Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ben sada hastanesin de Özlem Özbilen hanıma gidiyorum gayet güler yüzlü ilgili bir doktor ama bende doğum yapanlar memnun mu çok merak ediyorum hastanenin doğum ortamınıkızlar iyi günler
Bir sorum olacaktı.izmirli anneler doktor tavsiyenize ihtiyacım var.menemen de sada hastanesine giden yada orada Doğum yapan var mı aranızda.önerebileceğiniz doktor.
Sada hastanesinde doğum ne kadar normal de sezeryanda ne kadara yapıyorlar acaba acil lazimBn nurdan hanıma gidiyorum ama doğumu orada yapmak istemiyorum enfeksiyondan korkuyorum kalabalık bi hastane ne kdr hijyenik bilemiyorum medical park 3.300 dyr verdi hastane çok güzel ama fyt cokk napcam bilmiyrum
Canım bende orda tapıcam 1600 tl dogum ücreti Bende merak ediyorum odalar temiz tek kişilik fakat ilgi alaka nasıl onu biliemiyorumSadece
Sada hastanesinde doğum ne kadar normal de sezeryanda ne kadara yapıyorlar acaba acil lazim
kızlar iyi günler
Bir sorum olacaktı.izmirli anneler doktor tavsiyenize ihtiyacım var.menemen de sada hastanesine giden yada orada Doğum yapan var mı aranızda.önerebileceğiniz doktor.
bnm 2 komşum sezeryan oldu.nasipse bnmkide mart-nisan gibi sezeryan olacak. ben Gökhan beye gidiyorum onlar özlem hanıma gitmişti. çok memnun kaldılar. bende memnun kalacağıma eminimMerhaba, ben sada hastanesin de Özlem Özbilen hanıma gidiyorum gayet güler yüzlü ilgili bir doktor ama bende doğum yapanlar memnun mu çok merak ediyorum hastanenin doğum ortamını