• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kanseri 😔

Mesajınız çok kıymetli çok teşekkür ederim naif düşünceniz için 🫶🏻 o kadar haklısınız ki sırf bu yüzden yazıp paylaştım çünkü insan kendi gibi süreçten geçen biri varmı neler yaşadı naptı nasıl geçti şuan nasıl bir merak içinde oluyor, sağlık konusunda her türlüsü zor sonuçta bir sınav oluyor ha ağır geçiyor ha hafif geçiyor ama ne olursa olsun insan kendine bir güç ve güzel birşey okumak istiyor ne yalan söyleyeyim ben internetten bir kez baktım moralim bozuldu sonra hiç bakmadım çünkü şöyle düşündüm internette yüzde bir olasılık olsa bile yazıyor herkesin yaşama şekli farklı sen kendin yaşayacaksın ve geçecek güçlü ol ve senin gibi böyle süreçten geçene güç ol kuvvet ol çünkü hayat yaşamaya değer bide ben sadece hastalıkla mücadele etmedim çok kötü bir babaya sahibim bide onunla hayatım uğraşma aşamasındaydı ki zaten benim için öldü ondan onu sildim rahatladım çünkü benden bir başka yok oğluma güçlü bir anne olmalıyım en önemlisi kendim için yaşamalıyım dedim ve şuan böyle bir konumdayım inşallah herşey çok güzel olacak inşallah allahım düşmanıma bile vermesin adı bile çok kötü bakalım ilerleyen zamanlarda neler göreceğiz
Yazdıklarınızı okuyunca size olan saygım daha da arttı. Çünkü siz sadece hastalıkla değil, hayatın başka zorluklarıyla da aynı anda mücadele etmişsiniz. Buna rağmen bugün umutla konuşabiliyor olmanız çok kıymetli. Bence en güzel cümleniz şu olmuş: "Kendim için yaşamalıyım." İnsan bazen bunu öğrenmek için çok ağır sınavlardan geçiyor. İnşallah bundan sonraki kontrolleriniz de tertemiz gelir. Oğlunuzla birlikte sağlıklı, huzurlu ve güzel günleriniz çok olsun. Burada paylaştığınız her şey de benzer süreçlerden geçen insanlara umut olacaktır. 🌸

Sizler için dua ediyorum. Güzel sonuçlarınız gelecek, içinizi hep ferah tutun. 🙏🏼 @huzurkokanev

Sonuçlarınız nasıl çıktı? Güzel haberlerinizi bekliyoruz ✨🙏🏼
Şükür ilk kontrol de herşey güzel geldi bir sıkıntı çıkmadı ağustosun 6 sı ikinci kontrolüm var her kontrolde kalbim pır pır oluyor bakalım inşallah ondada herşey güzel gelecek herşey yolunda olacak inanıyorum ya allahım şifasını yağdırsın inşallah cümlemize Rabbim hep güzel haberler alacağımız günler nasip etsin kötüsünede dayanma gücü derman versin inşallah

Şükür ilk kontrol de herşey güzel geldi bir sıkıntı çıkmadı ağustosun 6 sı ikinci kontrolüm var her kontrolde kalbim pır pır oluyor bakalım inşallah ondada herşey güzel gelecek herşey yolunda olacak inanıyorum ya allahım şifasını yağdırsın inşallah cümlemize Rabbim hep güzel haberler alacağımız günler nasip etsin kötüsünede dayanma gücü derman versin inşallah
Çok sevindim sonuçlarınızın iyi gelmesine. Her şey yolunda gidecek. Rabbim şafi ismiyle şifa versin. Dualarım sizlerle, kalbiniz ferah olsun, bugünleri geride bırakacaksınız 🙏🏼

Çok sevindim sonuçlarınızın iyi gelmesine. Her şey yolunda gidecek. Rabbim şafi ismiyle şifa versin. Dualarım sizlerle, kalbiniz ferah olsun, bugünleri geride bırakacaksınız 🙏🏼
Çokkk teşekkür ederim 🙏 iyiki varsınız duanız o kadar kıymetliki sizi sanalda tanıyorum ama o kadar içtenki dilekleriniz hissediyorum 🥹🙏 inşallah Rabbim bir daha yaşatmasın hep bir korku oluyor içimde zamanla oda hafifler inşallah 🙏

Herşey o kadar hızlı olduki kısaca anlatacağım spiralim vardı taktıralı yaklışık 1 yıl oldu akıntım ve sağ tarafımdan bir batma ağrısı vardı doktora gittim çıkarttırmak için ve çıkardıktan sonra sağ tarafında yapısı hoşuma gitmeyen bir kist var ca değerlerine bakalım ve ilaçlı mr yapalım dedi ca 125 - 160 geldi ve mr da karnımda sıvı ve sağ tarafımda 5.5 cm kitlersel birşey vardı doktor ameliyat dedi ama kapalı olacak yumurtalığını koruyacağım falan dedi taki ameliyata girene kadar ameliyatta herşey tersine döndü kapılı ameliyat açığa döndü ve yumurtalık rahim lenf düğümleri bağırsak üstü zar karın üstü zar apandisit alındı çünkü kitle iyi değildi ve karaciğerin alt kısmı ve leğen kemiğinin üst kısmında metastaza benzeyen bazı şeyler gördü doktor hepsini temizledi şimdi patoloji sonucunu bekliyorum ona göre kemo başlanacak 30 yaşındayım çevreme belli etmememek için güçlü duruyorum ama bir yanım korkuyor iki buçuk yaşında bir oğlum var allahm ona güzel bir ömür versin. Sadece güzel bir mesaj almak istiyorum başına böyle gelen varmı ve atlatıp kurtulan varmı henüz sonuç gelmedi yarın çıkacak ne geleceğini hiç bilmiyorum sadece bekliyorum 🥹
Çok geçmiş olsun , Allah şifa versin 🌸

Çokkk teşekkür ederim 🙏 iyiki varsınız duanız o kadar kıymetliki sizi sanalda tanıyorum ama o kadar içtenki dilekleriniz hissediyorum 🥹🙏 inşallah Rabbim bir daha yaşatmasın hep bir korku oluyor içimde zamanla oda hafifler inşallah
Dualarım sizlerle. Siz hep kalbinizi ferah tutun. Yaşadığınız zor günlerden sonra ferah günleri de yaşayacaksınız. Takiplerde endişe etmeniz çok normal ama her takipten iyi haberler aldığınızda çok daha iyi hissedeceksiniz. Bugünler geride kalacak. 💚🙏🏼

Dualarım sizlerle. Siz hep kalbinizi ferah tutun. Yaşadığınız zor günlerden sonra ferah günleri de yaşayacaksınız. Takiplerde endişe etmeniz çok normal ama her takipten iyi haberler aldığınızda çok daha iyi hissedeceksiniz. Bugünler geride kalacak. 💚🙏🏼
İnşallah güzel dilekleriniz gibi olsun herşey umudum o yönde herşey geride kaldı ocağın 2 son kürümü almıştım ve orada kaldı bitti gitti inşallah evrenede böyle pozitif güzel mesajlar verdik aldım kabul ettim amin amin 🥹🙏🙏🌺

Şükürler olsun ne mutlu sizin için rabbim banada nasip etsin 4 kür yazıyor şuan dosyamda ama 6 kür alacakmışım 4 kürden sonra pet çekileceğim hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar gelecek 🥹
Geçmiş olsun ben şimdi gördüm ve merak ettim nasıl siniz?
Bu süreç nasıl geçti Allah şifalar versin artık çocuğumuzla mutlu olun 🤲

Back
X