izmirde 4 boyutlu ultrusana giren varmı

canım benim doktorum alanında uzman bir doktor ve çok ilgili sevecen bir insan.ayrıca tepecik doğumda da doktor testlerini ilaçlarını orda yazıyo parada ödemiyosu.adı ahmet seçkin önoğlu.yanlız yoğun bir doktordur hastası çok yani:)buarada muayenehanesi şirinyerde sen nerde oturuyosun doktorunun yakın olması da önemli

canım benim doktorum alanında uzman bir doktor ve çok ilgili sevecen bir insan.ayrıca tepecik doğumda da doktor testlerini ilaçlarını orda yazıyo parada ödemiyosu.adı ahmet seçkin önoğlu.yanlız yoğun bir doktordur hastası çok yani:)buarada muayenehanesi şirinyerde sen nerde oturuyosun doktorunun yakın olması da önemli

şirinyerde nerde??buarada 3 veya 4 boyutlu usg si varmı??bende doktorumdan cok memnunum ama bu tür bi usg arıyorum??sadece bunun için gidebileceğim bir doktor varmıdır??yada bu bahsettiğiniz doktora gitsem??CADIARZU

canım fiyat 100 ytl bir aylık.mesela aynı ay kontrole gittinmi 2 kere para vermiyon.öbür aya geçince veriyon.herhalde tüm doktorlarda böyledir.yeri de şirinyer de bomba patlamıştı hatırlarsanız tansaşın gerisinde mutlu halıda.onun üstündeki apartmanda.tam merkezde yani ulaşım çok kolay heryerden otobüs dolmuş var nerdeyse

hmm anladım yerini tamam..fiyatda tüm doktorlarda o sekilde..bnm doktorum aylık 90..ama onunda 3-4 boyutlu deil işte..

kızlar dün doktordaydım 4 boyutlu ultrason var hatta bebişimi uzun bisüre 4 boyutluda izledik.süper benim doktorum kesinlikle tavsiye ediyorum.cinsiyetini görene kadar yarım saat falan baktı adamcağız benimki döndü kıçını çok eğlendik walla.mutlaka tavsiye ediyorum.tekrar adını yazıyorum AHMET SEÇKİN ÖNOĞLU
yeri de şirinyer tansaşının orda mutlu halı var(bomba patlayan yer)yemen yanındaki apartman girişine giriyosunuz merdivenden çıkarken zaten tabelasını görüyonuz merdivenin dibindeki kapı.yanlız randevu alcaksanız acele edin çünkü çok yoğun bir doktor.numarasını da isterseniz özelinize yazayım

kızlar dün doktordaydım 4 boyutlu ultrason var hatta bebişimi uzun bisüre 4 boyutluda izledik.süper benim doktorum kesinlikle tavsiye ediyorum.cinsiyetini görene kadar yarım saat falan baktı adamcağız benimki döndü kıçını çok eğlendik walla.mutlaka tavsiye ediyorum.tekrar adını yazıyorum AHMET SEÇKİN ÖNOĞLU
yeri de şirinyer tansaşının orda mutlu halı var(bomba patlayan yer)yemen yanındaki apartman girişine giriyosunuz merdivenden çıkarken zaten tabelasını görüyonuz merdivenin dibindeki kapı.yanlız randevu alcaksanız acele edin çünkü çok yoğun bir doktor.numarasını da isterseniz özelinize yazayım

merhaba canım
ya ben daha önce pamir payzanoğluna gidiyorudum ama onun yüzünden 23 haftalık gebeliğim erken doğumla sonuçlandı ve bebeğimi kaybettim.Şimdi iyikahraman koltaya gidiyorum ama onun muayene ücretti çok yüksek ben öyle bir doktor istiyorum ki a dan z ye herşeyle ilgilenecek pamir beyin özel hastası olduğum halde kanamam başladığında müdahale edebilecekken etmedi bana biraz daha bahsedermisin doktordan

slm arkadaşlar,tanıdık bir ebenin tavsiyesiyle gittiğim ahmet güler hakikaten çok ii bir dr tavsiye ediyorum,ben mesela gittiğim zaman hep soracaklarımı unutuyorum bebeğimi görünce çok heyecanlanıyorum çünkü ama ahmet bey sormamı gerektirmeden bana herşeyi tek tek anlatıyor.tepecik doğumun dru ayrıca hangi hastanede isterseniz doğum yaptırıyor

kızlar ben de size kadomer de prof. dr. hüsnü çağlar var onu tavsiye edebilirim...ben 6. aya kadar ona gidiyordum sonra doğumumun manisada olmasına karar verdiğimiz için 2 aydır burada bir dr. gidiyorum...ama hüsnü bey çoook ilgili bir dr. ve deneyimli biz de tavsiyeyle gitmiştik ben kesinlikle gidin pişman olmazsınız diyorum... 4 boyutlu ultrason da var 3.aydan sonra her muayenenizde cd sini veriyor bebeğinizin 4 boyutlu....muayene ücreti de 120 ytl....sanırım netten telefon nosunu bulabilirsiniz kadomerin ....bulamazsanız ben gönderebilirim...

