izmirde 4 boyutlu ultrusana giren varmı

kızlar dün doktordaydım 4 boyutlu ultrason var hatta bebişimi uzun bisüre 4 boyutluda izledik.süper benim doktorum kesinlikle tavsiye ediyorum.cinsiyetini görene kadar yarım saat falan baktı adamcağız benimki döndü kıçını çok eğlendik walla.mutlaka tavsiye ediyorum.tekrar adını yazıyorum AHMET SEÇKİN ÖNOĞLU
yeri de şirinyer tansaşının orda mutlu halı var(bomba patlayan yer)yemen yanındaki apartman girişine giriyosunuz merdivenden çıkarken zaten tabelasını görüyonuz merdivenin dibindeki kapı.yanlız randevu alcaksanız acele edin çünkü çok yoğun bir doktor.numarasını da isterseniz özelinize yazayım

merhaba canım benim ya ben izmir egepol hastanesine Nezahat Akay'a gidiyorum şu an 27 haftalık hamileyim doktorumdan memnunum ama 2 hafta önce 4 boyutlu ultrason çektirdim cd olarak da istedim vermediler cd için ayrıca para istediler ama ben 4 boyutlu ultrasonu çeken doktoru da ultrason makinesini de beğenmedim o yüzden ayrıca 4 boyutlu ultrason çektirebileceğim ve cd 'ye de çeken bir yer arıyorum senin gittiğin doktor cd ye de çekiyomu tam olarak fiyatı ne kadar?
cevap verirsen çok sevinirim canım iyi günler.

ahmet seçkin önoğlu nun 4 boyutlu ultrasonu var ve çok memnun kaldım ben... söylendiği gibi tek geçerim ben de doktorumu...

Back