İzmir özel Sada Hastanesinde Doğum yapanlar

mssvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
117
43
48
36
kızlar iyi günler
Bir sorum olacaktı.izmirli anneler doktor tavsiyenize ihtiyacım var.menemen de sada hastanesine giden yada orada Doğum yapan var mı aranızda.önerebileceğiniz doktor.

kızlar iyi günler
Bir sorum olacaktı.izmirli anneler doktor tavsiyenize ihtiyacım var.menemen de sada hastanesine giden yada orada Doğum yapan var mı aranızda.önerebileceğiniz doktor.
Merhaba, ben sada hastanesin de Özlem Özbilen hanıma gidiyorum gayet güler yüzlü ilgili bir doktor ama bende doğum yapanlar memnun mu çok merak ediyorum hastanenin doğum ortamını

Bn nurdan hanıma gidiyorum ama doğumu orada yapmak istemiyorum enfeksiyondan korkuyorum kalabalık bi hastane ne kdr hijyenik bilemiyorum medical park 3.300 dyr verdi hastane çok güzel ama fyt cokk napcam bilmiyrum

Sadece
Bn nurdan hanıma gidiyorum ama doğumu orada yapmak istemiyorum enfeksiyondan korkuyorum kalabalık bi hastane ne kdr hijyenik bilemiyorum medical park 3.300 dyr verdi hastane çok güzel ama fyt cokk napcam bilmiyrum
Sada hastanesinde doğum ne kadar normal de sezeryanda ne kadara yapıyorlar acaba acil lazim

Ben Mete Beye Kordon klinik e gidiyorum Sada hastanesi ile anlaşmalı şimdilik memnunuz ama hastaneyi herkes farklı yorumluyo benimde tereddütlerim var

Benm eltim yaptı orda çok. Memnun iccamasirina kadar giydirüyalar herseyin le ilgileniyorlar çok iyi

kızlar iyi günler
Merhaba, ben sada hastanesin de Özlem Özbilen hanıma gidiyorum gayet güler yüzlü ilgili bir doktor ama bende doğum yapanlar memnun mu çok merak ediyorum hastanenin doğum ortamını
bnm 2 komşum sezeryan oldu.nasipse bnmkide mart-nisan gibi sezeryan olacak. ben Gökhan beye gidiyorum onlar özlem hanıma gitmişti. çok memnun kaldılar. bende memnun kalacağıma eminim

Ben dün nst için gittim doğum katı hastane demeye bin şahit ister odadaki refakatçi koltuğu leş gibi odalar küçücük en kötü sağlık ocağı sözde özel olan bu hastaneden bin kat daha temiz ve nezihtir doğumum temmuzun ilk haftasına kadar bekleniyor gerçi dün zoraki sezeryana almaya kalktılar ki kaçtım Allahtan bayram diye dün oraya gittim doğum yapacağım gün hastaneyi görseydim sancılarım bile geri kaçardı hastanemi de doktorumu da dün itibariyle değiştirdim

Ben 26 veya 28.haftadaydı bıraktım orayı özel Can hastanesine gittim ve çok çok memnunum pek hijyen değildi sada özlem hanım çok iyi doktor ama hastane de çok önemli bence ve kaç defa acile gittim doktorum gecenin kaçında yanıma geldi pazar günü biLe düşünün şiddetle tavsiye ediyorum Emre canverenler doktorum 28.hafta başlayan Doğum sancılarımı 39.haftaya kadar bekletti ve sağlıklı bir evladım oldu çok şükür

Back
X