- 14 Eylül 2021
- 641
- 239
- 53
Kusura bakmayın buralara gelmeyi unutmuşumEylülden beri dediğiniz tüp bebek pozitif mi gördünüz
Merhabalaar tedaviye başladınız mı bilmiyorum ama ben Medical Park’ta Eser Çolak’ın hastasıyım, çift taraflı sıkıntı yaşadığımız için embriyolarımız 5. Güne gitmedi, 3. Gün embriyosu transfer edildi 23 Haziran’da, dün kan testi verdim (biraz erken ama) 23.11 çıktı, tutunmuş bebeğimiz bizimle kalır inşallahMerhaba hanimlar, Ben gec evlendim 3yildir hamile kalaniyorum. 41yasindayim anne olmak istiyorum izmirde onerebileceginiz bir tup bebek merkezi yada iyi bir doktor varmi? Onerilerinizi bekliyorum.
Merhaba bende Alper beye gitmeyi düşünüyorum da eğer özel değilse sizdeki sorun neydi acaba kaçıncı gün embriyosu transfer edildiKusura bakmayın buralara gelmeyi unutmuşum
Evet bir başarısız denemem oldu biraz da ara verdim kendi isteğim ile derken Ocak ayında 2. Denemem pozitif oldu 28.gebelik.haftamdayim tüp bebek merkezim ile yoluna devam ediyorum doktor değiştirmedim nasipse doğumu da doktorum Alper bey ile yapacagim.siz nasılsınız durumunuz nedir
Merhaba tekrar,oncelikle herşey nasip diyorum ve Alper beyden de merkezdende çok memnunum ben. Şüphe düşeceğim kızdığım veya aksi biir durum hiç olmadıMerhaba bende Alper beye gitmeyi düşünüyorum da eğer özel değilse sizdeki sorun neydi acaba kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 33 yaşındayım amh düşük biraz o yüzden kafam karışık acıkcası bu adetimde gidecektim tam kongreye gitmiş gidemedim o yüzden biraz modum düştü açıkcası geç kalıyoruz diye dediğiniz gibi nasip gerçi bu işler hamilelerin duaları kabul olur derler bizlerede dua ederseniz çok sevinirimMerhaba tekrar,oncelikle herşey nasip diyorum ve Alper beyden de merkezdende çok memnunum ben. Şüphe düşeceğim kızdığım veya aksi biir durum hiç olmadı
Yoğunluğa rağmen çok iyi idare ediyorlar
Bizde sebebsiz interfilite eşimde bende orada muayene olduk sorub yoktu
1.transferim olumsuz sonuçlandı 2.. transferim olumlu oldu şuan dogumu bekliyorum nasipse Allah isteyen bekleyen herkese saglikla kavuşmayı nasip etsin
İlki ,5.kalite en iyi emrbyoydu ama olmadı nasip
2.de Ardışık ve 2 embriyo transfer oldum fakat hangisi hangi gün sormadım bile bilerek kaliteye güne çokta bağlı olmadığıni düşünüyorumbaşka sorunuz var ise cevaplarım hatta salı günü kontrole gidecegim oraya irenbe de gebelik takiplerim de :)
Merhaba tesekur ederim önerin icin, sizin adiniza sevindim, umarim hersey guzel ilerler. bende irenbede dr Alper biler ile basladim tedaviye. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsunMerhabalaar tedaviye başladınız mı bilmiyorum ama ben Medical Park’ta Eser Çolak’ın hastasıyım, çift taraflı sıkıntı yaşadığımız için embriyolarımız 5. Güne gitmedi, 3. Gün embriyosu transfer edildi 23 Haziran’da, dün kan testi verdim (biraz erken ama) 23.11 çıktı, tutunmuş bebeğimiz bizimle kalır inşallahben Eser hocadan ve ekibinden çok memnunum çok güzel ilgileniyorlar hastalarla, ücret olarak da diğer merkezlere kıyasla daha uygun bence fiyatları, kesinlikle tavsiye ederim
Rica ederim ne demek her zamanÇok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 33 yaşındayım amh düşük biraz o yüzden kafam karışık acıkcası bu adetimde gidecektim tam kongreye gitmiş gidemedim o yüzden biraz modum düştü açıkcası geç kalıyoruz diye dediğiniz gibi nasip gerçi bu işler hamilelerin duaları kabul olur derler bizlerede dua ederseniz çok sevinirim
Öyle tabi nasip dua etmekten başka çaremiz yok şimdilik amin cümlemiz inşallahRica ederim ne demek her zaman
Evet merkezdeki doktorlar kongredeydi hepsi embriyolog dahil
Nasip böyleymiş üzülmeyin henüz çokta geç sayılmaz bence nice hastalar oluyor 40 üstü sonuçta
Elbette dua ederim her zaman isteyen herkese bu yolda savaşan herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinadetiniz kaçıncı günde şuan
Anladım 4.gun felan olsaydı gene gidilebilirdi ama üzülmeyin geç olsun güç olmasın sabır bizler için zor bende bu yollardan geçtim sizi anlıyorumÖyle tabi nasip dua etmekten başka çaremiz yok şimdilik amin cümlemiz inşallahmaalesef bugün bitti adetim
Öyle maalesef hakkımızda hayırlısı olsun buarada yumurta toplandıktan sonraki ilk adet de mi transfer yapıyorlar yoksa 2.adet mi bekleniyor sanki genelde 2.adet diye yazıyorlarda emin olamadımAnladım 4.gun felan olsaydı gene gidilebilirdi ama üzülmeyin geç olsun güç olmasın sabır bizler için zor bende bu yollardan geçtim sizi anlıyorum
Bazısında ohss riski veya çok yumurta toplandığı için dinlendirme oluyor ben 2.adette kontrole gitmiştim mesela opu sonrası.benim dondurulmuş olmuştu transferim opudan yaklaşık 3.4ay sonra olmuştu baskılama tedavisi görmüştüm sonra o negatif oldu 9.10ay ara verdim isteğim ile taşınmadan ötürü oda adetimdeb 2 hafta sonra felab transferim olmuştu.Öyle maalesef hakkımızda hayırlısı olsun buarada yumurta toplandıktan sonraki ilk adet de mi transfer yapıyorlar yoksa 2.adet mi bekleniyor sanki genelde 2.adet diye yazıyorlarda emin olamadım
Çok teşekkür ederim bende amh düşük olduğu için zaten pek fazla yumurta olacağını düşünmüyorumBazısında ohss riski veya çok yumurta toplandığı için dinlendirme oluyor ben 2.adette kontrole gitmiştim mesela opu sonrası.benim dondurulmuş olmuştu transferim opudan yaklaşık 3.4ay sonra olmuştu baskılama tedavisi görmüştüm sonra o negatif oldu 9.10ay ara verdim isteğim ile taşınmadan ötürü oda adetimdeb 2 hafta sonra felab transferim olmuştu.
