• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Prof Dr. Yiğit Tiftikciogluna karın germe ameliyatı olan varmı?

Ben prof. Mustafa Durguna oldum liposuction ve karın germe henüz memnun olup olmadigimi bilmiyorum biraz zaman gecsin yazarim

Arkadaşlar izmir Medicana Hastanesi'nden prof. Ayşe Özlem Gündesli oğluna Ameliyat günü aldım , doktor sitesinde yorumları okudum hepsi iyi ama benim onda Ameliyat deneyimli mis hastalara ihtiyacım var, karın germe ameliyatı olacağım, varmı medicanada karın germe ameliyatı olan
Merhaba, hayirlisi olsun hakkinizda, cok guzel gecer umarim. Ben de izmir’deki tum doktorlari arastirdim saniyordum ama ozlem hanim hic karsima cikmamis. Simdi biraz inceledim benim istedigim ameliyalarla ilgili hic yorumu yok da fiyatlari nasildi, diger doktorlarla karsilastirdiginizda

Merhaba, hayirlisi olsun hakkinizda, cok guzel gecer umarim. Ben de izmir’deki tum doktorlari arastirdim saniyordum ama ozlem hanim hic karsima cikmamis. Simdi biraz inceledim benim istedigim ameliyalarla ilgili hic yorumu yok da fiyatlari nasildi, diger doktorlarla karsilastirdiginizda
Merhabalar çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur az kaldı ameliyata çok tedirgin oluyorum,İzmir'de kendi muayanesi olan 3-4 doktorla görüştüm, bende fıtık da olduğu için proflardan biri 400k bandinda istedi, diğer doktorlar ile görüşmeye gittiğimde fıtık olduğu bilinmiyordu ve göğüs implantda vardı fiyat yüksek olduğu için vazgeçtim ondan, ama prof Ayşe özlem gundeslioglu karın germe ve göbek fıtığınida tamir edecek ve ben meme implanttan azgeçtim, o yüzden fiyat karislastirmasi yapmam doğru olmuyor ama medikanada 200 k şeklinde karın germe

Merhabalar çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur az kaldı ameliyata çok tedirgin oluyorum,İzmir'de kendi muayanesi olan 3-4 doktorla görüştüm, bende fıtık da olduğu için proflardan biri 400k bandinda istedi, diğer doktorlar ile görüşmeye gittiğimde fıtık olduğu bilinmiyordu ve göğüs implantda vardı fiyat yüksek olduğu için vazgeçtim ondan, ama prof Ayşe özlem gundeslioglu karın germe ve göbek fıtığınida tamir edecek ve ben meme implanttan azgeçtim, o yüzden fiyat karislastirmasi yapmam doğru olmuyor ama medikanada 200 k şeklinde karın germe
Siz ne ameliyati olmayı planlıyorsunuz, benim planladığim ameliyatlar yok demişsiniz merak ettim

Cok pahali degilmi bir karin germe.Ben meme kucultme diklestirme karin bel liposuction ve karin germeye toplam 220 bin verdim.Doktorumda iyi bir doktor

Back
X