Tüp Bebek Merkezleri Izmir şifa hastanesi erol bey ve rafael levi

• Konu Sahibi Konu Sahibi deiss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

deiss

Ziyaretçi
kızlar,
şifada rafael levi varmış ben hakkında hiç bir yorum bulamadım ama gidenler olumlu tepkiler verdi sadece biraz ciddi imiş yani soru soramıyormuşsun
bu işin psikolojisinin ne kadar önemli olduğunun hepimiz farkındayız
duyduklarınızı ve yorumlarınızı acil bekliyorummmmmm
hemen cevap yazarmınız .)))))

kimse gitmedi duymadı mı
eyvahhh bu kötüye mi işaret yoksaaaa

selamlar, pazar günü yumurta toplama işlemini prof dr erol tavmergen yaptı,

çarşamba günü transferi doç dr rafael levi gerçekleştirdi, şifanın ekibi çok iyi, 15 şubatta kan testi ile sonucu alacağız,

her şey çok olumlu geçti, hayırlısı

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım
iyi haberlerini bekliyorum

canım
merak ettim aldın mı sonuçlarını
iyi haberlerini duymak istiyorum
inşalah olumludur bende oraya yaptırmak istiyorum

slm deiss ben ilk denememi şifada yaptım doktorumda rafael beydi kişisel olarak memnun kaldım ama olumlu sonuç alamadım şimdi ankaraya gittim ordaki doktorum izmirde yapılan tedaviyi yanlış buldu.daha doğrusu sabahları yaptığım göbek iğnesinin 35 yaş üstü yumurtlama problemi olan hastalarda kullanıldığını ve o iğnenin yumurta sayısını arttırdığını ama kalitesini düşürdüğünü söyledi.bende ise yumutlama ve hormonlarda herhangi bir sorun zaten yok.yaşım zaten 25 ve bana dediği mantıklı geldi tabi kesin olarak bişey diyemem.zaten deneme olumsuz olunca bana telefonda gelmenize gerek yok dedi.bu kadar basit olmamalı sonuçta dünyanın parasını gömüyoruz değilmi evlat sahibi olmak için.ve bana dedikleri embryolar deforme oldu yani daha yaşamadan öldü hepsi ve bence bunun nedeni kullandığım iğnenin yumurta kalitesini bozmasıydı.neyse umarım yardımcu olmuşumdur.

Merhaba herkese,

Ben de Rafael Levi'nin hastasıyım. Ozel muayenehanesine gttim 10 gun once. adetin 2. gunu yapması gereken muayeneyi de bugun Şifa'da yaptı. Deiss'in de dediği gibi oldukça ciddi ve sadece işini yapıyor. Ben daha memnunum ya da değilim diyemem aslında... bende polikistik over var ve 1 yıldan fazladır yumurtlamaya yardımcı ilaçlar kullanıyorum ama esaslı bir tedaviye ancak şimdi başlıyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırım da "memnun kaldım" diyebilirim. ama bence tecrübeli ve bilgili bir doktor. yine de paylaşımlara devam edelim arkadaşlar... bence tedavi nerede ve nasıl sürerse sürsün insan kendi tedavisini doğru takip edebilmeli ve tedavinin neresinde olduğunun farkında olmalı... tecrübelerimizi paylaşalım, hepinize sağlık diliyorum...

transeferden hemen sonra şifa hastanesinde neler yaşadınız,bu doktorların hastası olarak?
transferden sonra odaya geldi mi doktorlar sorularınız için, sedye değişikliğini nasıl yaptınız, tuvaleti hemen yapmann sakıncası var mı,tuvalet sıkışık olma durumu ile ilgili bir sıkıntı yaşanıyor mu,tuvalet sürgüye mi yapılıyor, kaç saat yatmak gerekiyor , bu yatış süresince hiç hareket etmemek mi gerekiyor, sırtüstü mü, yüzüstü mü yattınız

ben geçen yıl denedim şifada levi bey soğuk biri ağzından kerpetenle laf alıyorsun bu insanı doğru bişeyler yapsada tatmin etmiyor. benim ki tuttu ama 8 haftalıkken kaybettik bu ay tekrar denemeye başlıcaz ben yine oroya gidicem .çünkü şifanın adı güven veriyor.

siz şifaya mı erol beye mi gidiyorsunuz.yani erol bey aracılığıyla mı şifaya gidiyorsunuz

erol hoca bir numara kesinlikle bende asılama yaptırıcam önümüzdeki ay nasipse

erol hoca bir numara kesinlikle bende asılama yaptırıcam önümüzdeki ay nasipse

kızlar bende rafael levinin hastasıyım. yapı olarak evet biraz soğuk ama işini çok iyi yaptığını düşünüyorum. o tam bir bilim adamı gibi. duyamak istediklerin değilde neyse o.

