İzmir şehir hastanesi tüp bebek

ebruuuu3535

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
6
Merhaba arkadaşlar İzmir şehir hastanesinde tüp bebek tedavisi gören , daha önce tedavi görmüş olan yada nasıl olduğuna dair duyumları olan var mı ? Başka merkezde bir negatifimiz var maddi manevi çok yoruldum artık yardımcı olur musunuz

Merhaba arkadaşlar İzmir şehir hastanesinde tüp bebek tedavisi gören , daha önce tedavi görmüş olan yada nasıl olduğuna dair duyumları olan var mı ? Başka merkezde bir negatifimiz var maddi manevi çok yoruldum artık yardımcı olur musunuz
İzmiri bilemiyorum ama Çanakkale de üniversite hastanesinde pozitif aldım ben.8 embriyomda duruyor hala.doktoru embriyologu labaratuvari çok iyi.ciddi bir yogunluguda yok.tavsiye ederim

Ben görüyorum bugün ilk transfer sonrası negatif sonucu aldım. Doktorun anlattıkları aslında yumurta çok da kaliteli değilken ihtimali değerlendirip denediklerini söylemesi beni üzdü. Hiç takviye vs. Vermemişti. Bugün ben neden diye biraz sorgulayınca 2. İçin tüm tuşlara basacağını söyledi. Acaba ilk denemeyi ücreti almak için çok sallamıyorlar mı diye düşünmeden edemedim. Varsa aklınıza takılan cevaplarım

Ben görüyorum bugün ilk transfer sonrası negatif sonucu aldım. Doktorun anlattıkları aslında yumurta çok da kaliteli değilken ihtimali değerlendirip denediklerini söylemesi beni üzdü. Hiç takviye vs. Vermemişti. Bugün ben neden diye biraz sorgulayınca 2. İçin tüm tuşlara basacağını söyledi. Acaba ilk denemeyi ücreti almak için çok sallamıyorlar mı diye düşünmeden edemedim. Varsa aklınıza takılan cevaplarım

embriyo dondurma için fiyat ne oluyormuş Şehir hastanesinde bilginiz var mı acaba

Ne kadar tuttu hastane ödemesi ve ilaçlar? Öyle düşünmeyin ya sonuçta onlar çok para almıyor asıl özel merkezlerin bunu yapacağını düşünüyorum.benim ilk deneme özeldeydi ama şuan buna maddi gücüm yok.ebru hanım mıydı doktorunuz, takviye konusuna çok takılmayın bence takviyelerin işe yaradığını zannetmiyorum süreciniz nasıl ilerledi kaç yumurta toplandı döllendi transfer edildi? Burdan yazmak istemezseniz özelden yazabilirsiniz 🙏

embriyo dondurma için fiyat ne oluyormuş Şehir hastanesinde bilginiz var mı acaba
Onu bilmiyorum ama ilk transfer sonrası 26 ya yakın ücret ödedim ilaçlar da raporlu olduğu için 10.000 takviye vs. 5.000 de o tuttu ilk deneme bu şekilde

Ne kadar tuttu hastane ödemesi ve ilaçlar? Öyle düşünmeyin ya sonuçta onlar çok para almıyor asıl özel merkezlerin bunu yapacağını düşünüyorum.benim ilk deneme özeldeydi ama şuan buna maddi gücüm yok.ebru hanım mıydı doktorunuz, takviye konusuna çok takılmayın bence takviyelerin işe yaradığını zannetmiyorum süreciniz nasıl ilerledi kaç yumurta toplandı döllendi transfer edildi? Burdan yazmak istemezseniz özelden yazabilirsiniz 🙏
Esin hanımdı. Bugün çok destekleyici konuştu ama öncesinde çok dikkat edilmediğini düşünüyorum tabi 2. Yi deneyeceğim daha bilinçli ilerleyip daha dikkatli olacağım. 4 yumurta toplandı 2 transfer dediler 3. Gün transferi tek oldu. Oda çok kaliteli değilmiş yapmasaymışta olurmuş keşke 5. Günü bekleselermiş. 26 civarı hastane aldı raporlu olduğu için de 10 bin ilaçlar tuttu

Rapor ne kadar sürede çıktı? Özellerdeki fiyatları duyunca bunlar hiç gibi geliyor gözüme :/ ilk transfer olduğu için mi tek koydular sebepsiz infirtilute mi amh mı sorununuz? Birde taze transfer mi oldunuz donma çözme yapıldı mı ve son olarak ekstra bişey yaptılar mı yapıştırıcı serum Prp gibi :) bunlar yapılınca ekstra para alıyorlar mı

Bende burda takipte kalayım.özele döktüğüm paranın hesabı yok artık bittik.rapor hakkımda bitti.Bende şehir hast fiyatlarını merakediyorum raporsuz nekadar ki? Bilen varsa aşağı yukarı yazarsa sevinirim

Bende burda takipte kalayım.özele döktüğüm paranın hesabı yok artık bittik.rapor hakkımda bitti.Bende şehir hast fiyatlarını merakediyorum raporsuz nekadar ki? Bilen varsa aşağı yukarı yazarsa sevinirim
Raporsuz 84 bin civarı

Merhaba . Bende bugün ilk görüşmeye gittim . Kan tahlili ve hsg istedi . Hsg için şuan araştırma yapıyorum ve hepsi birbirinden farklı fiyatlar . Herkes için hayırlısı olur inşallah

Back
X