İzmir'de AVM'nin tavanı çöktü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
  • İzmir'de AVM'nin tavanı çöktü
1435410689216.jpg

27 Haziran 2015, Cumartesi
İzmir'de AVM'nin tavanı çöktü
Paylaş
İzmir’de öğleden sonra başlayan gök gürültülü ve sağanak yağış nedeniyle Çiğli Kipa’nın tavanının çöktüğü öğrenildi. Yaşanan hadisede birçok vatandaşın yaralandığı söyleniyor.
İzmir'de öğleden sonra başlayan gök gürültülü ve sağanak yağış nedeniyle Çiğli Kipa'nın tavanının çöktüğü öğrenildi. Yaşanan olay nedeniyle tedbir amaçlı tüm vatandaşlar binadan tahliye ediliyor.
Alınan ilk bilgilere göre çatıdaki su depolarının taşması sebebiyle çöken tavan vatandaşların yaralanmasına neden oldu. Bazı vatandaşlar otoparkta mahsur kaldı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiği ve AVM'deki vatandaşların büyük panik yaşadığı öğrenildi.

1435411048374.jpg

http://www.yeniasir.com.tr/ucuncusayfa/2015/06/27/izmirde-sinema-salonunun-tavani-coktu

tam da hafta sonu, kalabalık, umarım kimseye bişey olmamıştır

Kipaların üstü evet benimde dikkatimi çekti, elektrik tasarrufu için sanırım aydınlatma bölmeleri var ben de her baktığımda sağlam mıdır acaba diye düşünüyorum. Değilmiş demek ki diycem de bir olaydan genelleme yapılamaz tabi ki.

Izmir yagmur yagmadi bugun gök delindi.Hani neredeyse kapali mekanda otururken bile yagmur girecekti iceri.

Chelzy çeşmedeyim bugün annemlerin yanına geldim. Hava berbattı. Nemden öldük ya. Deniz de çok kötüydü. Ama yağmadı. Keşke yağaydı :KK43: yarın da buraya gelse ya..

Izmir yagmur yagmadi bugun gök delindi.Hani neredeyse kapali mekanda otururken bile yagmur girecekti iceri.
bizim tv 2 senelikti,çalışmayınca servis değişim dedi,su baskınlarından yeni tv gönderemiyorlarki,geçen hafta gelecekti,depolarını su basmış,tüm elektronik aletler zarar görmüş,umarım bu hafta birşey olmadan gelir

İzmir Halkı'na geçmiş olsun, inşallah yaralanan olmamıştır:KK43:
Heryerde yağmur mu var yine:KK43:

X