izmir özel kent hastanesi

klbk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
314
200
73
Aydın
arkadaşlar iyi günler ben aydında oturuyorum ancak izmirde doğum yapmak istiyorum izmirde doktor tavsiyesi olan var mı özellikle kent hastanesinde hangi kadın doğumcuyu tavsiye edersiniz

arkadaşlar iyi günler ben aydında oturuyorum ancak izmirde doğum yapmak istiyorum izmirde doktor tavsiyesi olan var mı özellikle kent hastanesinde hangi kadın doğumcuyu tavsiye edersiniz

Canım benim kent hastanesini bilmem ama basmane tarafinda kahramanlarda özel su hospital hastanesi var orda nurettin ersöz var mükemmel bi doktor benim doqumumu o uaptirdi ve cok memnun kaldim tavsiye ederim hastanede cok guzel tertemiz

kent hastanesinde Barış Pilancı varmış nasıl biri doğumunu ona yaptıran var mı ki?

kent hastanesinde Barış Pilancı varmış nasıl biri doğumunu ona yaptıran var mı ki?

barış pilancı benim doktorum :) mükemmel bi doktor bi kere gel muayene ol zaten görürsün alsancaktaki kent hastanesinde kendisi benim doğumu mu da o yaptıracak inş

barış pilancı benim doktorum :) mükemmel bi doktor bi kere gel muayene ol zaten görürsün alsancaktaki kent hastanesinde kendisi benim doğumu mu da o yaptıracak inş

anladım canım peki fiyatlar nasıl muayene ücreti falan bir de randevu alırken çok sıkıntı çıkar mı aydından gelicem çünkü

İzmirde doğum yapmak istiyorsanız size Jinekolog op dr Hasan Yıldızı tavsiye ederim ,bende tavsiyeyle gittim hasan beye ve çok memnun kaldım.Takipler çok önemli ve sistemi en son teknolojik aletlerden yararlanıyor,İş arkadaşımın doğumunu yaptırmış üstelik riskli bir doğummuş bana anlattı bende hasan beyi tercih ettim pişman da olmadım rahat bir ortam çok temiz çok başarılı bir doktor randevuyla gitmiştim bayağı kalabalıktı.İstedğin hastanede doğum yaptırdığını biliyorum ama sen yinede bir görüş istersen, fiyatlarıda çok pahalı değil .Hayırlısı olsun....

anladım canım peki fiyatlar nasıl muayene ücreti falan bir de randevu alırken çok sıkıntı çıkar mı aydından gelicem çünkü

ücretli olarak muayene 180 tl die biliyorum özel sigortan varsa katılım payını ödüyorsun randevuda sıkıntı çıkmaz randevu aldığın takdirde muayeneni olursun canım

Merhaba muayene ucretleri ve dogum ucreti hakkinda bilgisi olan varmi? Sağlık sigortası yaptirip giden varmi acaba? Birde hangi doktoru önerirsiniz?

Bende Kent Hastanesinde Tunç Canda ya gidiyorum muhteşem bir doktor çok ama çok memnunum gözü kapalı tavsiye ederim size

Bende Kent Hastanesinde Tunç Canda ya gidiyorum muhteşem bir doktor çok ama çok memnunum gözü kapalı tavsiye ederim size

teşekkür ederim canım ama o mesajı yazalı baya oldu 23haftalık oldum artık:) bende barış pilancıya başladım kentte çok memnunum hem hastaneden hem doktorumdan sağol ama aklımda bulunsun.

teşekkür ederim canım ama o mesajı yazalı baya oldu 23haftalık oldum artık:) bende barış pilancıya başladım kentte çok memnunum hem hastaneden hem doktorumdan sağol ama aklımda bulunsun.

Kusura bakma canım ya ben tarihi hiç dikkate almamışım :) sağlıklı sıhhatli doğumununda gerçekleşmesi dileğiyle.

Arkadaşlar merhaba,
Ben de Kent Hastanesi' nde kadın doğum uzmanı araştırması içindeyim. Opr. Dr. Nihal Danaoğlu var kadın olarak, bilginiz var mı hakkında? erkek olarak da genelde Orçun Bey ve Barış Bey tavsiye edilmiş...

Merhabalar,

bende TUNÇ beye gidiyorum çok samimi çok tatlı ilgili bir beyfendi her konuda size yardımcı oluyor hiç bir problem yaşamıyorsunuz ben 18. haftayım tunç beyden gayet memnunum tavsiye ederim.

Merhabalar,

bende TUNÇ beye gidiyorum çok samimi çok tatlı ilgili bir beyfendi her konuda size yardımcı oluyor hiç bir problem yaşamıyorsunuz ben 18. haftayım tunç beyden gayet memnunum tavsiye ederim.

canim muayene ucreti ne kadar? renkli ultrasona girdin mi? bir de testleri kentte yaptirdiysan fiyatlar nasil? fazla sordum kusura bakma ben de kente gitmeyi dusunuyorumda

canim muayene ucreti ne kadar? renkli ultrasona girdin mi? bir de testleri kentte yaptirdiysan fiyatlar nasil? fazla sordum kusura bakma ben de kente gitmeyi dusunuyorumda

Sorun değil canım,

muayene fiyatı 200 TL diye biliyorum. Benim özel sağlık sigortam olduğu için oradan ödeme yaptığımızdan biraz farklı oluyor. Bunun yanı sıra çok ilgili ben memnunum daha 8.-9. haftadayken bile ben 4 boyutlu bakmak istedim tabi dedi şimdi bir çok farklı şekilde gösteriyor ultrasonda saolsun. Bunun yanı sıra ben kan testlerimin bir kısmını sağlık ocağında yaptrıdım sağlık ocağıda yapıyor orada yaptırıp tunç beye gösterdik. Sadece 2 li tarama testini Kent Hastanesinde yaptırdım. onunda fiyatı 190 TL gibi bir rakam ödendi diye biliyorum. Ne zaman istersen çekinmeden soru sorabilirsin Tunç beyde her gittiğimde ısrarla sormak istediğiniz merak ettiğiniz bir şey varmı diye sürekli soruyor. Her şekilde yardımcı olmaya çalışıyor.

merhaba konu eski bir konu ama yakın zamanda kent hastanesinde doğum yapan var mı? ben orda yapmayı düşünüyorum doktorum dışardan ama orası ve çınarlı ile anlaşmalı, doktorumun verdiğini bilgiler doğrultusunda kenti tercih etmek istiyoruz ama söylenen fiyat dışında ekstra ücretler çıkıyomu onu merak ediyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…