• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir de nerede oturulmalı

Şimdi baktım Şair Eşref şubesi Alsancak hocazade Camii'nden Biraz ileride görünüyor oralar Alsancak diye geçer Kahramanlar tarafında ev bakabilirsiniz ama çok Kemer'e yakın taraflara gitmeyin Çünkü oralar Roman Mahallesi aynı zamanda burası tramvay güzergahı o yüzden Göztepe Üçkuyular taraflarında düşünebilirsiniz ya da tramvay güzergahındaki diğer Bayraklı Karşıyaka taraflarına da bakabilirsiniz

Aslında ulaşım olarak yakın bir yer İzban ve tramvay işinizi görecektir IzBAN olduğu için Şirinyer taraflarına da bakabilirsiniz inkılap değil ama koşu tarafları daha iyi diye biliyorum

Şimdi baktım Şair Eşref şubesi Alsancak hocazade Camii'nden Biraz ileride görünüyor oralar Alsancak diye geçer Kahramanlar tarafında ev bakabilirsiniz ama çok Kemer'e yakın taraflara gitmeyin Çünkü oralar Roman Mahallesi aynı zamanda burası tramvay güzergahı o yüzden Göztepe Üçkuyular taraflarında düşünebilirsiniz ya da tramvay güzergahındaki diğer Bayraklı Karşıyaka taraflarına da bakabilirsiniz
Peki bayraklı Karşıyaka da mahalle öneriniz var mı

Alsancak izban size en yakın durak. Bence bayraklı, karşıyakaya da bakın izban durağına yakın yerlere.

Ama artık izmir de de ulaşım kafa yedirtiyor eğer bütçenize uyarsa çalışacağınız yere yakin bakmanız avantaj şair Eşref bulvarı, Namık Kemal lisesi, hocazade camii , alsancak devlet hastanesi gibi yerlerdeki ilanlara bakabilirsiniz çok iç sokaklara girmemeye bakın ama

Peki bayraklı Karşıyaka da mahalle öneriniz var mı
Karşıyaka için; Bahçelievler, nergis, alaybey, girne caddesi, Bostanlı, mavişehir

Çiğli; ataşehir, balatçık

Karşıyaka çiğli tarafında izbana yakın ulaşımı kolay, yaşanabilir bölgeler bunlar.

Ama kiralar da çok uygun olmaz.

Peki buca da Atatürk mahallesinde sitede evler var acaba oralar nasıldır izban a yakın mı işe tek vesait gidebileceğim bölge mi

Peki buca da Atatürk mahallesinde sitede evler var acaba oralar nasıldır izban a yakın mı işe tek vesait gidebileceğim bölge m

Öncelikle sakin olun, iş yerinizin konumu çok iyi İzmir’in çoğu bölgesinden ev tutabilirsiniz. Size çok nokta önerildi; bayraklı Buca şirinyer Bornova göztepe güzelyalı sahil şeridini de takip edebilirsiniz izbana yürüme mesafesi olursa en çok öyle rahat edersiniz. Şirinyer en uygunu olacaktır ben çok severim evimiz de orada. Yıllarca dershane okul her yere izban gidip geldim, şuan göç değiştirdi gerçi. Ama siz önerilmeyenleri soruyorsunuz. Kemer, -Alsancak vs gece güvenli değil. İzmir’de doğdum büyüdüm ben Kemer’de inip dolaşmadım bile. Sakin olun, Google haritaları açın iş yeri adresini girin ve konum olarak baktığınız mahalleleri yazın. Yol tarifi al deyip toplu taşımayı seçin. Saatleri de sabah iş saatleriniz ayarlayın. Kaç vesayet kaç dakika sabah trafiği kask her şeyi görebilirsiniz. Yani Google haritaalran arasanız çok rahat ulaşırsınız.

Bir de Çiğli balatçık magallesini önerdiler site ve 7 24 güvenlik varmış izban a çok yakın buraları önerir misiniz

Back
X