• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir Su hospital

Su hospital tüp bebek merkezi nasıl? Giden arkadaşlar var mı yorumlarınız neler????

Canim bende ilk su hospital gidecektim sonra vazgeçtim pek bilindik bi yer olmadığı için. Ben irenbe de karar kıldım ve iyi ki de gitmişim cok memnun kaldim dr merkez hemşireler 1 numara tavsiy ederim canım:)

Su hospital tüp bebek merkezi nasıl? Giden arkadaşlar var mı yorumlarınız neler????

selam canım. hayırlı olsun hamileliğin. sana mesaj atmak istedim ama mesajların dolmuş. nasııl bir merkez irenbe. doktorun kimdi ve memnun kaldın mıı? süreç nası işliyor? ücret nasıl . yardımcı olursan çok sevinirim.

Canim bende ilk su hospital gidecektim sonra vazgeçtim pek bilindik bi yer olmadığı için. Ben irenbe de karar kıldım ve iyi ki de gitmişim cok memnun kaldim dr merkez hemşireler 1 numara tavsiy ederim canım:)

selam canım. hayırlı olsun hamileliğin. sana mesaj atmak istedim ama mesajların dolmuş. nasııl bir merkez irenbe. doktorun kimdi ve memnun kaldın mıı? süreç nası işliyor? ücret nasıl . yardımcı olursan çok sevinirim.

çok sağol canım tşk ederim darısı inşş başına olur :16::16::16::16:
valla ben hem dr hem de merkezden çok çok menun kaldım canım kesinlikle tavsiye ederim:34:dr Ahmet zeki ışık canım çok şükür ilk denememiz de bizi hayalimize kavuşturdu :16::16::16:
merkeze 3.750 verdik canım iğnelerde senin bünyene göre değişiyo canım :16::16:

çok sağol canım tşk ederim darısı inşş başına olur :16::16::16::16:
valla ben hem dr hem de merkezden çok çok menun kaldım canım kesinlikle tavsiye ederim:34:dr Ahmet zeki ışık canım çok şükür ilk denememiz de bizi hayalimize kavuşturdu :16::16::16:
merkeze 3.750 verdik canım iğnelerde senin bünyene göre değişiyo canım :16::16:

peki e2 tahlilleri için ayrı ücret alınıyor mu? bir de ücreti tek kalemde mi alıyorlar. transferden sonra ne kadar yatırdılar.

peki e2 tahlilleri için ayrı ücret alınıyor mu? bir de ücreti tek kalemde mi alıyorlar. transferden sonra ne kadar yatırdılar.

yok canım e2 için ayrı para almıyolar parayı da hemen vermiyosun her gitiğin de eğer varsa veriyosun zorlama yok yani :34:ama toplama günü hesap tamamen kesiliyor canım
transferden sonra 2.5 saat yatırıyolar

Slm ben öngörüşmeye gittim Dr ve çalışanlardan cok memnun kaldım emriyoskop diye bir cihaz varmış 24 saat embriyolar izlemiyormuş anne rahmi gibi sıcak tutuluyormuş bu alet sadece izmirde orda var ben bu merkezde yaptırmayı düşünüyorum

......................................................................

Son düzenleme:
Back
X