İzmir

Merhaba;
İzmir konusunu görünce orada yaşayanlara danışmak için yazmak istedim.
İzmir e yerleşme planım var. İstanbulden ev bakmak zor tabi.Şuan fikrim olsun diye bakıyorum internetten.
Buca ve Karabağlar çok mu uzak yerler birbirine?

Merhaba;
İzmir e yerleşme planım var. İstanbulden ev bakmak zor tabi.Şuan fikrim olsun diye bakıyorum internetten.
hem konuyu hortlatmak hemde size geç yazmak olacağı için konu sahibinden ve sizdeb özür diliyorum öncelikle :D
buca ve karabağ arası 1 en fazla 1.5 saat ama izmire gelecekseniz buca ya da karabağ değilde bornova konak civarlarını tavsiye ederim:)

ya arkadaşlar bana şuan telefonlarınzdan veya makinelerden çekilmiş bir izmir fotosu lazım.meydan o çarşı vs olabilir.yardımcı olur musunuz

hem konuyu hortlatmak hemde size geç yazmak olacağı için konu sahibinden ve sizdeb özür diliyorum öncelikle :KK70:
buca ve karabağ arası 1 en fazla 1.5 saat ama izmire gelecekseniz buca ya da karabağ değilde bornova konak civarlarını tavsiye ederim:)
Bucayla karabaglar 1 bucuk saat degil bucada oturuyorum ve karabaglara yarim saatr gidiyorum . Tabi bornova ayri bir semt oradada oturdum guzel bir yer hatta liseyide bornovada okumustum :D

Merhaba;

İkisi birbirine yakın yerler:)

Eklentiler

• IMG_3344.webp
    IMG_3344.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 155
Back
X