arkadaşlar iyi günler ben aydında oturuyorum ancak izmirde doğum yapmak istiyorum izmirde doktor tavsiyesi olan var mı özellikle kent hastanesinde hangi kadın doğumcuyu tavsiye edersiniz
kent hastanesinde Barış Pilancı varmış nasıl biri doğumunu ona yaptıran var mı ki?
barış pilancı benim doktorum :) mükemmel bi doktor bi kere gel muayene ol zaten görürsün alsancaktaki kent hastanesinde kendisi benim doğumu mu da o yaptıracak inş
arkadaşlar iyi günler ben aydında oturuyorum ancak izmirde doğum yapmak istiyorum izmirde doktor tavsiyesi olan var mı özellikle kent hastanesinde hangi kadın doğumcuyu tavsiye edersiniz
anladım canım peki fiyatlar nasıl muayene ücreti falan bir de randevu alırken çok sıkıntı çıkar mı aydından gelicem çünkü
Bende Kent Hastanesinde Tunç Canda ya gidiyorum muhteşem bir doktor çok ama çok memnunum gözü kapalı tavsiye ederim size
teşekkür ederim canım ama o mesajı yazalı baya oldu 23haftalık oldum artık:) bende barış pilancıya başladım kentte çok memnunum hem hastaneden hem doktorumdan sağol ama aklımda bulunsun.
Arkadaşlar merhaba,
Ben de Kent Hastanesi' nde kadın doğum uzmanı araştırması içindeyim. Opr. Dr. Nihal Danaoğlu var kadın olarak, bilginiz var mı hakkında? erkek olarak da genelde Orçun Bey ve Barış Bey tavsiye edilmiş...
Merhabalar,
bende TUNÇ beye gidiyorum çok samimi çok tatlı ilgili bir beyfendi her konuda size yardımcı oluyor hiç bir problem yaşamıyorsunuz ben 18. haftayım tunç beyden gayet memnunum tavsiye ederim.
canim muayene ucreti ne kadar? renkli ultrasona girdin mi? bir de testleri kentte yaptirdiysan fiyatlar nasil? fazla sordum kusura bakma ben de kente gitmeyi dusunuyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?