İzmir Şifa Tüp B.Merkz.ni tavsiye eder misiniz?

Merhaba.

İlk tüp bebek denememizi Prof.Dr.Erol Tavmergen'in yönetimindeki Şifa Tüp Bebek Merkezi'nde yaptık. Erol Bey'i bir kez görebildik. Tüm işlemleri yardımcı doktor ve hemşireler yaptı. İlgi, bilgilendirme sıfırdı. Zorla!, çok büyük ısrarla Erol Bey ile görüşmeyi başarıp, neden negatif sonuç aldığımızı sorduğumuzda bize çocuk sahibi olmamızın zor olduğunu belirten bir konuşma yaptı.

Şifa Tüp Bebek Merkezi'nde benden 2 adet yumurta alındı. Hiçbiri döllenemedi.

İnternette yapmış olduğumuz araştırmada ABD'de konusunda birçok defa "en iyi doktorlar" ödülü sahibi Prof.Dr.Aydın Arıcı Bey'i bulduk.Kendisine e-posta attık. Birkaç gün sonra bizzat kendisi bizi telefonla aradı, dilersek İstanbul'daki Johns Hopkins hastanesinde bizi muayene edebileceğini belirtti.

Henüz ilk görüşmemizde aradaki dağlar kadar farkı gördük. Tedavinin süresi, kullanılan ilaçlar, takip ve bilgilendirme, hemşire ve diğer doktorların yönlendirmesi, ücret talebi konusunda bambaşka bir yaklaşım ile karşılaştık.

Johns Hopkins'de benden 12 yumurta alındı. 9 tanesi döllendi. Üstelik tek yumurtalığa sahibim.

Şimdi biri kız diğeri erkek olmak üzere ikiz bebek sahibiyim.

Nacizane önerim, imkanınız varsa vaktinizi, paranızı, enerjinizi, umudunuzu harcamayın.
İmkanınız varsa hem daha ucuz hem de her yönüyle 1.sınıf ve profesyonel bir ekip ile deneme yapınız.

Eğer bana sormak istediğiniz bir soru varsa, özel mesaj ile size e-posta adresimi verebilirim.

İzmir'den bir anne.

bende şifada laparoskopı oldum erol beyde ilgi sıfır sürekli hemşirelerle muhataosın üstelik bana yalnıs ilaç vermişler beni arayıp rahim agzında iltihap oldugunu söyleyip orgametril diye bi ilaç kullanmamı söyledi bende burda doktora sordum iltihapla ilgilisi yokmus iyiki kullanmamıssın dedi bende tedavi için merkez arastırıyorum içime sinen iki yer var irenbe ve smyrna öngörüşmeye gitmedim henüz ama ikisi arasında kararımı verecegim

merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek için gidicem doktorum irenbe yi söyledi ama ben kendi kafamda şifaya giderim diye düşünüyodum yorumlarınızı okuyunca kararım değişti irenbeye gidicem allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah irenbe hakkında daha detaylı bilgiye sahip olan lütfen anlatsın....

Back
X