Izmir tüp bebek merkezleri

moonlight002

hayat ışığım aşkım oğlummmm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
1.428
90
78
45
arkadaşlar selam.tüp bebek yaptırmayı planlıorum.en tecrübeli dediğiniz merkezler neresi izmir'de?lütfen yardımcı olun.

yok mu beni duyan? ben smyrna da aşılamayla başlıyorum ilk defa.hadi hayırlısı.burdaki bütün yorumları okudum.kent, irenbe , smyrna , ege, hepsi hakkında olumlu olumsuz yorumlar var.okudukça kafam karışıyor.en sonunda smyrna yı bi denemeye karar verdim.

ben smrynadada irenbedede tedavi oldum 3. ve 4. tedavimi özel egede yaptıdım şükürler olsun hamileyim. 2 arkadaşım vardı onlarda hamile.ben merkezimden çookk memnunum. hkkınd hayırlısı olsun..

geçen yıl smyrna'da yapıldı ilk aşılamam negatifle sonuçlandı,sonra istanbul medicana'da tüp bebek denedim oda negatif,eylül ayında ege üniversite'sinde 2.tüp bebek tedavime başladık, hamdolsun pozitif sonuçlandı.keşke özellerle hiç vakit kaybetmeyip direk egeye gitseydim.ege'de yapılan testlerin hiçbirini diğer iki özel merkez yapmadı tonla para döktüğümzle kaldık.hakkında hayırlısı olsun.

bende egeyi düşünüyordum ama fiyatlarla ilgili hiç bilgim yok bilen varsa yardım edebilirmi lütfen ....
smyrna da başlıyordum sperm testi yaptırdık bu sonuca göre sizin bebeğinizin olmaması mümkün değil dediler tekrar yaptılar bu sefer test sonucu başka çıktı bu sonuca göre mümkün değil bir yanlışlık var dediler hatta funda hn laborant arkadaşları epeyce bir fırçaladı nasıl olur böyle bişi ne biçim iş yapıyorsunuz diye o yüzden smyrnaya gitmek istemiyorum artık ege diyorum ben...
dediğim gibi fiyatlarla ilgili bilgi verebilecek varmı?

bende izmirdeyim ve benimde kafam çok karışık 2 senedir bebek istiyoruz eşim varikosel ameliyatı da oldu değerleri yükseldi ama sonuç yok artık tüp düşünüyoruz çok araştırdım kentte tüp bebek başarısı yüksek ama yorumlarda hep düşük olduğu dikkatimi çekti bu beni çok düşündürüyor irenbeden memnun olmayan gerçekten çok fazla gibi geldi bana smyrna da özel ege de hep aynı arkadaşlar ya olumlu olumsuz çok yorum var gerçekten benimde kafam çok karıştı en yakın ege üniversitesi geliyor ama orası da illa 2 aşılama istiyor diye anladım onu da yaptırmak istemiyorum ama gerçekten bilemiyorum yani bir de tabi üni. hastanesine talep çok tanıdık olmadan zor bilemiyorum ne yapıcam...özellikle ege üniversitesinde nasıl oluyor imkanlar nasıl stressiz rahat olmamız gerekiyor acaba devlet hastanesi olarak ege bize bunu sağlayabilecek mi beni bu da düşündürüyor ege üni. de tüp yaptıranlar yorumlarınızı merakla bekliyorum.

Slm arkadslar ben irenbede 1asilama1tup denedim 2side kimyasalda kaldi acikca yurekten irenbe diyemiyorum mecburen simdi buayda son olarak dondurlmus denicez acikca pekguvenmiyorum ama esim cok raht son sans olark denicz diyor ve buda olmaz ise o zamn ben istnbul umut tp bebek diyorum

Bende istanbulu düşündüm umut tüp bebek için de çok iyi şeyler duydum inşallah ona gerek kalmazda önce evimizin olduğu yerde hayırlısıyla başarılı oluruz.. ama olmazsa tabi denemeye değer bencede..

Slm arkadslar ben irenbede 1asilama1tup denedim 2side kimyasalda kaldi acikca yurekten irenbe diyemiyorum mecburen simdi buayda son olarak dondurlmus denicez acikca pekguvenmiyorum ama esim cok raht son sans olark denicz diyor ve buda olmaz ise o zamn ben istnbul umut tp bebek diyorum

Slm pinarim sen daha once irnbeyi denemismydin yeni okudum irenbe hakkinda ki yorumn nedir merak ettim birde dr n kimdi cnm buarada o dilerim nasilsin annecik

Bende istanbulu düşündüm umut tüp bebek için de çok iyi şeyler duydum inşallah ona gerek kalmazda önce evimizin olduğu yerde hayırlısıyla başarılı oluruz.. ama olmazsa tabi denemeye değer bencede..

İmkanin var ise git derim bende aman evime yakin olsun dedim ama irenbedn pozitf sonucta alsam dondurulmslr la bana sorana pek tavsiye etmiyorm ege tup bebek merkezi hakknda olumlu seylr diydug
Belki dondurulmuslari oraya gerirebilirm

Back
X