Çıtırım çok çok geçmiş olsun canım
(Ya nerden bulaşıyor bu hastalıklar çocuklara bilemiyorum
((Okula gitmelerinden çok gözüm korkuyor benim yaaa,okul değil hastalık yuvası mübarek
(Gözüm korkuyor valla
(Bizde bu hafta hafif hafif burun akıntısı falan oldu ama Allah'a şükür ateş olmadı.Bu ara pek bakımsız kaldı yavrum meyve bile yediremedim günlerdir.Sokaklarda bizimle beraber yine iyi dayanıyor,Bugün uzun zamandan sonra pusetine bindi yorgunlukta ve uyudu saatlerce,hoş bu sayede bizde daha rahat bakındık:)
Semacım canım inşallah iğne etkiler canım,zaten çok ağır bir iğne bu,bende beta virüsü çıkmıştıda ondan 6 ay 3 haftada bir vurulmuştum.3 kutu farklı farklı antibiyotikler içmiştim,tam geçti derken ateşler içinde yatağa düşüyordum.O günlerim aklıma geldi...Yavrum yazık daha 3 yaşında
İğneyi vurulduktan sonra iğne vurulan taraftaki bacağıma günlerce basamazdım,o tarafıma yatamazdım,şiddetli ağrısı olurdu.Bilgin olsun canım,eğer aynı şeyse şaşırma sen yinede sor ve muhakkak ama muhakkak PENİSİLİN İĞNESİNİ HASTANEDE VURDUR.Bana doktorum ilkinde alerji testi yapılır ama belli olmaz 3.üde,5.ide bile alerji olabilirsin demişti,ve anındaüdahale edilmesi gerebiliri demişti.Panzehir ilacının olduğu bir hastenede vurulmasına çok özen göster canım.Ben dua ediyorum canım ve umuyorum ki bu iğne işe yarayacaktır.Ama deiğim gibi iğne sonrası 2-3 gün sıkıntısı olabilir,inşallah olmaz..
Semacım canım inşallah iğne etkiler canım,zaten çok ağır bir iğne bu,bende beta virüsü çıkmıştıda ondan 6 ay 3 haftada bir vurulmuştum.3 kutu farklı farklı antibiyotikler içmiştim,tam geçti derken ateşler içinde yatağa düşüyordum.O günlerim aklıma geldi...Yavrum yazık daha 3 yaşında