle birlikte yaptırdık ıkı ay oldu cok ıyı ve ılgılı bır dr diyebılırım![]()
Bahsettigun doktor ekol de degil miydi bende bora karaaliye olcagim nasil karar verdin doktoru na forumda cok ismini duymadım sanki[/QUOT
Evet aynen oyle izmir'de)
Doktorunu tanimiyorum ama kesinlikle yazin yaptirmani tavsiye etmem ben mart sonunda yaptirdim , yazin odemlerin cok gec iniyo ve bi turlu sislikler inmiyo cok kanaman olur benden sana tavsiye
Okeyy Canim cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin sende mi burun estetigi yaptin ?Ayrica tamponsuz yaptir , doktoruna bunu kesinlikle soyle canim cok daha rahat atlatirsin ameliyat surecini morluklarin daha az olur ,agrin sizin fazla olmaz
Evet canim 3.5 ay oldu benim tamponsuzdu ve cok rahat gecti ki benim bunyem
Cok zayiftir ona ragmen sasirdim , doktorum tampon kullanmadigim icin boyle oldun dedi cunku normalde ameliyattan sonra kanaman olmasi cok normal tampon bunu engelliyo ve yuzun kan topluyo gitgide mor hatta siyah renge donuyosun bunu yasamani istemem :) ben karsiyakada ozel hastanede oldum oyle ünlü falan da degil
Doktorum ama cok memnunum