• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi izmirde bayan orkestra

tly_ask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
izmirde kına gecesi için bildiğiniz bayn orkestra varmı çoook acil

ben biliyorum var.hatta ben de kına gecemi o şekilde yaptım.sadece kadınlar arasında ve çalgıcılır da kadın.memnun da kaldım.29 ocaktaydı benide.İstersen telini veririm sana özelden ama tabi ben özel msj atabiliyorsam:)

banada o bayanin tel nr sunu verirmisiniz ozelden ?Ayrica aassagi yukari nekadara tutmustunuz siz..?

Son düzenleme:
ben biliyorum var.hatta ben de kına gecemi o şekilde yaptım.sadece kadınlar arasında ve çalgıcılır da kadın.memnun da kaldım.29 ocaktaydı benide.İstersen telini veririm sana özelden ama tabi ben özel msj atabiliyorsam:)

banada atar mısın? bayan, erkek farketmez fiyat öğrenmek için

tel numarasını bana da verebilirmisin ..şimdiden tşk

kızlar msj yollayamıyorum özelden en az 100 yazım olması gerekiyormuş lütfen bilen bana yollayabilir mi numarayı

cnm numarayı verir misin =((

Bende bende nasıl güzel eğlendiriyor mu canım birazcık bilgilendirir misin bizleri tsk..

Back
X