- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
- Konu Sahibi Cikita Muz
canım memleketim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem konuyu hortlatmak hemde size geç yazmak olacağı için konu sahibinden ve sizdeb özür diliyorum öncelikleMerhaba;
İzmir konusunu görünce orada yaşayanlara danışmak için yazmak istedim.
İzmir e yerleşme planım var. İstanbulden ev bakmak zor tabi.Şuan fikrim olsun diye bakıyorum internetten.
Buca ve Karabağlar çok mu uzak yerler birbirine?
Bucayla karabaglar 1 bucuk saat degil bucada oturuyorum ve karabaglara yarim saatr gidiyorum . Tabi bornova ayri bir semt oradada oturdum guzel bir yer hatta liseyide bornovada okumustumhem konuyu hortlatmak hemde size geç yazmak olacağı için konu sahibinden ve sizdeb özür diliyorum öncelikle
buca ve karabağ arası 1 en fazla 1.5 saat ama izmire gelecekseniz buca ya da karabağ değilde bornova konak civarlarını tavsiye ederim:)
Merhaba;
İzmir konusunu görünce orada yaşayanlara danışmak için yazmak istedim.
İzmir e yerleşme planım var. İstanbulden ev bakmak zor tabi.Şuan fikrim olsun diye bakıyorum internetten.
Buca ve Karabağlar çok mu uzak yerler birbirine?
ya arkadaşlar bana şuan telefonlarınzdan veya makinelerden çekilmiş bir izmir fotosu lazım.meydan o çarşı vs olabilir.yardımcı olur musunuz