kızlar ben de size kadomer de prof. dr. hüsnü çağlar var onu tavsiye edebilirim...ben 6. aya kadar ona gidiyordum sonra doğumumun manisada olmasına karar verdiğimiz için 2 aydır burada bir dr. gidiyorum...ama hüsnü bey çoook ilgili bir dr. ve deneyimli biz de tavsiyeyle gitmiştik ben kesinlikle gidin pişman olmazsınız diyorum... 4 boyutlu ultrason da var 3.aydan sonra her muayenenizde cd sini veriyor bebeğinizin 4 boyutlu....muayene ücreti de 120 ytl....sanırım netten telefon nosunu bulabilirsiniz kadomerin ....bulamazsanız ben gönderebilirim...

bnm alt komsumda kadomerin doktoruna gidiodu..ama onun doktoru hatice hanımmıs..komsumun şimdi bir aylık kızı var..hatice hanım doğumu karatasta yapmıs..sezeryan 1,500 ytl..bana fiyat cok ii geldi..

kızlar benim doktor ilk ultrasondan itibaren cd veriyo görüntüleri.isterseniz flash bellek alın hepsini tek tek yüklüyo biz öyle yaptık.buarada doğumu da çınarlı özel de yapıcam 1500ytl ssklılara.2500ytl özel doğum.çınarlı biliyosunuz doğumda 1 numara muhteşem bi hastane.

buarada apexnasip numarayı özeline yazıcaktım ama özel mesajlaşman kapalı.açarsan yazayım numarasını

merhaba canım
ya ben daha önce pamir payzanoğluna gidiyorudum ama onun yüzünden 23 haftalık gebeliğim erken doğumla sonuçlandı ve bebeğimi kaybettim.Şimdi iyikahraman koltaya gidiyorum ama onun muayene ücretti çok yüksek ben öyle bir doktor istiyorum ki a dan z ye herşeyle ilgilenecek pamir beyin özel hastası olduğum halde kanamam başladığında müdahale edebilecekken etmedi bana biraz daha bahsedermisin doktordan

canım benim doktorum muhteşem bir doktor ve acayip ilgili.adamı 24 saat cepten arıyorum ve mutlaka ulaşabiliyorum asla ters konuşmaz hep şakaşalır benimle.herşeyi inceden inceye anlatır beni bilgilendirir.mesela daha 12 haftalık hamileydim ultrasona gittiğimde hiçbir doktor bakmıyo cinsiyetine ama ahmet bey yarım saat uğraştı cinsiyeti görsün diye en sonunda da yakaladı.zaten 1 saat falan kaldık muayenede nerdeyse.birsürü soru sordum hepsini tek tek cevapladı bilgilendirdi beni.çok süper bi doktor.endişelerinizi sonuna kadar gideriyor çok rahatlatıyor.ben gebelik önceside ona gitmiştim acayip memnunum tek geçerim.

benim doktorumda çok iyi bir doktor arkadaşlar tavsiye ederim 3 boyutlu ultrasonuda var.şirinyerde tahir özgüder menderes caddesinde allinsin üstünde.özel karataş doğum hastanesinde yapıyor doğumları.

canım benim doktorum muhteşem bir doktor ve acayip ilgili.adamı 24 saat cepten arıyorum ve mutlaka ulaşabiliyorum asla ters konuşmaz hep şakaşalır benimle.herşeyi inceden inceye anlatır beni bilgilendirir.mesela daha 12 haftalık hamileydim ultrasona gittiğimde hiçbir doktor bakmıyo cinsiyetine ama ahmet bey yarım saat uğraştı cinsiyeti görsün diye en sonunda da yakaladı.zaten 1 saat falan kaldık muayenede nerdeyse.birsürü soru sordum hepsini tek tek cevapladı bilgilendirdi beni.çok süper bi doktor.endişelerinizi sonuna kadar gideriyor çok rahatlatıyor.ben gebelik önceside ona gitmiştim acayip memnunum tek geçerim.

canım merhaba ;

be doktorumu değiştircem ve ahmet seçkin bey in adını birkaç kişiden daha çok iyi diye duydum benim değiştirme nedenim doktorumun ultrasonu eskiydi birde fazla tutmuyordu bu doktorun öyle olmadığını yazmışsın o yüzden içime sindi 4 boyutlu ultrasonu var mı
cd ye falan çekiyor mu bebek hareketlerini her ay acil bilgi verirmisin canım biran önce karar vermem gerek
teşekkürler

canım walla her ultrason 15-20dk dan aşağı değil ki daha da uzadığı zamanlar oluyor.çok eğlenceli geçiyo zaten ultrason zamanları.4 boyutlu ultrason renkli doppler falan hepsi var.hiç başka dr a gitmiyorsun herşey mevcut makinesinde.izmirdeki en iyi makine onda.buarada her ay cd veriyor yada istersen flashbellek götür her ay ona yüklüyor bizde getirip pc ye yüklüyorduk.inan bana 4 4lük bir adam.kesin memnun kalıcaksın

ahmet beyin ssk hastanesşnde çalıştığını yazmışsınız. devlet hastanelerinde doktor o gün nöbetçi olmadığı sürece doğuma giremiyor diye biliyorum.
özel hastaneye doğuma geliyor mu?

Back
X