Adette muayebe oluyoruz yumurta durumuna bakıp ilaçla destekleyip takip ediyorlar ya
Şans tamamen kotu düşünmeyin tek yumurta ile embriyosu olan tutunan da var duruma göre doktor tedavi sekli belirliyor zatenÇok teşekkür ederim bende amh düşük olduğu için zaten pek fazla yumurta olacağını düşünmüyorum
Çok doğru söylüyorsunuz nasip kısmet bakalım hayırlısı olsun hakkımızda maşallah allahım esirgesin sizinkini de sağlıkla kucağınıza alın inşallahŞans tamamen kotu düşünmeyin tek yumurta ile embriyosu olan tutunan da var duruma göre doktor tedavi sekli belirliyor zaten
Bend salı günü merkeze gideceğim muayene için
Merhaba canım progestan fitili bıraktın mı devam ediyor musun bana 5 aya kadar kullan dedi sonrasında biriktiriyor mu Alper beyKusura bakmayın buralara gelmeyi unutmuşum
Evet bir başarısız denemem oldu biraz da ara verdim kendi isteğim ile derken Ocak ayında 2. Denemem pozitif oldu 28.gebelik.haftamdayim tüp bebek merkezim ile yoluna devam ediyorum doktor değiştirmedim nasipse doğumu da doktorum Alper bey ile yapacagim.siz nasılsınız durumunuz nedir
Merhaba evet bence o civarlarda bıraktım canım hatta uzadı biraz bir kaç hafta oda elimde açık kutu vardı fazla bitsin diye kullanmıştım şuan 29+1 vitaminlerim kan ilacım ve ecopirin kullanıyorum sadece he birde bulantı ilacı var ben normalde de midesi hassas biri oldugum için kullanıyorum gebelikte iyice hassaslastiMerhaba canım progestan fitili bıraktın mı devam ediyor musun bana 5 aya kadar kullan dedi sonrasında biriktiriyor mu Alper bey
20. Haftaya yeni girdim 22 ye girince bırakcm sanırım bende aynı sadece ecopirin yok bendeMerhaba evet bence o civarlarda bıraktım canım hatta uzadı biraz bir kaç hafta oda elimde açık kutu vardı fazla bitsin diye kullanmıştım şuan 29+1 vitaminlerim kan ilacım ve ecopirin kullanıyorum sadece he birde bulantı ilacı var ben normalde de midesi hassas biri oldugum için kullanıyorum gebelikte iyice hassaslasti
Bu ara diş ağrısı çekiyorum yirmilik doktorum izin verdi çekimine aslında Ağrı cekme dedi ama dis hekimine gitmeye korkuyorum gene de son aylar olunca ama 2.3 gündür çekiyorum yirmilik diş ağrısı heleki gece ve sabahları20. Haftaya yeni girdim 22 ye girince bırakcm sanırım bende aynı sadece ecopirin yok bende
Canım enfeksiyon yoksa çektirmeni tavsiye ederim diş ağrısı zor olur korkulacak bir şey değil inan iğne yaptığı için anlamıyorsun benim henüz başıma gelmedi hamilelikteBu ara diş ağrısı çekiyorum yirmilik doktorum izin verdi çekimine aslında Ağrı cekme dedi ama dis hekimine gitmeye korkuyorum gene de son aylar olunca ama 2.3 gündür çekiyorum yirmilik diş ağrısı heleki gece ve sabahları
Bir tavsiyeniz var mi
Benimde hiç diş sorunum olmazdi maşallah ama yirmilik her sene bir dönem sorun yaratıyordu ama 30.hafta olunca kimse rapor da olsa cekime yanaşmıyor malesef çürükte olmayınca büyük ihtimal ile antibiyotik ile gececegini soyledi özel diş doktorum. İnşallah başlayacagim yarın felan antibiyotiğe dediği olur da geçer cumadan beri feci durumdayım Allah kimseye cektirmesibCanım enfeksiyon yoksa çektirmeni tavsiye ederim diş ağrısı zor olur korkulacak bir şey değil inan iğne yaptığı için anlamıyorsun benim henüz başıma gelmedi hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?