Ben Barış Büke’nin hastasıyım. Kendisi Hacettepe mezunu ve gerek bilgisini gerek verdiği güveni odasına girdiğiniz anda hissediyorsunuz , tekrarlayan düşükler, riskli gebelikler ve anomalili bebeklerde çok yüksek başarı oranına sahip, ben kendisine 5 tekrarlayan gebelik kaybından sonra tükendiğim anda umuduğun bittiği anda ulaştım . Ve çok şükür önce Allah’ıma sonra doktoruma daha gebeliği başında yakalayacağız tedavini uygulayacağız dedi ve kızımı sağlıkla kucağıma aldım . Pahalı demişsiniz , evladı için insan ne gerekiyorsa yapar . O anda onu düşünmüyorsun . Alanında gerçekten uzman bir doktor. İnstagram doktoru demişsiniz çok güldüm . Çünkü Barış Büke’yi hiç araştırmamışsınız , doktorum işinde gücünde ve asla show insanı değil ama Enerjisi çok yüksek bir eşi var kendisi ebe hem de çok pozitif tecrübeli bir ebe , Sosyal medyayı da kendi değil, eşi insanların faydalanması için kullanıyor. Benim deneyimime göre hem bilgi hem tecrübe olarak İzmir’deki en iyi doktorlardan biri. Doktorlar neden tavsiye etmiyorlar acaba , bir düşünün derim .