- 17 Haziran 2025
- 17
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi papatyasin
Özel sağlık Emre Başer mi yoksa İrenbe de herhangi bir doktor mu? Alper bileri çok övdüler ama negatif alanda cok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ikisi arasında kalıp Alper Beye basladım. Daha tedavi aşamasına cok geçemedik o nedenle bişiy diyemiyorum acıkcasıÖzel sağlık Emre Başer mi yoksa İrenbe de herhangi bir doktor mu? Alper bileri çok övdüler ama negatif alanda cok
Emre beyi neden istemedinizBen de ikisi arasında kalıp Alper Beye basladım. Daha tedavi aşamasına cok geçemedik o nedenle bişiy diyemiyorum acıkcası
Aslında Emre Bey'i istemedim değil de İrenbe labına daha çok güvenip tercih ettim diyelim :)Emre beyi neden istemediniz
Aşağı yukarı aynı diye düsündüm bendeAslında Emre Bey'i istemedim değil de İrenbe labına daha çok güvenip tercih ettim diyelim :)
Emre beyin fiyatı 80 bin ilaç dışındaAslında Emre Bey'i istemedim değil de İrenbe labına daha çok güvenip tercih ettim diyelim :)
Merhaba ben Alper beyi de duydum araştırırken ama Emre beyi seçtim, labaratuvar ve embriyologlar da çok iyi, çok ilgililer, ikinci denemem için burayı seçtim transfer için bekliyorum inşallah netice de güzel olurÖzel sağlık Emre Başer mi yoksa İrenbe de herhangi bir doktor mu? Alper bileri çok övdüler ama negatif alanda cok
Merhaba bende ikisi arasında gel git içerisindeyim ama sanırım Alper beye gideceğim ilk görüşmeden sonra karar vereceğim açıkcası sizdeki sorun ne acabaMerhaba ben Alper beyi de duydum araştırırken ama Emre beyi seçtim, labaratuvar ve embriyologlar da çok iyi, çok ilgililer, ikinci denemem için burayı seçtim transfer için bekliyorum inşallah netice de güzel olur![]()
Hem sperm sayısında azlık var hem de yaş itibariyle uzun yıllar deneme lüksümüz yokMerhaba bende ikisi arasında gel git içerisindeyim ama sanırım Alper beye gideceğim ilk görüşmeden sonra karar vereceğim açıkcası sizdeki sorun ne acaba
Allah bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeHem sperm sayısında azlık var hem de yaş itibariyle uzun yıllar deneme lüksümüz yok
Amin amin hepimizin yüzü gülsünAllah bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize![]()
Alper bey iyi doktor bir negatif denemem var ama doktor kaynaklı değil ikinci denemeye Alper bey de devam ediyorumÖzel sağlık Emre Başer mi yoksa İrenbe de herhangi bir doktor mu? Alper bileri çok övdüler ama negatif alanda cok