D
deiss
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deiss
-
erol hoca bir numara kesinlikle bende asılama yaptırıcam önümüzdeki ay nasipse
kızlar,
şifada rafael levi varmış ben hakkında hiç bir yorum bulamadım ama gidenler olumlu tepkiler verdi sadece biraz ciddi imiş yani soru soramıyormuşsun
bu işin psikolojisinin ne kadar önemli olduğunun hepimiz farkındayız
duyduklarınızı ve yorumlarınızı acil bekliyorummmmmm
hemen cevap yazarmınız .)))))
ben raful beyın hastasıyım,
yenı basladım ama ısınde uzman tupbebek uzmanı ben cok memnumum ıstedıgım soruları da sora bılıyorum bıkmadan gayet tane tane anlatıyo sıkılmadan
Ben de telefonla görüştüm, telefonda ile çok olumlu düşüncelere sahip oldum. En azından insan olarak senin psikolojinden anlayacak birisi izlenimi uyandırdı ilk görüşmem. Sizleri düşünceleri neler bu konuda?
merhaba dr. levi nin muayenehanesine mi gidiyosun tüp bebek nerede yapılacak bildiğim kadarıyla artık şifada yapılmıyor ve ege üni de her işleme onlar bakmıyor yumurta takibi gibi ve orası çok yoğun diğer yerlerin anestezi ile yaptığı yum. top. işlemin orası bağırta bağırta yaptırıyo hele ki çok yumurta varsa işlem o kdr zor oluyor korkutmak istemem ama ben orası yüzünden 4 sene bir daha ted olmadım.Dr. Levi ,Erol ve Ege Tavmergen işin ehli ve erol bey Türkiye deki ilk hekim bu konuda ama ege üni işleyiş olarak berbat.
ilk aşılammaı ege unıvde oldum ben sızın kadr katı bakmıyorum ege unıverısyesıne devlet hastanesı olunca tabıkı bı yogunluk var,ama oradakı hemşirelerde doktorlarda samımı.işlerının ehlı ınsanlar.2 . ve 3.aşılamamıda erol hocada özel de yaptırdım okadr param gıttı cokta bı ilği göremedım evet erol hocada işinin ehlı bırısı ama ben epikriz yanı şimdıye kadr yapılan tahlılelrımın tetkıklerımın dökumanını istedım,bi usulden ya nıye memnun kalmadınz gelın bı göruselım demedıler,özel miş devletmıs o değil kafan raht olcak heryerde bıde nasip çizgisi var orda ne yazıldıysa o oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?