İzmir Şifa Tüp B.Merkz.ni tavsiye eder misiniz?

kotyora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
75
0
86
İngiltere
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.3 aşılamam ADÜ de oldu,Microenjeksiyonu Şifa hastanesinde denedik ama olmadı.Orda Erol Bey yapıyordu bu işi.Alanında çok iyiymiş bunu öğrendim ama hastanede ilgi sıfır.Sadece hemşire kızlarla muhatap olabiliyosunuz, sormadan bişey söyleyen yok, alıp karşısına konuşan yok.Saf saf gittim geldim kaç gün. Diğer merkezlerde de böyle mi oluyor? Kimseyle takışmamak için bişey söylemedim; hastanenin ve Erol beyin işinde iyi oluşunun hatırına... Şimdi 2. deneme için kararsızım. İzmir'de gittiğiniz merkezlerle ilgili izlenimlerinizi yazar mısınız, ağustosta 2. denemeyi düşünüyoruz.Sevgiler...

Son düzenleme:
ben de ilk denememi şifa da yaptırmıştım.aynı sıkıntıları ben de yaşadım.sonuç negatifti.2.denemem de irenbe den dilek aslana gittm.şuan hamileyim.25 temmuzda gebelik kesesini görmek için çağırdı.kesinlikle sana da orayı tavsiye ederim.hem doktoru olsun hem hemşiresi olsun müthiş bir ilgi var.doktor bana bir abla gibi yaklaştı her zaman.sen sormadan onlar herşeyi anlatıyor.diğer doktorlarda öyle.konuşup şakalaşıyorlarben kesinlikle irenbe derim..

Bende Izmirde butun merkezleri inceledim.Tek tek dolastim.Bana gorede iki yer var.Kent ve Irenbe diyorum.Ilgi alaka tedavi ve titizlik gayet iyi

hehehe benim merkezim ve benim dr um canım dr um benim dilek hanım harika ötesi bir kadın valla allahım ona zeval vermesin cnaım benim valla ben 10 ay ona gittim kendimi padişah torunu gibi hissettim valla yalan degil abartmıyorum da asla o benim hem d rum hem dostum hem ablam canım benim o canım .....

Erol Bey'in hastasıyım, onun tedavisiyle hamileyim şu anda ama ikinciyi istersem iranbeye gitmeyi düşünürüm.

Kızlar bu gün İrenbe'yi aradım,ssk ile anlaşmalarını feshetmek için başvuru yapmışlar.Henüz sonuçlanmamış.Ben tedaviyi ağustosta düşünüyorum o zamana kadar sonuçlanır. Ücretli olursa 5,5-6bin tl. gibi fiyat söylediler. Devlet ödemesi olunca tedavinin %30unu; ilaçların %20sini ödüyormuşuz.(doğru anladıysam) Şifaya nekadar ödedik hatırlamıyorum bir yıla yakın zaman geçti.Merkezlerin fiyatları konusunda bilginiz var mı?

evet iptal edilmiş bnd ebugün başka bir sitede gördüm kötü olmuş saglık bakanlıgı çok biliyor bir yandan yapıp diğer yandan güzel yıkıoyrlar

neden ki nen?CADIARZU:sm_confused:

Neden olacak ilgisizlikten tabii.Şimdi iyiyim sonuçta allahım bana bugünleri gösterdi çok şükür.Ama psikolojik olarak çok yetersizdi erol bey.Transfer zamanı çektiğimi ben bilirim yani.Çook anlattım bunları Saranur.Ama dönemiyorum işte.Sonuçta işini öyle ya da böyle yaptı adam.Artık doğuma kadar minnet borcu gibi birşey.Bir de şimdi dosyam,herşeyim ellerinde.Git irenbeye yeniden kendini anlat,tahliller bilmem ne uğraşamam.Şurda kaldı 2,5 ay Allah nasip ederse katlanıcaz artık.Ama bir dahaki sefer olacaksa kesin irenbe diyorum işte.Nasip böyleymiş o kadar istemiştim İlkinde de iranbeyi resmen basiretim bağlandı doktorum oluverdi erol bey.Demekki hayırlısı buymuş benim için,böyle olmuş.

Senin minişin çok tatlı maaşallah:nazar:Bir iki seneye kadar bir de oğlan nasip etsin Allah'ım inşallah sana.

Neden olacak ilgisizlikten tabii.Şimdi iyiyim sonuçta allahım bana bugünleri gösterdi çok şükür.Ama psikolojik olarak çok yetersizdi erol bey.Transfer zamanı çektiğimi ben bilirim yani.Çook anlattım bunları Saranur.Ama dönemiyorum işte.Sonuçta işini öyle ya da böyle yaptı adam.Artık doğuma kadar minnet borcu gibi birşey.Bir de şimdi dosyam,herşeyim ellerinde.Git irenbeye yeniden kendini anlat,tahliller bilmem ne uğraşamam.Şurda kaldı 2,5 ay Allah nasip ederse katlanıcaz artık.Ama bir dahaki sefer olacaksa kesin irenbe diyorum işte.Nasip böyleymiş o kadar istemiştim İlkinde de iranbeyi resmen basiretim bağlandı doktorum oluverdi erol bey.Demekki hayırlısı buymuş benim için,böyle olmuş.

