Z zephyris Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2010 5 0 36 İzmir 9 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zephyris #1 İzmir Narlıdere'de oturuyoruz. 6.5 aylık kızıma bakacak birini arıyoruz.
H hayal_cini Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2010 7 0 36 İzmir 10 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zephyris #2 zephyris .!.: İzmir Narlıdere'de oturuyoruz. 6.5 aylık kızıma bakacak birini arıyoruz. Genişletmek için tıkla... eğer hala bakıcı almadıysanız benim annem bakabilir narlıderenin ne tarafında oturuyorsunuz?
zephyris .!.: İzmir Narlıdere'de oturuyoruz. 6.5 aylık kızıma bakacak birini arıyoruz. Genişletmek için tıkla... eğer hala bakıcı almadıysanız benim annem bakabilir narlıderenin ne tarafında oturuyorsunuz?
Z zephyris Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2010 5 0 36 İzmir 10 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zephyris #3 Evet hala arıyoruz. Biz Güzel sanatlar'ın karşısındaki Opetten az yukarda oturuyoruz. Eğer Görüşmek isterseniz bana özelden Cep nonuzu yollayabilirsiniz...
Evet hala arıyoruz. Biz Güzel sanatlar'ın karşısındaki Opetten az yukarda oturuyoruz. Eğer Görüşmek isterseniz bana özelden Cep nonuzu yollayabilirsiniz...
M meryd mery Kayıtlı Üye 22 Haziran 2010 3 0 36 38 İzmir 7 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zephyris #4 merhaba annem bebek bakmak ıstıyor bucada ıkamet etmekdeyız 25 yıldır. narlıdere cok uzak degıl dıye dusunuyorum aradıgınız ozellıkler nelerdır
merhaba annem bebek bakmak ıstıyor bucada ıkamet etmekdeyız 25 yıldır. narlıdere cok uzak degıl dıye dusunuyorum aradıgınız ozellıkler nelerdır
S sadiyem Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2010 9 0 36 İzmir 7 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zephyris #5 iyiki anneler var calisan anneler icin cok zor
3 35sevi35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2008 957 9 96 56 İzmir 8 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zephyris #6 zephyris .!.: İzmir Narlıdere'de oturuyoruz. 6.5 aylık kızıma bakacak birini arıyoruz. Genişletmek için tıkla... selam bende izmir fahrettin altayda oturuyorum eğer bebeğinize bakıcı bulmadıysanız size özelden msj attım beni arayabilirsiniz
zephyris .!.: İzmir Narlıdere'de oturuyoruz. 6.5 aylık kızıma bakacak birini arıyoruz. Genişletmek için tıkla... selam bende izmir fahrettin altayda oturuyorum eğer bebeğinize bakıcı bulmadıysanız size özelden msj attım beni arayabilirsiniz