Kızlar ben çoook uzun zamandır girmiyorum herhalde buraya ne kadar çok yazışmışsınız!!!
Çıtırııııımmmmmm harika bir haber buuuu İklimciğim erkek kardeş ablası olacaaaakkkk!!!Hoş İklim bu duruma ne der bilemem ama:26:
Tebrik ederim canım mavişmaviş ne güzel:)Yarın ayrıca kutlarız artık...
Kızlar Gökçen baby shower olayına hayatta girmez.Yani zaten bebek eşyası hediye olayının abartılmasını sevmez zaten.Ben hediye alırken korka korka alıyorum ki o neredeyse her görüşmemizde Tunişe eli boş gelmez,bir boyama kitabı bile olsa alır birşeyler...Bende aynısını yapmak istiyorum ama ne mümkün...Listevermez yani söyliyim,ama aslınsa bence güzel bir uygulama,neticede birde şöyle bir durum var bizler birbirimizle çok samimi olduğumuz için kendi aramızda yadırganacak bir durum değil.Neyse zaten Gökçen için aryı çokgeç:)
Bu arada ben Tunişi getirmek zorunda kalabilirim aslında babasıyla kalabilir ama 2 gündür Gökçen mevzusu olunca bende gelicem diyor.Sen babanlakalırsın dedim,hatta oyun parkına gidersiniz dedim yine de kandıramadım,belki babasını görünce değişir fikri...Bizimki Gökçen aşığıdırda

Kimseye yanaşmaz,öptürmez ama sözkonusu Gökçen ounca akan sular durur..Aralarında inanılmaz bir sevgi bağı var

Miniğim canım ne yap et katıl bence

Bugün Nilüfer'le konuştuk,yarın için işyerinden izin istemiş ve maalesef alamamış,yani gelemiyor...
Bu aradayarında konuşuruzdabenim İstanbul'daki görümcemde maddi olarak güne girmek istedi,keşke haberim olsaydı dedi.Bende zaten yarın başlıyoruzdedim,ama katılırsan en son sıraya geçmiş olursunuz dedim.Sizde tamam derseniz oda katılmak istiyor...
Çıtırım bu arada sende kansızlık var mı canım?Yoksa daha şimdiden mecburi değilsin zaten içmeye...Hoş dr kan tahlili yapmıştır...
Bu arada ben koca bekliyorum bu saatte Ankara üzerinden aktarmalı gelecek ve uçak gecikmiş,23:55 te binecek eve gelmesi 2 yi bulur...Hepinizi öpüyorum,yarın görüşürüz.
Bu arada Krikitosum en son Gökçenle konuştuğumuzda seni aradığını ama açmadığını söylemişti,inşallah görüşmüşsünüzdür...