İyi olmanıza sevindim canım.Bugün de girmeseydin arayacaktım zaten..ayy o kadar şey yazdım silindi gitti gönder deyince :/
neyse..biz iyiyiz kızlar.merak etmişsiniz çok sağolun..
kusura bakmayın okul durumundan dolayı bir türlü olmadı.ama yapacak birşey yok tabi.
kadınlar günü aktivitesi bence harika olur ama yine haftaiçi olduğundan katılmam mümkün görünmüyor şimdilik.![]()
canım sen kontrollerini oyun gününe denk getirecektin,ne oldu bu kez denk gelemedi mi
Selam kızlar..
Eycikim süper bir haber buu haftaya cuma geliyorsunuz:))Canım yapılacak birşey varsa bir alo de yeter canım sen kendini pek yorma karnın burnunda, istersen Zeynep'le ilgileniriz hayatım..
Sapişim 8 Mart süper olur bence de:))
Çıtırım iyi olmana sevindim canım:)
Miniğim canım sıkma sen tatlı canını hepimizde zaman zaman depresif durumlar olabiliyor.Konuşmak dertleşmek istersen biz buradayız canım...
Kızlar ben Çarşamba aranıza katılamayabilirimAma ne olur herkes katılyorsa ertelemeyin,üzülürüm.
Cumartesi Sapişdeyim o kesin,hatta erken gelebilirim hayatım.Atilla arabayı servise götürecek çünkü sabahtan,Karabağlardaymış gideceği yer o yüzden beni bırakıp geçer.Oğlanı ne yaparım getirirmiyim bilmiyorum şuanda...
İnşallah bu 8 Mart organizasyonunda tam kadro oluruz:)
yapalım şu 8 mart etkinliğini
aaa gene mi yaa e ananın donu o zaman
gel datlım gel,erken gel