Senin minişin çok tatlı maaşallah:nazar:Bir iki seneye kadar bir de oğlan nasip etsin Allah'ım inşallah sana.

bak valla bnde diyorum ki eger gene hamile kalsam ve gene irenebeye giderim ve dilek aslana gideirm gene orada çok güzel günler geçirdim 200 ytl d eolsa helal olsun ilgi alaka süper

amin cnaım benim amin inşaallah ben gerçi pek düşünmüyorum ama saglıklı olsunda gerisi önemli degil ....rabbim herkese versin .....:1hug:

ben bursadayım acaba irenbe'ye mi gelsem ki?ne dersiniz?
3.microm olacak kısmetse......
ağzım sulandı birden bu hamiş haberlerine...........

ben bursadayım acaba irenbe'ye mi gelsem ki?ne dersiniz?
3.microm olacak kısmetse......
ağzım sulandı birden bu hamiş haberlerine...........

canım allah hakkında hayırlısını versin inşaallah amin ...belkide nasibin buradadır nedne olmasın bak sana d rumun videosunu izleteyim eger bulabilirsem biraz fikir edinirsin...a.s

canım dosyanı gidip alabilirsin doktorundan.ben de ilk denememi şifa da yaptırmıştım negatif çıkınca tüm evraklarımı aldım geriye.ve yapılan işlemleri emriyo kalitesini transfer adedini belirten bir de rapor verdiler.o raporla irenbeye gittim.2.denememi dilek aslan ile yaptım.şuan hamileyim çok şükür.Allah en kısa zamanda sana da yaşatsın..

canım dosyanı gidip alabilirsin doktorundan.ben de ilk denememi şifa da yaptırmıştım negatif çıkınca tüm evraklarımı aldım geriye.ve yapılan işlemleri emriyo kalitesini transfer adedini belirten bir de rapor verdiler.o raporla irenbeye gittim.2.denememi dilek aslan ile yaptım.şuan hamileyim çok şükür.Allah en kısa zamanda sana da yaşatsın..

:teytey::teytey::teytey: çok sevindim cnaım benim çok sevindim çok mutlu oldum hamiş olmana alalhım tamamına erdirisn kalp atışlarını duydun mu?....yerimseniben

:teytey::teytey::teytey: çok sevindim cnaım benim çok sevindim çok mutlu oldum hamiş olmana alalhım tamamına erdirisn kalp atışlarını duydun mu?....yerimseniben

canım yarın keseyi görmeye gideceğim.daha 5+3 günlük.sanıyorum kalp atışını 10 gün sonra duymak için gideceğiz.yarın bir sürpriz yapıp bebişim kalp atışını dinletir belki bana.çok heyecanlıyım canım ya.inşallah herşey yolunda gider.

Kent hastanesinin ssk anlaşması yok artık..irenbenin de yok..5000 ytl civarı bir rakam söyleniyor..ben istanbul nişantaşındaki pakize tarzi tüp bebek merkezini veya Ankara özel Güven hastanesini tercih edicem..İki hastanede ssk anlaşması yapmış..raporlu ilaç da dahil ssk anlaşması ile toplam 800-850 ytl ye geliyor..Hadi diyelim ekstra ilaç masrafları vs olsa 2 katı bile olsa 1600 ytl..abartıp 3-4 katı desek 2000-2500 ytl..Yine de ssk anlaşması olmayan yerlerden ucuz...Çidere üyeydim ama sildirdim..paramı geri iade istedim..Çiderin sağladığı imkanlardan bile daha fazla ssk indirimi şu an..
Ayrıca tüp bebek ünitesi olmayan yerlerden rapor çıkartılamıyormuş arkadaşlar..Bilginiz olsun..raporlar artık 1 aylıkmış...

İyi dileklerin için teşekkür ederim.2,5 ay kaldı derken doğuma demek istedim ,yani ben zaten hamileyim.O yüzden değiştiremiyorum artık doktorumu.İkinci denememde ki bana göre ilk çünkü ikincisi dondurulmuştu, hamile kaldım ben.Eksiklik görsemde vicdanım rahat etmez,bu saatten sonra bırakmam yani.Ama bir daha ki sefere olursa İrenbe olur,nasipse tabii.

şifa dan hiç memnun kalmadık.hele o ameliyathane ortamı...üstüne para verseler orda bi daha kan bile aldırmam.ben de şaşkınım zaten. erol bey gibi bi doktorun orda ne işi olur hala anlamadım.

Back
X