izmir tınaztepe güzellik salonuna giden var mi?

carmenhabanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
459
127
Merhaba tınaztepe güzellik salonuna gitmeyi düşünüyorum. Gidip sonuç alanlar var mı acaba? Özel tınaztepe hastanesiyle ortak çalıştığı için güvenilir geldi bana. Başka öneriniz varsa da söyler misiniz izmir de

Merhaba tınaztepe güzellik salonuna gitmeyi düşünüyorum. Gidip sonuç alanlar var mı acaba? Özel tınaztepe hastanesiyle ortak çalıştığı için güvenilir geldi bana. Başka öneriniz varsa da söyler misiniz izmir de
bende merak ediyorum orayı bilen biri yardımcı olur umarım

Ben oraya yakın oturuyorum gittim görüştüm icime sindi aslında bunda doktorlarla çalışmalarının da etkisi var tabi.. ama eğer deneyen varsa burayı ya da başka bir yeri tekrar düşünmek istedim

Ben koltukaltiyla başlıcam diğerlerini sonra yaptırcam. 50 tl ydi sanırım canim. Genital 125 bacağı hatırlamıyorum su an. 1-1,5 arayla yapıyorlarmış seansları. Daha önce sweet life a gittim 6 seans hiçbir işe yaramadı.aklında bulunsun ipl yapıyorlar.

Ben koltukaltiyla başlıcam diğerlerini sonra yaptırcam. 50 tl ydi sanırım canim. Genital 125 bacağı hatırlamıyorum su an. 1-1,5 arayla yapıyorlarmış seansları. Daha önce sweet life a gittim 6 seans hiçbir işe yaramadı.aklında bulunsun ipl yapıyorlar.
tınaztepe mi ıpl yapıyor canım yoksa sweetlife mı bende bacak düşünüyorum da kararsız kaldım sen hiç tınaztepeye giden birilerinden duydun mu ne diyorlar orası için ?

tınaztepe mi ıpl yapıyor canım yoksa sweetlife mı bende bacak düşünüyorum da kararsız kaldım sen hiç tınaztepeye giden birilerinden duydun mu ne diyorlar orası için ?
Yok canim tınaztepe de ipl değil alex ya da diod yapıyolar sanırım. İpl diğer dediğim yerde yapıyolar. Bana onerenler oldu bir de yakın oturuyorum diye gitmek istedim. Hastaneyle ortak çalıştığı için diğer yerlere nazaran daha güvenilir geldi. Ama kafam karışık işte ev tipi lazeri de düşünmüyor değilim

X