- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi ebruuuu3535
-
İzmiri bilemiyorum ama Çanakkale de üniversite hastanesinde pozitif aldım ben.8 embriyomda duruyor hala.doktoru embriyologu labaratuvari çok iyi.ciddi bir yogunluguda yok.tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar İzmir şehir hastanesinde tüp bebek tedavisi gören , daha önce tedavi görmüş olan yada nasıl olduğuna dair duyumları olan var mı ? Başka merkezde bir negatifimiz var maddi manevi çok yoruldum artık yardımcı olur musunuz
Ben görüyorum bugün ilk transfer sonrası negatif sonucu aldım. Doktorun anlattıkları aslında yumurta çok da kaliteli değilken ihtimali değerlendirip denediklerini söylemesi beni üzdü. Hiç takviye vs. Vermemişti. Bugün ben neden diye biraz sorgulayınca 2. İçin tüm tuşlara basacağını söyledi. Acaba ilk denemeyi ücreti almak için çok sallamıyorlar mı diye düşünmeden edemedim. Varsa aklınıza takılan cevaplarımMerhaba arkadaşlar İzmir şehir hastanesinde tüp bebek tedavisi gören , daha önce tedavi görmüş olan yada nasıl olduğuna dair duyumları olan var mı ? Başka merkezde bir negatifimiz var maddi manevi çok yoruldum artık yardımcı olur musunuz
Ben görüyorum bugün ilk transfer sonrası negatif sonucu aldım. Doktorun anlattıkları aslında yumurta çok da kaliteli değilken ihtimali değerlendirip denediklerini söylemesi beni üzdü. Hiç takviye vs. Vermemişti. Bugün ben neden diye biraz sorgulayınca 2. İçin tüm tuşlara basacağını söyledi. Acaba ilk denemeyi ücreti almak için çok sallamıyorlar mı diye düşünmeden edemedim. Varsa aklınıza takılan cevaplarım
Onu bilmiyorum ama ilk transfer sonrası 26 ya yakın ücret ödedim ilaçlar da raporlu olduğu için 10.000 takviye vs. 5.000 de o tuttu ilk deneme bu şekildeembriyo dondurma için fiyat ne oluyormuş Şehir hastanesinde bilginiz var mı acaba
Esin hanımdı. Bugün çok destekleyici konuştu ama öncesinde çok dikkat edilmediğini düşünüyorum tabi 2. Yi deneyeceğim daha bilinçli ilerleyip daha dikkatli olacağım. 4 yumurta toplandı 2 transfer dediler 3. Gün transferi tek oldu. Oda çok kaliteli değilmiş yapmasaymışta olurmuş keşke 5. Günü bekleselermiş. 26 civarı hastane aldı raporlu olduğu için de 10 bin ilaçlar tuttuNe kadar tuttu hastane ödemesi ve ilaçlar? Öyle düşünmeyin ya sonuçta onlar çok para almıyor asıl özel merkezlerin bunu yapacağını düşünüyorum.benim ilk deneme özeldeydi ama şuan buna maddi gücüm yok.ebru hanım mıydı doktorunuz, takviye konusuna çok takılmayın bence takviyelerin işe yaradığını zannetmiyorum süreciniz nasıl ilerledi kaç yumurta toplandı döllendi transfer edildi? Burdan yazmak istemezseniz özelden yazabilirsiniz
Raporsuz 84 bin civarıBende burda takipte kalayım.özele döktüğüm paranın hesabı yok artık bittik.rapor hakkımda bitti.Bende şehir hast fiyatlarını merakediyorum raporsuz nekadar ki? Bilen varsa aşağı yukarı yazarsa sevinirim
Teşekkürederim bilgi içinRaporsuz 84 bin civarı