İzmir’de arkadaş

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Arkadaşlar 20 yalındayım evliyim bir oğlum var 9 aylık izmire gelin geldim hiçkimsem arkadaşım yok ben arkadaş mubabet edecek birini arıyorum dertlerini anlatabileceğim saçma oldu ama ben yapayım yalnızlıktan çok sıkıldım sürekli eşimin ailesi başka kimsem yok

Komşularınız ya da eşinizin arkadaşlarının eşleri vardır illa ki. Onlarla bağlantı kurmaya çalışın anlaşırsanız görüşün. Böyle böyle çevreniz genişler.

Komşularınız ya da eşinizin arkadaşlarının eşleri vardır illa ki. Onlarla bağlantı kurmaya çalışın anlaşırsanız görüşün. Böyle böyle çevreniz genişler.
Valla eşimin hiç Arkadaşı yok çok akrabacı akrabaları sürekli baban laf atıkları için görüşmek istemiyorum komşular hepsi çok büyük yaşım 20 bir komşu var eşim onu evinde istemiyor bende kk gördüm üye olayım dedim

Benim de yaşadığım yerde 2 3 konuştuğum komşu var onun dışında kimseyi tanımıyorum bende evlenip yeni gittim. İzmirin neresii

Arkadaşlar 20 yalındayım evliyim bir oğlum var 9 aylık izmire gelin geldim hiçkimsem arkadaşım yok ben arkadaş mubabet edecek birini arıyorum dertlerini anlatabileceğim saçma oldu ama ben yapayım yalnızlıktan çok sıkıldım sürekli eşimin ailesi başka kimsem yok
Merhaba bende İzmir'e gelin geldim Bornova da yaşıyorum tanışmak istiyorum benimde hiç arkadaşım yok

Çocuğunuz varmış parka falan çıkmıyor musunuz? Bulunduğum yerde anneler böyle tanışıyor hem çocuğunuz içinde iyi olur...

Konu sahibi bornovadayim ben de

Bana cok iyi niyetli geldiniz dikkatli olun derim. Herkese kolayca guvenip dert anlatmayin derim. Burada neler neler okuduk.

Valla eşimin hiç Arkadaşı yok çok akrabacı akrabaları sürekli baban laf atıkları için görüşmek istemiyorum komşular hepsi çok büyük yaşım 20 bir komşu var eşim onu evinde istemiyor bende kk gördüm üye olayım dedim
Ordaki komşunuzu bile evde istemiyormuş eşiniz
Sanaldan tanıştığınız biriyle görüşmenizi ister mi bi düşünün derim
Arkadaş bulcam diye evlilikten olmayın da

Back
X