- 7 Kasım 2022
- 222
- 52
- 28
- 28
- Konu Sahibi gamzeli-234
-
Merhaba bizde de sperm sayısı düşüklüğü ve amh düşüklüğü var sadece ilaç parası mı ödeniyor aşılama içinİstekle oluyor mu bilmiyorum ama bende şehir hastanesinde bu ay aşılama yaptıracağım ama bizde sperm sayısında düşüklük olduğu için 2 aşılama ücretsiz denenecek ardından tutmazlarsa eğer tüp bebeğe geçilecek
Bu ay başlayacağım henüz ilaçlara geçmedik ama bizde sperm sayısı 5 milyonun altında olduğu için SGK karşılayacak diye biliyorumMerhaba bizde de sperm sayısı düşüklüğü ve amh düşüklüğü var sadece ilaç parası mı ödeniyor aşılama için
Amh içinde sperm içinde belli maddeler var o maddeler içindeyseniz eğer SGK karşılarMerhaba bizde de sperm sayısı düşüklüğü ve amh düşüklüğü var sadece ilaç parası mı ödeniyor aşılama için
Peki ilk gidince hemen o ay başlanıyor mı aşılama için süreç nasıl oluyor kusura bakmayın çok soru sordum gerçi yarın gidicem bende Allah nasip ederse ama merak ediyorum çokAmh içinde sperm içinde belli maddeler var o maddeler içindeyseniz eğer SGK karşılar
Estağfurullah hepimiz sorularımıza yanıt arıyoruz maalesefPeki ilk gidince hemen o ay başlanıyor mı aşılama için süreç nasıl oluyor kusura bakmayın çok soru sordum gerçi yarın gidicem bende Allah nasip ederse ama merak ediyorum çok
Peki benim 1 sene önce çekilmiş hsg testim var yenisini çektirdim diyelim devlette nasıl oldu bayıltarak mı yoksa anestezi olmadan mı oluyor acıyor mu valla çok zorlu süreçler ben 3 senedir uğraşıyorum arada bir düşük yaşadım inşallah rabbim en kısa zamanda ikimize de nasip etsinEstağfurullah hepimiz sorularımıza yanıt arıyoruz maalesef( Ben direk infertilite polikliniğine gittim ilk reglimde hormon testlerim yapıldı ardından hsg çekildi ardındanda sulu usg bakıldı şartlara göre karar veriliyor aslında önce çatlatma iğneleri deneniyor ardından aşılama ardından tüp bebek. Ama bizde değerlerde düşüklük olduğu için çatlatma iğnesi denenmeden direk 2 defa aşılama yapılacak onlar tutmazsa da tüp bebek olacak tabi bu söylediğim prosedür devlet hastaneleri için geçerli . Özel hastanede bizim için direk tüp bebek yapmak istediler aşılamanın oranı bizim değerlerimiz için %1 ihtimal. Ama yinede bu konuda şehir hastanesine daha çok güvendiğimiz için aşılamayla başlıyoruz tüm belgelerimiz hazır eşim bu cuma bir sperm testi daha verecek ardından aşılama sürecine başlayacaklar Bu aşamaların hepsi için regl tarihim beklendiğinden ötürü işlemlere başlayalı 3 ay olmuş oldu
Rabbim nasip etsin size benim 1.yılım uzun bir yola çıktım galiba Rabbim ikimizde güzel sonuçlar almayı nasip etsin HSG yi özelde çektirmek istedim şehir hastanesinde ilk reglime randevu oluşturamıyordum süreç bir ay daha uzayacağı için özelde çektirdim oradada anestezili oldu benim için çok kısa ve kolay bir işlem oldu. Aynı gün biraz regl sancısı gibi sancım oldu , iki gün kadarda ufak kanamalarım oldu o kadarPeki benim 1 sene önce çekilmiş hsg testim var yenisini çektirdim diyelim devlette nasıl oldu bayıltarak mı yoksa anestezi olmadan mı oluyor acıyor mu valla çok zorlu süreçler ben 3 senedir uğraşıyorum arada bir düşük yaşadım inşallah rabbim en kısa zamanda ikimize de nasip etsin
Benimde daha önce çekilmiş var umarım kabul ederler nasip herşey bende yarın gidicem inşallah işlerimiz su gibi aksınRabbim nasip etsin size benim 1.yılım uzun bir yola çıktım galiba Rabbim ikimizde güzel sonuçlar almayı nasip etsin HSG yi özelde çektirmek istedim şehir hastanesinde ilk reglime randevu oluşturamıyordum süreç bir ay daha uzayacağı için özelde çektirdim oradada anestezili oldu benim için çok kısa ve kolay bir işlem oldu. Aynı gün biraz regl sancısı gibi sancım oldu , iki gün kadarda ufak kanamalarım oldu o kadar
