Selam kızlar işte geldim buradayım,meraklanmayın hala hayattayım

Sapişim bizim elektrink süprügesinin hatta evdeki hiçbirşeyin servisini arayamam böyle bir şansın yok arasam hemen eşimi ararlar yenge bizi arıza için aradı diye bu bir,ikincisi şuanda kullandığım yada daha doğrusu kırdığım süpürge yurtdışından deneme için gelmişti şirkete ve öylece biz denemek için almıştık,üzerinde marka bile yazmıyor,öyle birşey:)
Neyse olay şöyle açığa çıktı anlatayım kızlar,zaten aslında söylememe gerek kalmadan yüz ifademdem birşey olduğunu anladı(ben hiçbirşey saklayamam ne yazıkki içim neyse dışımda o,sürprüz bile yapamam,özellikle eşime)sordu ne oldu neden moralin bozuk diye bende birşey yaptım ,söyliyicem ama kızmak ve vıdı vıdı yapmak yok dedim.Sen söyle kızıp kızmayacağıma ben karar veririm dedi.Neyse ezile büzüle elektrik süpğrgesi kırıldı dedim.Gülerek gitti makinaya baktı,değiştiririz bunamı üzüldün dedi.Hayret ettim doğrusu,ufak tefek şeyler bozulunca(oğluşumun oyuncakları dahil)devamlı bişeyler bozuyosunuz diye söylenir.Şimdide ne zaman değiştiriceksin peki diye soramıyorum,el gırgırı ile idare ediyorum

Bu arada yarın oğluşumu aşıya götürüyorum kızlar,aşı sonrası duruma göre belki Ekodost'a Çankaya'ya gidebilirim.Sapişim sana katalogda alırım merak etme:79: