- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
Teşekkür ederim canim benimBak bu numarayı arayıp detaylı bilgiyi
alabilirsin. Burası sayesinde bu hastaneyi buldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canim benimBak bu numarayı arayıp detaylı bilgiyi
alabilirsin. Burası sayesinde bu hastaneyi buldum
Rica ederim nedemek yardımcı olabildiysem ne mutlu banaTeşekkür ederim canim benim![]()
merhaba ; gözünüz aydn Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... memnun kaldınız mı acaba tavmergen merkezinden? fiyatları ve muayane ücretleri hakkında bilgi verebilir misin canım? bir de sıkıntı neydi acaba sebepsiz interfilite miydİ?Canım benim sonuç pozitif rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlada hasret bırakmasın![]()
Etiket yapmayınca gormemisimCanım ordamısın ne yaptın gittin mi sana okadar yazdım ama hiç geri dönüş almadım merak ettim seni iyimisin?
Kurban olduğum Allah inşallah sanada sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim dualarım hep seninle bol bol ediyorum sana cnm benimEtiket yapmayınca gormemisimaşılama için manisa da bi yere gidiyorum simdi, devlette şansımızı deneyelim dedik. Senin pozitifmis cok mutlu oldum allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
duana talibim
![]()
Merhaba çok teşekkür ederim amin inşallah. İsteyen herkese rabbim nasip etsin. Evet çok memnunum hala oraya gidiyorum ön görüşmeler ücretsiz eğer testlerinin hepsi varsa bakıyorlar ama eğer yoksa size fiyatı söylüyorlar siz orda değilde dışar yapmak isterseniz yapabilirsiniz. Tedavideki ilaçlar kişiye göre değiştiği için maliyeti de değişiyor şimdi ben size bir fıyat versem siz oraya gittiğinizde farklı çıkarsa olmaz ama dediğim gibi kişinin tedavi yöntemine göre değişiyor. Benim gebe kalmamaya sıkıntı yoktu sadece gelebeliklerim devam etmiyor polikistikover hastayım ama çok rahat hamile kalabiliyorum. Ben sadece daha sağlıklı gebelik olsun diye bu yöntemi denedim. Çünkü benim diyer gebelik lerimi 3 bucuk 4 aylıkken kaybettim. Araştırma yapıldı hiçbireşey bulunamadı. Çoklu gebelikler olduğu için yasaklandı bana ondan bu yöntem denendimerhaba ; gözünüz aydn Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... memnun kaldınız mı acaba tavmergen merkezinden? fiyatları ve muayane ücretleri hakkında bilgi verebilir misin canım? bir de sıkıntı neydi acaba sebepsiz interfilite miydİ?
Amiiiiin inşallah Allah razı olsunKurban olduğum Allah inşallah sanada sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim dualarım hep seninle bol bol ediyorum sana cnm benim![]()
peki canım orada erol hocanın kendisi mi bakıyor yoksa başka doktor mu bakıyor? bir de erol hoca ege üniversiteden ayrıldığı için acaba ilaçları raporlu olarak verebiliyor mu? tüp bebek ücreti ortalama ne kadar ki canım? teşekkür ederim cevabın içinMerhaba çok teşekkür ederim amin inşallah. İsteyen herkese rabbim nasip etsin. Evet çok memnunum hala oraya gidiyorum ön görüşmeler ücretsiz eğer testlerinin hepsi varsa bakıyorlar ama eğer yoksa size fiyatı söylüyorlar siz orda değilde dışar yapmak isterseniz yapabilirsiniz. Tedavideki ilaçlar kişiye göre değiştiği için maliyeti de değişiyor şimdi ben size bir fıyat versem siz oraya gittiğinizde farklı çıkarsa olmaz ama dediğim gibi kişinin tedavi yöntemine göre değişiyor. Benim gebe kalmamaya sıkıntı yoktu sadece gelebeliklerim devam etmiyor polikistikover hastayım ama çok rahat hamile kalabiliyorum. Ben sadece daha sağlıklı gebelik olsun diye bu yöntemi denedim. Çünkü benim diyer gebelik lerimi 3 bucuk 4 aylıkken kaybettim. Araştırma yapıldı hiçbireşey bulunamadı. Çoklu gebelikler olduğu için yasaklandı bana ondan bu yöntem denendi
İlaçların hiç biri raporla verilmiyor zaten sen rapor çıkarsana ilaçlar gene pahalı Erol hoca seni görmesini istiyorsan ona randevu alabilirsin ona istediğini özellikle belirt ama ben Erol hocanın kontrolu altında oradaki doktorlar yardımcı oldu zaten senin bütün sonuçları sana nasıl tedavi uygulanacağını Erol hoca bakmayan onaylamafan tedaviye başlamıyorsun. Aşılama da seni tedavi eden doktor yapıyor. Ama tüp bebekte Erol bey kendisi embiriyoları transfer yapıyorpeki canım orada erol hocanın kendisi mi bakıyor yoksa başka doktor mu bakıyor? bir de erol hoca ege üniversiteden ayrıldığı için acaba ilaçları raporlu olarak verebiliyor mu? tüp bebek ücreti ortalama ne kadar ki canım? teşekkür ederim cevabın için
ben yaptırdım eylül ayında bu ay da ikinci aşılamamı yaptıracağımKızlar ege üniversitesinde aşılama yaptıran arkadaşım ne olur bana dön önemli
Peki ne kadar ödediniz orda inferlite bölümüne mi gittinizben yaptırdım eylül ayında bu ay da ikinci aşılamamı yaptıracağım
aynen interfilite bölümüne gittim. eylül ayında 220 tl aşılama ücreti ödedim. bir de ilaçlar işte devlet karşıladığından büyük kısmını 250 civarı da ondan verdim. sizin ilk aşılama mı?Peki ne kadar ödediniz orda inferlite bölümüne mi gittiniz
İzmirde degilim ama her sehirde ve hastanede fiyatlar degisyor 1.5 , 3 bin gibi ben trabzondayim ilkini 1,5 ikincisni 2 bine yaptlar .. tabi unutmadan korona testi icin ayri para .. hormon testi , hsg filmi bunlar icin ayri istuorlar toplamda 4 bine yakndi ozelde..İzmirde suan korona nedeniyle aşılama devlette yapılmıyor. Ozelde yaptıran var mi ? Fiyati nedir? ne kadara mal oldu anlatir mısınız?
Canım biz ilk defe geleceğiz ege ye o yüzden sordum eşimin değerleri düşük o sebepten hamile kalamıyorum daaynen interfilite bölümüne gittim. eylül ayında 220 tl aşılama ücreti ödedim. bir de ilaçlar işte devlet karşıladığından büyük kısmını 250 civarı da ondan verdim. sizin ilk aşılama mı?
anladım canım hayırlı olsun . ben özel randevu alarak başlamıştım egede öyle de devam ettim. aynı hoca ile şimdi 2.yi deneyeceğim.Canım biz ilk defe geleceğiz ege ye o yüzden sordum eşimin değerleri düşük o sebepten hamile kalamıyorum da