Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim bende ilk su hospital gidecektim sonra vazgeçtim pek bilindik bi yer olmadığı için. Ben irenbe de karar kıldım ve iyi ki de gitmişim cok memnun kaldim dr merkez hemşireler 1 numara tavsiy ederim canım:)
selam canım. hayırlı olsun hamileliğin. sana mesaj atmak istedim ama mesajların dolmuş. nasııl bir merkez irenbe. doktorun kimdi ve memnun kaldın mıı? süreç nası işliyor? ücret nasıl . yardımcı olursan çok sevinirim.
Canim bende ilk su hospital gidecektim sonra vazgeçtim pek bilindik bi yer olmadığı için. Ben irenbe de karar kıldım ve iyi ki de gitmişim cok memnun kaldim dr merkez hemşireler 1 numara tavsiy ederim canım:)
selam canım. hayırlı olsun hamileliğin. sana mesaj atmak istedim ama mesajların dolmuş. nasııl bir merkez irenbe. doktorun kimdi ve memnun kaldın mıı? süreç nası işliyor? ücret nasıl . yardımcı olursan çok sevinirim.
çok sağol canım tşk ederim darısı inşş başına olur
valla ben hem dr hem de merkezden çok çok menun kaldım canım kesinlikle tavsiye ederimdr Ahmet zeki ışık canım çok şükür ilk denememiz de bizi hayalimize kavuşturdu
merkeze 3.750 verdik canım iğnelerde senin bünyene göre değişiyo canım
çok sağol canım tşk ederim darısı inşş başına olur
valla ben hem dr hem de merkezden çok çok menun kaldım canım kesinlikle tavsiye ederimdr Ahmet zeki ışık canım çok şükür ilk denememiz de bizi hayalimize kavuşturdu
merkeze 3.750 verdik canım iğnelerde senin bünyene göre değişiyo canım
yok canım e2 için ayrı para almıyolar parayı da hemen vermiyosun her gitiğin de eğer varsa veriyosun zorlama yok yani ama toplama günü hesap tamamen kesiliyor canım
transferden sonra 2.5 saat yatırıyolar
Slm ben öngörüşmeye gittim Dr ve çalışanlardan cok memnun kaldım emriyoskop diye bir cihaz varmış 24 saat embriyolar izlemiyormuş anne rahmi gibi sıcak tutuluyormuş bu alet sadece izmirde orda var ben bu merkezde yaptırmayı düşünüyorum