- 29 Haziran 2015
- 94
- 58
- 88
- 35
- Konu Sahibi Kuzeymetin1907
Asilama olacaklar asilama olmuş olan arkadaşlar deneyimlerinzi bizimle paylaşır bize ışık olir musunuz ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba tepecikte aşılama yaptırdınzmı ben bu hastanede aşılama oldum bu hafta aşılama tutmazsa tüp bebek için kararsızım burada yaptırmak için siz şuan ne durumdasınz bu hastanede tedavi oldunzmuAsilama olacaklar asilama olmuş olan arkadaşlar deneyimlerinzi bizimle paylaşır bize ışık olir musunuz ??
hastane
merhaba canım bende şuan beklemedeyim benimde 12. günüm. sende durum nedir. birde hastane hijyen olarak içime sinmesede doktorlarıda bir okadar içime siniyor.merhaba canım ben ilk aşılamamı burada yaptırdım şuan 12 günüm beklemedeyim
merhaba canım bende şuan beklemedeyim benimde 12. günüm. sende durum nedir. birde hastane hijyen olarak içime sinmesede doktorlarıda bir okadar içime siniyor.
hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tutar. o kadar çok negatifle karşılaştımki bugün 14. gün olmasına ragmen tam olarak adet günüm geçmeden yaptırmak istemiyorum. sen nerden geliosun canım hastaneye izmirmi diğer illerdenmi.merhaba canım benim ilk aşılama cumartesi olduğu için tüp bebek merkezinde oldu çok güzel ilgililerdi ama tutmadı ikinci aşılamaya başladım iğneleri kullanıyorum yarın kontrolüm var hayırlısı inşallah sen tahlil yapsana çıkar aslında
hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer tutar. o kadar çok negatifle karşılaştımki bugün 14. gün olmasına ragmen tam olarak adet günüm geçmeden yaptırmak istemiyorum. sen nerden geliosun canım hastaneye izmirmi diğer illerdenmi.
bende balçovadayım canım çok çokk saol. inşallah adet olmaz tahlil yaparsam haber veririm canımizmir canım pınarbaşından geliyorum inşallah rabbim hayırlısını versin inşallah tahlil yapınca mutlaka haber ver inşallah inşallah bebeişin seninledir hayırlısı ile
tekrar merhaba canım naptın tedavini benimde aşılamam tutmadı malesef sen ne durumdasınmerhaba canım ben ilk aşılamamı burada yaptırdım şuan 12 günüm beklemedeyim
tekrar merhaba canım naptın tedavini benimde aşılamam tutmadı malesef sen ne durumdasın
malesef canım benimde aşılamadan pek umudum yok yapcak bişi yok yüreğimizi ferah tutup beklemekten başka. elbet bi gün olacak inşallahmaalesef canım 2. de tutmadı ben aşılamadan yana umutsuzum artık bir süre ara vereceğim