Peki benim 1 sene önce çekilmiş hsg testim var yenisini çektirdim diyelim devlette nasıl oldu bayıltarak mı yoksa anestezi olmadan mı oluyor acıyor mu valla çok zorlu süreçler ben 3 senedir uğraşıyorum arada bir düşük yaşadım inşallah rabbim en kısa zamanda ikimize de
1 yıl geçtiği için kabul etmeyebilirler bildiğim kadarıyla son 6 ayda çekilmiş olmasını istiyorlarBenimde daha önce çekilmiş var umarım kabul ederler nasip herşey bende yarın gidicem inşallah işlerimiz su gibi aksın
Merhaba bugün gittim tüp bebek dediler bize direkt bizde kabul ettik kan aldılar evrak listesi verdiler hsg vs için bişey demediler1 yıl geçtiği için kabul etmeyebilirler bildiğim kadarıyla son 6 ayda çekilmiş olmasını istiyorlar
Çok güzel bir haber bence iyi tarafından bakmak lazım aşılama olmadan tüp bebeğe geçmeleri çok güzel . Bize başta direk tüp bebek dendi sperm sayısından ötürü ama ardından da yeni gelen yasayla 2 aşılama olması gerekiyor dendiMerhaba bugün gittim tüp bebek dediler bize direkt bizde kabul ettik kan aldılar evrak listesi verdiler hsg vs için bişey demediler
Benim amh 0.98 onun için direkt tüp bebek dediler şimdi 11 haziranda evraklarla gidip sürece başlıcaz inşallah hayırlı haberler alırız ikimizde tez zamandaÇok güzel bir haber bence iyi tarafından bakmak lazım aşılama olmadan tüp bebeğe geçmeleri çok güzel . Bize başta direk tüp bebek dendi sperm sayısından ötürü ama ardından da yeni gelen yasayla 2 aşılama olması gerekiyor dendi
Neden 11 hazirana uzatıldı regl tarihiyle mi alakalıBenim amh 0.98 onun için direkt tüp bebek dediler şimdi 11 haziranda evraklarla gidip sürece başlıcaz inşallah hayırlı haberler alırız ikimizde tez zamanda
Adetin 21. Günü gidilcekmiş muayene edilip smear filan alıncak dediNeden 11 hazirana uzatıldı regl tarihiyle mi alakalı
Merhaba canım ben Şehir hastanesinde iki defa aşılama oldum ondan önce özelde çatlatma iğneleri olmuştum dört defa artık tüp bebeği hak kazandık benim hsg filmim var sıkıntı yok özelde çektirmiştim eşimde de bir problem yok amh da iyi sebepsiz infertilite iki ay sonra bebeğe başlayacağız devletteAdetin 21. Günü gidilcekmiş muayene edilip smear filan alıncak dedi
Ben şehir hastanesinden şuan ilk aşamada memnun kaldım sonrası ne olur bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık sağlıkla kolaylıkla olsun herşeyMerhaba canım ben Şehir hastanesinde iki defa aşılama oldum ondan önce özelde çatlatma iğneleri olmuştum dört defa artık tüp bebeği hak kazandık benim hsg filmim var sıkıntı yok özelde çektirmiştim eşimde de bir problem yok amh da iyi sebepsiz infertilite iki ay sonra bebeğe başlayacağız devlette
Merhaba hsg orda mı çekildi anestezili miEstağfurullah hepimiz sorularımıza yanıt arıyoruz maalesef( Ben direk infertilite polikliniğine gittim ilk reglimde hormon testlerim yapıldı ardından hsg çekildi ardındanda sulu usg bakıldı şartlara göre karar veriliyor aslında önce çatlatma iğneleri deneniyor ardından aşılama ardından tüp bebek. Ama bizde değerlerde düşüklük olduğu için çatlatma iğnesi denenmeden direk 2 defa aşılama yapılacak onlar tutmazsa da tüp bebek olacak tabi bu söylediğim prosedür devlet hastaneleri için geçerli . Özel hastanede bizim için direk tüp bebek yapmak istediler aşılamanın oranı bizim değerlerimiz için %1 ihtimal. Ama yinede bu konuda şehir hastanesine daha çok güvendiğimiz için aşılamayla başlıyoruz tüm belgelerimiz hazır eşim bu cuma bir sperm testi daha verecek ardından aşılama sürecine başlayacaklar Bu aşamaların hepsi için regl tarihim beklendiğinden ötürü işlemlere başlayalı 3 ay olmuş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?