Izmir ozel kbb

Doktorunu tanimiyorum ama kesinlikle yazin yaptirmani tavsiye etmem ben mart sonunda yaptirdim , yazin odemlerin cok gec iniyo ve bi turlu sislikler inmiyo cok kanaman olur benden sana tavsiye

Bahsettigun doktor ekol de degil miydi bende bora karaaliye olcagim nasil karar verdin doktoru na forumda cok ismini duymadım sanki

Doktorunu tanimiyorum ama kesinlikle yazin yaptirmani tavsiye etmem ben mart sonunda yaptirdim , yazin odemlerin cok gec iniyo ve bi turlu sislikler inmiyo cok kanaman olur benden sana tavsiye

Ama Ben mecburum Canim fransada yasadigim icin bu yaz yapmam lazim ama yinede tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim Canim ;))

Ayrica tamponsuz yaptir , doktoruna bunu kesinlikle soyle canim cok daha rahat atlatirsin ameliyat surecini morluklarin daha az olur ,agrin sizin fazla olmaz

Evet canim 3.5 ay oldu benim tamponsuzdu ve cok rahat gecti ki benim bunyem
Cok zayiftir ona ragmen sasirdim , doktorum tampon kullanmadigim icin boyle oldun dedi cunku normalde ameliyattan sonra kanaman olmasi cok normal tampon bunu engelliyo ve yuzun kan topluyo gitgide mor hatta siyah renge donuyosun bunu yasamani istemem :) ben karsiyakada ozel hastanede oldum oyle ünlü falan da degil
Doktorum ama cok memnunum

Evet canim 3.5 ay oldu benim tamponsuzdu ve cok rahat gecti ki benim bunyem
Cok zayiftir ona ragmen sasirdim , doktorum tampon kullanmadigim icin boyle oldun dedi cunku normalde ameliyattan sonra kanaman olmasi cok normal tampon bunu engelliyo ve yuzun kan topluyo gitgide mor hatta siyah renge donuyosun bunu yasamani istemem :) ben karsiyakada ozel hastanede oldum oyle ünlü falan da degil
Doktorum ama cok memnunum

Gecmis olsun o zaman canim ;) yani tampon kullanmazsam kan akar ve normal dimi ? Gercekten Cook tesekkur ederim ananasDelisi ;) lol resimlerim yok mu merak ediyorum o yuzden ... Varsa harika olur ;D

Evet kanamasi normal , oyle oluk oluk kan akmiyo tabiki de cok hafif o da ilk iki gun maximum canim zaten ilk iki gun muayeneye gidip steril bezle temizliyo ama emin ol tampon olayi cok fena bu arada cok tesekkurler :)
Resim before after hali yok , onceki halinden cok mutsuzdum hem kemikle hem de yamuktu kemeri vardi ama simdiki halini yollamaya calisiyim canim

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 117
Okey tesekkurler cnm gercekten guzel gorunuyor burnun ;)) sana soyleyen oldu mu ? Yani burnunu yaptirdin falan dediler mi ? ;) eski halini merak ettim simdi lol ;D merci resim icin cnm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kizlarr, önereceğiniz bir diş doktoru varmi ? Doğal olmasini istiyorum en iyisi kim fiyat farketmez ;) merci şimdiden ..:54:

Back
X