- 14 Ekim 2022
- 27
- 2
- 36
- 33
- Konu Sahibi baloglum010521
Karin germe ameliyatı olan varsa memnun mu bilgi verirseniz çok sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok muKarin germe ameliyatı olan varsa memnun mu bilgi verirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar izmir Medicana Hastanesi'nden prof. Ayşe Özlem Gündesli oğluna Ameliyat günü aldım , doktor sitesinde yorumları okudum hepsi iyi ama benim onda Ameliyat deneyimli mis hastalara ihtiyacım var, karın germe ameliyatı olacağım, varmı medicanada karın germe ameliyatı olanKimse yok mu![]()
Merhaba, hayirlisi olsun hakkinizda, cok guzel gecer umarim. Ben de izmir’deki tum doktorlari arastirdim saniyordum ama ozlem hanim hic karsima cikmamis. Simdi biraz inceledim benim istedigim ameliyalarla ilgili hic yorumu yok da fiyatlari nasildi, diger doktorlarla karsilastirdiginizdaArkadaşlar izmir Medicana Hastanesi'nden prof. Ayşe Özlem Gündesli oğluna Ameliyat günü aldım , doktor sitesinde yorumları okudum hepsi iyi ama benim onda Ameliyat deneyimli mis hastalara ihtiyacım var, karın germe ameliyatı olacağım, varmı medicanada karın germe ameliyatı olan
Çok geçmiş olsun inşallah istediğiniz görüntüye kavuşursunuz dilerim , nasıl oldunuz dikisleriniz iyilestimi acabaBen prof. Mustafa Durguna oldum liposuction ve karın germe henüz memnun olup olmadigimi bilmiyorum biraz zaman gecsin yazarim
Merhabalar çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur az kaldı ameliyata çok tedirgin oluyorum,İzmir'de kendi muayanesi olan 3-4 doktorla görüştüm, bende fıtık da olduğu için proflardan biri 400k bandinda istedi, diğer doktorlar ile görüşmeye gittiğimde fıtık olduğu bilinmiyordu ve göğüs implantda vardı fiyat yüksek olduğu için vazgeçtim ondan, ama prof Ayşe özlem gundeslioglu karın germe ve göbek fıtığınida tamir edecek ve ben meme implanttan azgeçtim, o yüzden fiyat karislastirmasi yapmam doğru olmuyor ama medikanada 200 k şeklinde karın germeMerhaba, hayirlisi olsun hakkinizda, cok guzel gecer umarim. Ben de izmir’deki tum doktorlari arastirdim saniyordum ama ozlem hanim hic karsima cikmamis. Simdi biraz inceledim benim istedigim ameliyalarla ilgili hic yorumu yok da fiyatlari nasildi, diger doktorlarla karsilastirdiginizda
Siz ne ameliyati olmayı planlıyorsunuz, benim planladığim ameliyatlar yok demişsiniz merak ettimMerhabalar çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur az kaldı ameliyata çok tedirgin oluyorum,İzmir'de kendi muayanesi olan 3-4 doktorla görüştüm, bende fıtık da olduğu için proflardan biri 400k bandinda istedi, diğer doktorlar ile görüşmeye gittiğimde fıtık olduğu bilinmiyordu ve göğüs implantda vardı fiyat yüksek olduğu için vazgeçtim ondan, ama prof Ayşe özlem gundeslioglu karın germe ve göbek fıtığınida tamir edecek ve ben meme implanttan azgeçtim, o yüzden fiyat karislastirmasi yapmam doğru olmuyor ama medikanada 200 k şeklinde karın germe
Sagolun valla dikişlerimle ilgili hiç sorun yasamadim gayet güzel yolunda herseyÇok geçmiş olsun inşallah istediğiniz görüntüye kavuşursunuz dilerim , nasıl oldunuz dikisleriniz iyilestimi acaba
Cok pahali degilmi bir karin germe.Ben meme kucultme diklestirme karin bel liposuction ve karin germeye toplam 220 bin verdim.Doktorumda iyi bir doktorMerhabalar çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur az kaldı ameliyata çok tedirgin oluyorum,İzmir'de kendi muayanesi olan 3-4 doktorla görüştüm, bende fıtık da olduğu için proflardan biri 400k bandinda istedi, diğer doktorlar ile görüşmeye gittiğimde fıtık olduğu bilinmiyordu ve göğüs implantda vardı fiyat yüksek olduğu için vazgeçtim ondan, ama prof Ayşe özlem gundeslioglu karın germe ve göbek fıtığınida tamir edecek ve ben meme implanttan azgeçtim, o yüzden fiyat karislastirmasi yapmam doğru olmuyor ama medikanada 200 k şeklinde karın germe