kızlar,
şifada rafael levi varmış ben hakkında hiç bir yorum bulamadım ama gidenler olumlu tepkiler verdi sadece biraz ciddi imiş yani soru soramıyormuşsun
bu işin psikolojisinin ne kadar önemli olduğunun hepimiz farkındayız
duyduklarınızı ve yorumlarınızı acil bekliyorummmmmm
hemen cevap yazarmınız .)))))

ben raful beyın hastasıyım,
yenı basladım ama ısınde uzman tupbebek uzmanı ben cok memnumum ıstedıgım soruları da sora bılıyorum bıkmadan gayet tane tane anlatıyo sıkılmadan

ben raful beyın hastasıyım,
yenı basladım ama ısınde uzman tupbebek uzmanı ben cok memnumum ıstedıgım soruları da sora bılıyorum bıkmadan gayet tane tane anlatıyo sıkılmadan

Ben de telefonla görüştüm, telefonda ile çok olumlu düşüncelere sahip oldum. En azından insan olarak senin psikolojinden anlayacak birisi izlenimi uyandırdı ilk görüşmem. Sizleri düşünceleri neler bu konuda?

Ben de telefonla görüştüm, telefonda ile çok olumlu düşüncelere sahip oldum. En azından insan olarak senin psikolojinden anlayacak birisi izlenimi uyandırdı ilk görüşmem. Sizleri düşünceleri neler bu konuda?

merhaba dr. levi nin muayenehanesine mi gidiyosun tüp bebek nerede yapılacak bildiğim kadarıyla artık şifada yapılmıyor ve ege üni de her işleme onlar bakmıyor yumurta takibi gibi ve orası çok yoğun diğer yerlerin anestezi ile yaptığı yum. top. işlemin orası bağırta bağırta yaptırıyo hele ki çok yumurta varsa işlem o kdr zor oluyor korkutmak istemem ama ben orası yüzünden 4 sene bir daha ted olmadım.Dr. Levi ,Erol ve Ege Tavmergen işin ehli ve erol bey Türkiye deki ilk hekim bu konuda ama ege üni işleyiş olarak berbat.

merhaba dr. levi nin muayenehanesine mi gidiyosun tüp bebek nerede yapılacak bildiğim kadarıyla artık şifada yapılmıyor ve ege üni de her işleme onlar bakmıyor yumurta takibi gibi ve orası çok yoğun diğer yerlerin anestezi ile yaptığı yum. top. işlemin orası bağırta bağırta yaptırıyo hele ki çok yumurta varsa işlem o kdr zor oluyor korkutmak istemem ama ben orası yüzünden 4 sene bir daha ted olmadım.Dr. Levi ,Erol ve Ege Tavmergen işin ehli ve erol bey Türkiye deki ilk hekim bu konuda ama ege üni işleyiş olarak berbat.

ilk aşılammaı ege unıvde oldum ben sızın kadr katı bakmıyorum ege unıverısyesıne devlet hastanesı olunca tabıkı bı yogunluk var,ama oradakı hemşirelerde doktorlarda samımı.işlerının ehlı ınsanlar.2 . ve 3.aşılamamıda erol hocada özel de yaptırdım okadr param gıttı cokta bı ilği göremedım evet erol hocada işinin ehlı bırısı ama ben epikriz yanı şimdıye kadr yapılan tahlılelrımın tetkıklerımın dökumanını istedım,bi usulden ya nıye memnun kalmadınz gelın bı göruselım demedıler,özel miş devletmıs o değil kafan raht olcak heryerde bıde nasip çizgisi var orda ne yazıldıysa o oluyor

ilk aşılammaı ege unıvde oldum ben sızın kadr katı bakmıyorum ege unıverısyesıne devlet hastanesı olunca tabıkı bı yogunluk var,ama oradakı hemşirelerde doktorlarda samımı.işlerının ehlı ınsanlar.2 . ve 3.aşılamamıda erol hocada özel de yaptırdım okadr param gıttı cokta bı ilği göremedım evet erol hocada işinin ehlı bırısı ama ben epikriz yanı şimdıye kadr yapılan tahlılelrımın tetkıklerımın dökumanını istedım,bi usulden ya nıye memnun kalmadınz gelın bı göruselım demedıler,özel miş devletmıs o değil kafan raht olcak heryerde bıde nasip çizgisi var orda ne yazıldıysa o oluyor

tabi herşey nasip kısmet ama inan tepecik egedoğumevi nin tüp bebek bölümü oradan çok çok daha iyi ve yum top. işleminde anestezi veriyolar.bana ege üni de transfer de sıkışık olunması gerektiği ne söylenldi ne de soruldu meğerse her yer sıkışık vaziyette yapıomuş ve transferden sonra bizi 8 kişi sedyeyle koridorda beklettiler artık sen düşün derim.Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşllh sürpriz hayırlar yaşatsın bizlere.

Back
X