Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
imkanın varsa istanbula gelmen daha iyi canım
izmirde de bırcok unlu ve ıyı estetıkçi war bunlardan suan aklıma gelenlerden bırı ahmet seyhan,cok unlu ve katıldıgı kongrelerde dıer plastıkcılerden saygı goren bır ısım(ben de tıp ogrencısı oldugum ıcın bılıorum) onun gbı bırcogu da war ızmrde we ıstanbul gbı ucuk abartı fıyat da wermıolar..onunla aynı unıversıte hastanesınde calısmıs olan prof. dr. levent yolerı de var manısada celal bayar unıversıtesınde anabılım dalı baskanı o da..hem unıversıte hastanesınde olursan doktor parası da vermıosun sadece amelıyat masrafları,anestezı,atel parası falan fılan ıste..hepsı toplam 700 falan yapıo en fazla
üniversite hastahanesinde o kadar ucuza yapmıyolar eğer estetik olcaksa tabi.ben dokuz eylül üniv.al barutcudan muayene oldum ve fiyat aldım 3-3,5 arası bi fayat çıkardılar ki benim burnumda hem şekil bozukluğu hemde nefes alamama problemi var.sadece estetik değil yani...tabiki dışardaki bi çok yerden daha ucuza geliyo fiyat ama o kadarda düşük değil..
ben 700 e oldum ama tıp ogrencısı olmam etkılı olmus olabılır tabı..okudugum unıversıte hastanesınde oldum 9 eylulde deıl,asıstanların olabıldıınce fıyatı dusurduklerını de bılıorum ama ne kadar dusurmus olabılırler kı,devletın belırledıgı fıyat bu zaten onun dısında doktor artı bıcak parası ısteyemez artık yasak bu..3 mılyar gbı bı para unıversıte ya da devlet hastanesınde cok fazla,ozelden ne farkı war..
Bende olmak istiyorum devlete ödetmek istiyorum izmirdeki hastaneleri araştırıyorumda yeşilyurdun adı mı değişmiş izmir katip Çelebi mi olmuş? Doktorunun soyadı neydi Bana yardımcı olurmusun cnm :\ doktomerhaba,ben 11ocakta yeşilyurtta kepçe kulak estetiği oldum ve sonuçtan çok memnunum. ki kepçe kulak estetiği cidden çok riskli, profesyoneli yapmalı ya çok yapıştırıyorlar ya da iki kulağı eşit yapamıyorlar. ayrıca hastaneye 1 kuruş bile para yatırmadım.doktorum melih bey ve oradaki diğer bütün plastik cerrahlar o kadar iyi ve enerjik insanlar ki bu da yaptıkları işe yansıyor. kesinlikle tavsiye ediyorum. burnum için de gideceğim. ayrıca fiyat konusunda da uygun olduğunu biliyorum. bi arkadaşım dokuz eylülde üniversitesinde estetik oldu, hiç memnun değil ve 2yıl önce 7bin lira para vermiş,şimdi yeşilyurta gidecek,dokuz eylülden kalma hataları düzelttirmeye. hiç endişelenmeden gidin derim.hatta istanbuldan bir arkadaşım da geliyor kepçe kulak estetiğine.
s.a arkadaslar ızmırlı olup da ızmır yesılyurtta amelıyat olan ve memnun kalıp dr. tavsıye edenler var mı??burun amelıyatı olmak ıstyıorum yorumlarınızı beklıyorum..
Fiyat olaraktan da 4milyari buldu ilaçlar taksi falan tabi bu fiyat değişe bilir işlemlere göre ama fazla etki etmez bence Ege'ye git derimMerhaba ben Yeşilyurt devlet Hastanesi'nde burun ameliyatı olacaktım nefes problemi vardı ve egriydi burnum estetik yapmıyoruz dedi ve ben kabul ettim gene amaliyat günü gittiğimde bütün dosyam kayıptır şaka gibi ama hiç bir doktorda kaydım çıkmadı tekrar gel amaliyat günü verelim dediler ama tabiki gitmedim güvenim kalmamıştı esim Ege üniversitesne gidelim dedi ve gittik orada estetikte yapılıyormuş hem nefes problemi amaliyat i hemde estetik oldum şuan 25,çı günüm İhsan hoca ya oldum amaliyat şimdilik memnunum tabi bir yıl olmadan hiç birşey belli olmaz hergun şekil değişiyor
burnumun ama genelde güzel görünüyor herkez beğendi bu ben alışamadım .
Fiyat olaraktan da 4milyari buldu ilaçlar taksi falan tabi bu fiyat değişe bilir işlemlere göre ama fazla etki etmez bence Ege'ye git derim
Rica ederimCevap olarak bana yazdiysan, tşk.ederim :)
Merhaba ben Yeşilyurt devlet Hastanesi'nde burun ameliyatı olacaktım nefes problemi vardı ve egriydi burnum estetik yapmıyoruz dedi ve ben kabul ettim gene amaliyat günü gittiğimde bütün dosyam kayıptır şaka gibi ama hiç bir doktorda kaydım çıkmadı tekrar gel amaliyat günü verelim dediler ama tabiki gitmedim güvenim kalmamıştı esim Ege üniversitesne gidelim dedi ve gittik orada estetikte yapılıyormuş hem nefes problemi amaliyat i hemde estetik oldum şuan 25,çı günüm İhsan hoca ya oldum amaliyat şimdilik memnunum tabi bir yıl olmadan hiç birşey belli olmaz hergun şekil değişiyor
burnumun ama genelde güzel görünüyor herkez beğendi bu ben alışamadım .
Ege üniversitesi nde oldum İhsan hoca ya çokta memnunum şuan 2ay oldu amaliyat olaliKbb'de mi ya da estetik cerrahide mi oldunuz acaba ve doktorunuz kimdi? Ben de Ege'de ameliyat olmayı düşünüyorum da.
Ege üniversitesi nde oldum İhsan hoca ya çokta memnunum şuan 2ay oldu amaliyat olali