İzmir'de ail endokrinoloji uzmanı arıyorum, tavsiyenizi bekliyorum

önceki yorumlara bak istersen, bozyaka devlet hastanesindeki levent beyi önermiştim.
bildiğim kadarıyla yeşilyurt ve tepecikte de endokrinoloji uzmanı var.
bozyakadaki levent bey çok iyi bir doktor. hastaneye ilk gidişinizde hasta tanıtım kartı çıkartırsanız sonrasında kolaylık olur. günde 40 kişi alıyorlar. eğer 60 yaş üstüyse muayenede öncelik onlarda ve özürlülerde oluyor. bankamatik kartı gibi bir kart, bu anlamıyla kolaylık sağlıyor.egede bir günde işinizi halledemezsiniz. bozyakada işler tıkır tıkır yürüyor.tahliller aynı gün sonuçlanıyor.güzel bir sistemleri var. www.izmiregitim.gov.tr adresinden s...yaşlı bir bayan 5. sırada muayene olup gitti.

Son düzenleme:

hala arıyorsanız didem dereli var alsancakta

hala arıyorsanız;

erdal dumana da gitmiş biri olarak, Şifa Hastanesi Ali Saklamaz 'ı tavsiye ederim...

Erdal bey ilgili hoş ama para tuzağı, Ali bey çok sakin ama çok da bilgili bir doktor. Kötü şeyleri en iyi cümlelerle anlatıyor,moral bozmuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

neresi para tuzağı imiş İzmir de özel muayenehaneler içerisinde en düşük muayene ücreti erdal beyin. Ali bey iyi bir doktor ama hastane doktoru

bir muayenehane hekimi ile devlet hastanesi hatta özel hastanenin hekimi bir değil. Hepsinin kategorisi farklı hekimlerin karşılaştırılması da hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…